• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve koltuklara ne renk fon perde????

ozlembln

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
263
114
323
arkadaşlar salon koltuklarım kahve kenarları krem, turkuaz tonlarda fon perde düşünüyorum , önerebileceğiniz perde varmı bana?

Canım bence odanının resmini yüklemiş olsaydın sana daha iyi yardımcı olurlardı çünkü her perde modeli her odaya uygun olmaz odanın büyüklüğüne küçüklüğüne göre değişebiliyor

Benjmde koltuklarim krem tonunda ama kol bolumleri koyu kahve ben bugun turkuaz tonunda fon perdemi sectim ve persembe gunu teslim alicam vede cokguzel olacagini dusunuyorum a bide minik kirlentler yaptiriyorum yine ayni tonda ve aralarada kahverengi bakalim umarim hayal ettigim gibi olur bence turkuaz dogru secim canim

eğer koltukların döşemeleri kahveyse oda karanlık kalacağından fonlarda odayı canlandıracakrenk tonu seçmelisin cnm. turkuaz canlılk katar. yağ yeşili de yakışıyor kahverengine. vizon da olur. hatta yanık turuncu bile olur.

arkadaşıma katılıyorum.benim de koltuklarım kahve - krem ve perdelerim turkuz apayrı bi hava katıyooo...

Benim koltuklarım kahverengi fon perdem ise turuncu biraz canlılık katman gerekir.kahve-turuncu en cok uyan renkler turkuaz hakkında bir bilgim yok.

Arkadaşlar perdelerinizin markasınıda söyleyebilirmisiniz bende bir bakayım, soft bir renk olsun diyorum ben parlak istemiyorum

Arkadaşlar perdelerinizin markasınıda söyleyebilirmisiniz bende bir bakayım, soft bir renk olsun diyorum ben parlak istemiyorum

soft istiyorsan vizon tonları,somon pudra tonları da olur ..ama o zaman renk değil de romantik geçiş sağlarsın ..sadelik dinginlik. turkuazın da çok soft tonları var bildiğim kadarıyla

Benjmde koltuklarim krem tonunda ama kol bolumleri koyu kahve ben bugun turkuaz tonunda fon perdemi sectim ve persembe gunu teslim alicam vede cokguzel olacagini dusunuyorum a bide minik kirlentler yaptiriyorum yine ayni tonda ve aralarada kahverengi bakalim umarim hayal ettigim gibi olur bence turkuaz dogru secim canim

resim yüklermisniz bizlerede fikir olsun arkadaşlar bende turkuaz fon perde düsünüyorum ama karar veremiyorum

Back
X