- 19 Şubat 2023
- 214
- 92
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle sıkıntıdayım lutfen banada bakın lütfenİki uzun yolun var. Biri belirsiz , yolun ağzında bir engel var ama aşıyosun içindeki sıkıntıyı kenara atmaya başlamışsın etrafın aydınlık .. küçük bir kız çocuğu gördüm bide iki kişi kafa kafaya vermış konuşuyor zararsız bir dedikodu :)
İki uzun yolun var. Biri belirsiz , yolun ağzında bir engel var ama aşıyosun içindeki sıkıntıyı kenara atmaya başlamışsın etrafın aydınlık .. küçük bir kız çocuğu gördüm bide iki kişi kafa kafaya vermış konuşuyor zararsız bir dedikodu :)
Lütfen banda bakn o kadar sıkıntıdayım kıİki uzun yolun var. Biri belirsiz , yolun ağzında bir engel var ama aşıyosun içindeki sıkıntıyı kenara atmaya başlamışsın etrafın aydınlık .. küçük bir kız çocuğu gördüm bide iki kişi kafa kafaya vermış konuşuyor zararsız bir dedikodu :)
İçini çok karartmışsın biri senle uğraşıyor olabilir mi? Böyle sürekli etrafında uğraşıyor gibi.. Hamilelik haberleri duyabilirsin hastalıkta olabilir .. uzun yolun var birtane ama çok engeller var onları aşman gerekecek ayrıca hariçten bir akrep belirlemiş oda etrafından biri ama o zararsız öylece sinsi etrafında diğeri çok daha tehlikeli duruyor .. 2 nazarın var biri de yolun ağzında oturmuş kara kara düşünüyor arada kalmış bi konuda .. gördüklerim anladıklarım bukadar canım yanlış da çıkabilir doğruda genellikle doğru oluyor baktıklarım Falcı değilim bu aradaLütfen banda bakn o kadar sıkıntıdayım kı
Ya cok tskr ederım yaaaİçini çok karartmışsın biri senle uğraşıyor olabilir mi? Böyle sürekli etrafında uğraşıyor gibi.. Hamilelik haberleri duyabilirsin hastalıkta olabilir .. uzun yolun var birtane ama çok engeller var onları aşman gerekecek ayrıca hariçten bir akrep belirlemiş oda etrafından biri ama o zararsız öylece sinsi etrafında diğeri çok daha tehlikeli duruyor .. 2 nazarın var biri de yolun ağzında oturmuş kara kara düşünüyor arada kalmış bi konuda .. gördüklerim anladıklarım bukadar canım yanlış da çıkabilir doğruda genellikle doğru oluyor baktıklarım Falcı değilim bu arada
Rica ederim Sana tavsiyem ser verip sır verme kimseye bişeyini anlatma nazarın varYa cok tskr ederım yaaa
O kadar haklısınkııııRica ederim Sana tavsiyem ser verip sır verme kimseye bişeyini anlatma nazarın var