Kahve Falıma Bakar mısınız ?

lovesmile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
146
2
Kahve falima bakarsaniz gercekten cok sevinirim, herkesin hayal gucu farkli herkes biraz bakip ne gordugunu yorumlamadan yazsa bile cok yardimci olacak :)
Son resim dilek tuttuktan sonraki bakin bakalim sizce dilegim kabul olacak mi :))

[hiç anlamam ama uzgun bı kız yuzu gordum boynunu bukmus agladı aglayacak acık tenlı brı sankı ılk bunu gordum zaten anlaammam ama meraklıyımdır bende ınsallah anlayan bırı yorum yapar

evli misin yada bebek istiyor musun?
ben doğacak bir kız çacuğu görüyorum sanki?
bunu hayırlı bir gelişme olarakta yorumlaya biliriz. biryerden bir beklentin var. çok sıkıntılı bir dönem geçirmişsin. dertlerin bitecek az kalmış. biraz daha sabır gösterirsen dileklerin olacak. ama şu an tuttuğun dilek yakın zamanda olmuyor. biraz daha vakti var :)
fala inan ma falsız da kalma elimden geldiğince yorumladım seni tanımadığım için bu kadar oldu :)

benim falıma da bakar mısın ?

cok tesekkur ederim cnm cok sagol

seninki ne de yorum yazdım sanırım bir bak konuna :)

ner demek :)
kızlar akşama bende fal yükleyecem fotoları çektim sizde bana yorum yapın olur mu:) kendiminkini yorumlaya mıyorum da

tamam cnm hic sorun degil sen yukle biz gordugumuz kadarini yorumlariz :)

E ya da F harfinde biri var sanki birine sırtını dönmüş gibi. bir tane meşakatli yolun var. bu yolun sonunda da bir balığın var. için biraz kararmış. zamanla aydınlanacaksın. S ve y harflerinde birileri var. fakat çok net göremedim. bu kadar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…