Kahve Falı Bakılır ^.^

.Benim kahvemede bakar mısıznnn :) Web camden cektim maalesef makinayı bulamadımm umarım görünüyordurr..

Son düzenleme:

Canım sen bişeylerden sıkılmışsın ve bi yerlere kafa dinlemek amaçlı gitmek istiyosun. Kafanda tam plan yok ama istiyosun.. Biri sana karşı çok mahçup bi hata yapmış sanırım. 2-3 kişi seni konuşuyor sürekli, dedikodunu yapıyorlar ama sana pek bi zararları yok. Sen birinin özlemini çekiyosun. Ya sana mesafe,yol olarak uzak biri ya da samimiyet olarak uzak biri küslük vb. bi durumda olabilir..

Hiç yorum yapmadan direk koymuşun fotoları canım

Seni kıskanan ve önünde durmaya çalışan 2 kişi var canım. Eğer dikkat etmez ve onları uzaklaştırmazsan hayatına el atacaklar ve senin tadını kaçıracaklar. Yakın zamanda bi yolculuğun var canım. Uzak bi yer fakat cok uzun kalmıycaksın orada, çabuk döneceksin.. Bi erkek var sana ulaşmak, yakınlaşmak istiyo. Aklı fikri şu sıralar sende ve kafası cok karışık söyliyim :)

Canım sen aşk anlamında birinimi istiyosun? Birinin peşinde ve birini düşünüyo gibisin. Ama bir türlü elde edemiyosun veya açılamıyosun ne biliyim istiyosun ama yapamıyosun.. Bu biriyle küslük olupta onunla barışma isteğide olabilir.

Senin aklın cook karışık. Uzun bi zamandır hayatından sıkıntılar, tartışmalar eksik olmuyo gibi. Canın baya sıkkın.. Bir dileğin var gerçekleşmesini istediğin bekliyosun gerçekleşsin diye. Ama gerçekleşip gerçekleşmiceğini yine sana bağlı. Yalnız bu aşk konusunda isteklerin gerçekleşecek. Yeni bi aşk veya kavuşma, mutluluk vs. seni bekliyor..

Son düzenleme:

Ağzına,yüreğine sağlık canım.Evet birisini seviyorum,açıldım ama olamadık ne yazık ki.İnşallah gerçekleşir tek isteğim bu.

Saol canımmm
Şu erkek yeni biri mi acaba :44:

banada bakarmısınn.))))

Eklentiler

• $IMG_1529.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG_1536.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_1528.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_1532.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 48
banada bakarmısınn.))))

İsminde ''C'' harfi olan biri var canım.. Niyeti tam olarak belli değil ama aklı sende. Uzun zamandır görmediğin biriyle karşılaşacaksın. Birde biri var yolunu gözlüyo, seni istiyo... Bişeyleri dert etmişsin düşünüp duruyosun ne yapsam diye.. Yakın zamanda biri üzecek seni, dikkat et.

Bu nasıl bi fal biraz uzun olacak yazacaklarım.. Ehem ehe, Başlıyalım:

Bi adam var etrafında ondan hoşlanan kızlar var ve kafası bu yüzden karışık bu adamın. Sanırım bu senin hayatını etkileyen bi adam. Ya hoşlandığın biri olabilir yada sevgilin. Dikkat! =)

Bi kısmetin var. Yalnız açılsammı, açılmasammı diye çok düşünüyor. Kararsız yani...

Sen biriyle kavga ettinmi canım bi kız? Veya ediceksin etmediysende..

Sana birden çok haber var.. Bi yerlerden haberler gelecek. Fakat bu haberler kötü haberler..

Sen bişeylerden emin değilsin. Kafan karışık gibi.. Bu yüzden yanlış kararlar verebilirsin..

Son düzenleme:

aaa hadi yaa etrafında kızlar mı var ayy uzak olsunn
içim karardı valla yine de teşekkürler
bi tane daha gönderme hakkım var mı?ama bu bana ait değil

Canım bu biraz görüntü acısından kötü olmuş ama bakmaya calısıcam.. ''sen'' diye hitap ederim başkasının falıda olsa..

Öncelikle bi yolculuğun var bi yere gidiyosun. Cok kalmıcaksın ama. Sinirli bi yapıya sahipsin sanırım. Cünkü etrafında kızı, uyardığın cok insan var şu sıralar. Biriyle bi küslüğün var bu yüzden üzgünsün, kafan karışık. İsminde ''S'' harfi olan biri var. Hayatında önem taşıyo.. Sıkıntıların var ufak tefek ama sonunda bi mutsuzluk yok. Yani büyütülcek bi durum, bi sıkıntı yok..

teşekkür ederimmm

Teşekkürler cnm halim çıkmış.. Tek mahcup kişiyi bulamadım gerisi tamdır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…