- 2 Mayıs 2011
- 391
- 1
- Konu Sahibi theuglygoddess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu faldada dedim zaten. Ya bu kişiyle yeni bi hayata başlıcaksın yada başka bi kişiyle yeni bi hayat. Onu tam çözemedm ama sen bu nişanlınla yine barışacaksın. Şuan için bi ayrılık göremedm. O aslında seni seviyor. SAdece şöyle bi yapıya sahip; ben ne dediysem o olacak diyo ve sevdiğini fazla belli etmiyor. Yani hakimiyetini senin üstünde kurmaya çalışıyo ama sen bundan biraz sıkılmışsın. Daha duygulu bi ilişki istiyosun... Bu belirttiğim yenilik süreci için önce sen bu nişanlınla tekrar bi barışma evresine gireceksin. Bu barışmadan bi müddet sonra bu yenilik süreci olacak. Sanırım bi dahaki yıl olur bu..
canım merhaba, ev için kredi başvurusu yaptık onaylanıcakmı bebeiş istiyoruz ne olur benim içime bi ferahlık ver tatlımEki Görüntüle 228250 Eki Görüntüle 228251 Eki Görüntüle 228252 Eki Görüntüle 228253
Eki Görüntüle 228255 Eki Görüntüle 228256 Eki Görüntüle 228257 Eki Görüntüle 228258 theuglygoddes arkadasım agzına yuregıne saglık:)Cok guzel bır topık olusturmussun oncelıkle tebrık edım dedım.Eger zahmet vermessem benım falıma da bır yorum rıca edecegım Tesekkurler:)))):93:
Sen baya bi sıkıntılı dönem yaşamışsın ama bunları bir anda üstünde atacaksın. Hızlı bi şekilde hemde. Sanırım güzel gelişmeler, haberler sonucunda olacak bu...
Yalnız sen kendi derdinden eşini biraz unutmuş gibisin.. Sana ulaşmaya calısıyor ama sen başka şeylerin derdindesin..
Valla canım yeni bi bebek şuan için göremiyorm.
Maddi açıdanda bir çok cıkış yolunuz var aslında.. Ama zamanla olacak bunlar.. Biraz çabalamanız, birbirinize kenetlenmeniz gerek. Ben cünkü eşinle aranda bi mesafe gördm.
yok arkadasım ondan degıl
hızlı resım ekle sıtesıne gır gozattan resmını yukle boyutunu sec
en alttaa forum lınklerınden 3. sunu sec buraya kopyala
sora her seferınde yenı resım ekle butonuna basarak aynı ıslemı yap
canım çok özür dilerim ben yanlış resim göndermişim. O kadar üzüldümki şimdi. Seni o kadar yordumki . Söz bu son bir daha hiç üzmiycem seni. Eki Görüntüle 228302 Eki Görüntüle 228303 Eki Görüntüle 228304 Eki Görüntüle 228305 Eki Görüntüle 228306
Önceki fal kimin merak ettim?
neyse..
Baya bi sıkıntı yaptığın bazı konular var ama yavaş yavaş üstünden atacaksın bu sıkıntıları.
Kızdığın bazı insanlar var..
Beklentilerin, isteklerin var. Bunlar olmadığı için kırgın ve öfkelisin..
Bi bebek göremiyorm yine bundada.
Bi erkekle aranda bi mesafe oluşmuş veya oluşacak.
Senin eline bir miktar para geçebilr..
Bi takım aydınlık yollarınız var. Ufak tefek sevinçler ve mutluluklar yaşayacaksınız...
çok teşekkur ederim.. annemde var evet ..
begendım ben maşallahh
sıkıntılarım uzun zamandr devasmedıyor edecegınıde bılıyorum
sonunda aydınlıgı goreceksem.. sabrımı sonuna kadar kullanmaya razıyım .
o aşık oldugum kışı pekı benı sevıyor mu ??
Sıkıntılı bi dönem yaşıyosun. Ve bu dönem uzun süreli bi evre olacak. Yani bir müddet daha sıkıntılılarla boğuşacaksın ama sonunda bi aydnlık var ve bu sıkıntıları aşacaksın ama herşey ağır ağır ilerleyecek.
Birine duyduğun bi aşk var ama aranıza sürekli bi takım bazı olaylar giriyo. Hatta kavgalarınızın çoğu başka insanlar yüzünden ckıyo gibi.
Sessizliğini ve asaletini koruyacağın bazı dönemler var. Yani bazı stresler, tartışmalar karşısnda sessiz kalacaksın ama kendini ezdirmeyeceksin.
Annen veya babanda bi takım sağlık problemleri gözüküyor...
Birde sen iç organlarınla ilgili bi sağlık problemi yaşayacaksın..