Kahve Falı Bakılır ^.^

$Görüntü0430.jpg $Görüntü0429.jpg $Görüntü0428.jpg $Görüntü0427.jpg theuglygoddes arkadasım agzına yuregıne saglık:)Cok guzel bır topık olusturmussun oncelıkle tebrık edım dedım.Eger zahmet vermessem benım falıma da bır yorum rıca edecegım Tesekkurler:)))):93:

Bu faldada dedim zaten. Ya bu kişiyle yeni bi hayata başlıcaksın yada başka bi kişiyle yeni bi hayat. Onu tam çözemedm ama sen bu nişanlınla yine barışacaksın. Şuan için bi ayrılık göremedm. O aslında seni seviyor. SAdece şöyle bi yapıya sahip; ben ne dediysem o olacak diyo ve sevdiğini fazla belli etmiyor. Yani hakimiyetini senin üstünde kurmaya çalışıyo ama sen bundan biraz sıkılmışsın. Daha duygulu bi ilişki istiyosun... Bu belirttiğim yenilik süreci için önce sen bu nişanlınla tekrar bi barışma evresine gireceksin. Bu barışmadan bi müddet sonra bu yenilik süreci olacak. Sanırım bi dahaki yıl olur bu..

Ne diyelim hakkımızda hayırlısı... Umarım en kısa zamanda önümüz aydınlanır.
Bu arada canım Allah senden bin kere razı olsun. O kadar sıkıntılı, kafası karışık insanı kırmayıp bakıyorsun ve en azından benim için bocalamayıp, daha sakin bu evreyi aşmamıza katkı yapıyorsun. Tekrardan çok teşekkürler...:nazar:

canım merhaba, ev için kredi başvurusu yaptık onaylanıcakmı bebeiş istiyoruz ne olur benim içime bi ferahlık ver tatlımEki Görüntüle 228250 Eki Görüntüle 228251 Eki Görüntüle 228252 Eki Görüntüle 228253

Sen baya bi sıkıntılı dönem yaşamışsın ama bunları bir anda üstünde atacaksın. Hızlı bi şekilde hemde. Sanırım güzel gelişmeler, haberler sonucunda olacak bu...

Yalnız sen kendi derdinden eşini biraz unutmuş gibisin.. Sana ulaşmaya calısıyor ama sen başka şeylerin derdindesin..

Valla canım yeni bi bebek şuan için göremiyorm.

Maddi açıdanda bir çok cıkış yolunuz var aslında.. Ama zamanla olacak bunlar.. Biraz çabalamanız, birbirinize kenetlenmeniz gerek. Ben cünkü eşinle aranda bi mesafe gördm.

Eki Görüntüle 228255 Eki Görüntüle 228256 Eki Görüntüle 228257 Eki Görüntüle 228258 theuglygoddes arkadasım agzına yuregıne saglık:)Cok guzel bır topık olusturmussun oncelıkle tebrık edım dedım.Eger zahmet vermessem benım falıma da bır yorum rıca edecegım Tesekkurler:)))):93:

Bazı mutsuzlukların oluşmuş içinde ama istemeden olmuş ve buna engel olamamışsın. Aslında hayatın berbat bi dönemde değil.. Herkesin hayatında oluşan ufak tefek sıkıntılar, telaşlar falan.. Büyütülcek mevzular yok..

Birine bi uzaklığın görünüyor. Mutsuzluğun bi yandanda bu yüzden sanırım.. Ama yavaş yavaş birşyler yoluna girince kavuşacaksın o kişiye. Aslında berabersiniz.

Birde yakın çevrende seni aldatan kötü niyetli insanlar var dikkat et. Zaten cok cabuk ihanete uğrayabilr ve kandırılabilrsn. Öyle bi kişiliğin var..

Son olarakta aşkla ilgili güzel gelişmeler, güzel haberler var.

Ama biraz sıkıntılı bi döneme girebilrsn kendini yıpratma..

Son düzenleme:

Sen baya bi sıkıntılı dönem yaşamışsın ama bunları bir anda üstünde atacaksın. Hızlı bi şekilde hemde. Sanırım güzel gelişmeler, haberler sonucunda olacak bu...

Yalnız sen kendi derdinden eşini biraz unutmuş gibisin.. Sana ulaşmaya calısıyor ama sen başka şeylerin derdindesin..

Valla canım yeni bi bebek şuan için göremiyorm.

Maddi açıdanda bir çok cıkış yolunuz var aslında.. Ama zamanla olacak bunlar.. Biraz çabalamanız, birbirinize kenetlenmeniz gerek. Ben cünkü eşinle aranda bi mesafe gördm.

canım çok özür dilerim ben yanlış resim göndermişim. O kadar üzüldümki şimdi. Seni o kadar yordumki . Söz bu son bir daha hiç üzmiycem seni. Eki Görüntüle 228302 Eki Görüntüle 228303 Eki Görüntüle 228304 Eki Görüntüle 228305 Eki Görüntüle 228306

arkadaşlar merhaba.Ben bi türlü foto ekleyemedim bilen biri yardımcı olabilirmi sürekli hata veriyo foto jpg uzantılı bu arada ondanmı acaba:26:

yok arkadasım ondan degıl
hızlı resım ekle sıtesıne gır gozattan resmını yukle boyutunu sec
en alttaa forum lınklerınden 3. sunu sec buraya kopyala
sora her seferınde yenı resım ekle butonuna basarak aynı ıslemı yap

canım çok özür dilerim ben yanlış resim göndermişim. O kadar üzüldümki şimdi. Seni o kadar yordumki . Söz bu son bir daha hiç üzmiycem seni. Eki Görüntüle 228302 Eki Görüntüle 228303 Eki Görüntüle 228304 Eki Görüntüle 228305 Eki Görüntüle 228306

Önceki fal kimin merak ettim?

neyse..

Baya bi sıkıntı yaptığın bazı konular var ama yavaş yavaş üstünden atacaksın bu sıkıntıları.

Kızdığın bazı insanlar var..

Beklentilerin, isteklerin var. Bunlar olmadığı için kırgın ve öfkelisin..

Bi bebek göremiyorm yine bundada.

Bi erkekle aranda bi mesafe oluşmuş veya oluşacak.

Senin eline bir miktar para geçebilr..

Bi takım aydınlık yollarınız var. Ufak tefek sevinçler ve mutluluklar yaşayacaksınız...

Önceki fal kimin merak ettim?

neyse..

Baya bi sıkıntı yaptığın bazı konular var ama yavaş yavaş üstünden atacaksın bu sıkıntıları.

Kızdığın bazı insanlar var..

Beklentilerin, isteklerin var. Bunlar olmadığı için kırgın ve öfkelisin..

Bi bebek göremiyorm yine bundada.

Bi erkekle aranda bi mesafe oluşmuş veya oluşacak.

Senin eline bir miktar para geçebilr..

Bi takım aydınlık yollarınız var. Ufak tefek sevinçler ve mutluluklar yaşayacaksınız...

ağzına sağlık bitanemmm. Şimdiki falı pcye at demiştim arkadaşıma o da dün akşam içtiyim falı atmış ondan karışmış. Ağzına sağlık sabrın içinde çok teşekkür ediyorum:KK71:

vaktınız varsa bu yuregı sıkım sıkım sıkılmıs ınsanında falına bakabılırmısınız acabaaa

Sıkıntılı bi dönem yaşıyosun. Ve bu dönem uzun süreli bi evre olacak. Yani bir müddet daha sıkıntılılarla boğuşacaksın ama sonunda bi aydnlık var ve bu sıkıntıları aşacaksın ama herşey ağır ağır ilerleyecek.

Birine duyduğun bi aşk var ama aranıza sürekli bi takım bazı olaylar giriyo. Hatta kavgalarınızın çoğu başka insanlar yüzünden ckıyo gibi.

Sessizliğini ve asaletini koruyacağın bazı dönemler var. Yani bazı stresler, tartışmalar karşısnda sessiz kalacaksın ama kendini ezdirmeyeceksin.

Annen veya babanda bi takım sağlık problemleri gözüküyor...

Birde sen iç organlarınla ilgili bi sağlık problemi yaşayacaksın..

Son düzenleme:
çok teşekkur ederim.. annemde var evet ..
begendım ben maşallahh :nazar:

sıkıntılarım uzun zamandr devasmedıyor edecegınıde bılıyorum
sonunda aydınlıgı goreceksem.. sabrımı sonuna kadar kullanmaya razıyım .
o aşık oldugum kışı pekı benı sevıyor mu ??:KK69:

çok teşekkur ederim.. annemde var evet ..
begendım ben maşallahh :nazar:

sıkıntılarım uzun zamandr devasmedıyor edecegınıde bılıyorum
sonunda aydınlıgı goreceksem.. sabrımı sonuna kadar kullanmaya razıyım .
o aşık oldugum kışı pekı benı sevıyor mu ??:KK69:

Evet ikinizde biribirnize dönüksünüz. Ve sana karşı sevgisi cok yoğun. Sadece hayat telaşısından ve sıkıntılardan bu ilişkiyi tadında yaşayamıyo gibi görünüyosunuz.

Sıkıntılı bi dönem yaşıyosun. Ve bu dönem uzun süreli bi evre olacak. Yani bir müddet daha sıkıntılılarla boğuşacaksın ama sonunda bi aydnlık var ve bu sıkıntıları aşacaksın ama herşey ağır ağır ilerleyecek.

Birine duyduğun bi aşk var ama aranıza sürekli bi takım bazı olaylar giriyo. Hatta kavgalarınızın çoğu başka insanlar yüzünden ckıyo gibi.

Sessizliğini ve asaletini koruyacağın bazı dönemler var. Yani bazı stresler, tartışmalar karşısnda sessiz kalacaksın ama kendini ezdirmeyeceksin.

Annen veya babanda bi takım sağlık problemleri gözüküyor...

Birde sen iç organlarınla ilgili bi sağlık problemi yaşayacaksın..

canım msjını edıtlemıssın ..
evet 1,5 aydır gogus kafesımde bır sızı var nefes alınca sızlıyor.. sanırımc ıgerlerıme bı baktırmam şart..
gecmedı cunku cok cok tesekkur edıyorum sana yınee yıne yenıden :13:

slm bir fırsat olunca bakarmısın??

Eklentiler

• $IMG_1668.jpg
    $IMG_1668.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_1674.jpg
    $IMG_1674.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $IMG_1672.jpg
    $IMG_1672.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 54