Kahve Falı Bakılır ^.^

Arkadaşlar farklı bi tekniği olan varmı kafayı yemek üzereyim yapamadım yaa.O kadarda teknoloji özürlü değilim ama olmuyo

$100_1317.jpg $100_1320.jpg $100_1321.jpg $100_1322.jpg $100_1323.jpg şimdiden cok tesekkurler

dsc01481ho.jpg

dsc01479k.jpg

dsc01480w.jpg

dsc01482g.jpg

dsc01477m.jpg

dsc01476jt.jpg

dsc01478c.jpg

çok uğraştım anca böyle yapabildim yorumlarsan çok sevinirim.Dileğim avatarımdan anlaşıldığı üzere...Şİmdiden teşekkürler:KK71:

Son düzenleme:
mrb,
ben yeni üyeyim.çok ilgimi çekti.fala zaten meraklıyım.görünce yorumları dayanamadım.benim falıma da bakar mısınız?????

goddess'cim ben geldimm

Eki Görüntüle 228348 Eki Görüntüle 228349 Eki Görüntüle 228350

Bana biraz farklı geldi sana göstereyim dedim.

Ailende bi takım problemler ve sıkıntılar görünüyor. Fakat güzel bi haber sonucunda bi mutluluk yaşanacak.

Sıkıntılanmışsın. Tam sıkıntını atıyım derken başka bi kötü olay olmuş ve dahada herşey üst üste gelmş gibi..

Biri senden uzaklaşıyor ve sen hiçbir şey yapamadan öylece arkasından bakıyosun..

Cok düşünceli bi kadın var iri göğüslü...

Birde ince, zarif, güzel bi bayanla bi konuşman olacak..

slm bir fırsat olunca bakarmısın??

Sıkıntıların, aşk hayatınla ilgili gelişmeler sonucunda yok olacak. Ve güzel bi dönem seni bekliyor.. Güzel bi birliktelik var cünkü, güzel haberler, güzel olaylar yaşanacak..

Etrafa aldırış etmemen gerek. Herkes ayrı bi kafadan konuşuyor cünkü. Kendi düşüncelerinle hareket edersen daha mutlu olablrsn.

Ailenle geçireceğin vakitler olacak. Birbirinize kenetleneceksiniz cünkü.

Birde yakınlarında niyeti iyi olmayan insanlar var dikkatli ol.

Sıkıntılanmışsın biraz ama büyütülcek sorunların yok..

Nazara gelmişsin yalnız dikkat et canım..

Etrafında kötü niyetli insanlar cok var. Sende bunların farkındasın aslında...

Bi seyahatin olacak.

Kafan karışmış biraz. Vermen gereken kararlar ve yapman gerek işler gözüküyor.

Biri var senden uzaklaşmış. Bu yüzden bi mutsuzluk yaşıyosun ama inadım inat diyosun hep. Bu inadını biraz kırman gerek cünkü inadın yüzünden mutlu olamıyosn..

dsc01481ho.jpg

dsc01479k.jpg

dsc01480w.jpg

dsc01482g.jpg

dsc01477m.jpg

dsc01476jt.jpg

dsc01478c.jpg

çok uğraştım anca böyle yapabildim yorumlarsan çok sevinirim.Dileğim avatarımdan anlaşıldığı üzere...Şİmdiden teşekkürler:KK71:

Sıkıntılanmışsın içten içe..

Şuan için yeni bi bebek göremedm ama imkansızda değil gibi. Çok isteğin, dileklerin var bu konuda ve önün aydınlık..

Dost olarak yanında bulundurduğun ve yakın olduğun insanlara karşı bile mesafeni her zmn koru. Ve tamamen güvenme. Tedbiri elden bırakma yani..

Birde sen kendine özen gösterceğin bi döneme gireceksin. Yani şimdikinden daha fazla bakımlı olacaksın. Yada öyle olman gerekiyor..

Bi gözyaşı dökmen evren gözüküyor ama kısa sürecek. Yani bi mutsuzluk yaşıyacaksın ama sonunda feraha kavuşacaksın.

çok teşekkürler eline gönlüne sağlık.Bide yakın zamanda bi yolculuk niyetimiz var gidebiliyomuyuz acaba

mrb,
ben yeni üyeyim.çok ilgimi çekti.fala zaten meraklıyım.görünce yorumları dayanamadım.benim falıma da bakar mısınız?????

Bazı şeylere kafanı cok takmış ve kendini yıpratmışsın..

Bi erkek var cok cok mutsuz.. Omuzlarında oldukça fazla bi yük var. Ve bu yükü taşıyamaz hale gelmiş artık.

Ailenden birinden bi takım nasiyatlar alacaksın.

Bi konuda bi gözyaşı dökecek daha sonrada güzel bi haberle feraha kavuşacaksın..

Uzun saçlı bi kız seni fazlasıyla kıskanıyor.

Bu kızın dışında bi düşmanın var ve bu sana yakın zamanda zarar verecek.

Son düzenleme:

Sıkıntılanmışsın biraz ama büyütülcek sorunların yok..

Nazara gelmişsin yalnız dikkat et canım..

Etrafında kötü niyetli insanlar cok var. Sende bunların farkındasın aslında...

Bi seyahatin olacak.

Kafan karışmış biraz. Vermen gereken kararlar ve yapman gerek işler gözüküyor.

Biri var senden uzaklaşmış. Bu yüzden bi mutsuzluk yaşıyosun ama inadım inat diyosun hep. Bu inadını biraz kırman gerek cünkü inadın yüzünden mutlu olamıyosn..

cok tesekkur ederım

sıkıntıların, aşk hayatınla ilgili gelişmeler sonucunda yok olacak. Ve güzel bi dönem seni bekliyor.. Güzel bi birliktelik var cünkü, güzel haberler, güzel olaylar yaşanacak..

Etrafa aldırış etmemen gerek. Herkes ayrı bi kafadan konuşuyor cünkü. Kendi düşüncelerinle hareket edersen daha mutlu olablrsn.

Ailenle geçireceğin vakitler olacak. Birbirinize kenetleneceksiniz cünkü.

Birde yakınlarında niyeti iyi olmayan insanlar var dikkatli ol.

teşekkürler ...yorumların çok güzel valla:)))

Canım biraz daha buralarda mısın? Kahvemi yaptım, hemen içip soğutup resim ekleyeceğim birazdan. Benim falıma da bakarsan çok sevinirim.

annem fala cok iyi bakar:) bir ara komsular kendilerini o kadar kaptirdilar ki annem evde kahve yok demeye basladi. Yoruldu cunku sonunda:) Ama bu sefer ceplerinden ictikleri kahve fincanlarini cikarip:KK1: "Olsun, ben yanimda getirdim fincanimi" dediler

annem fala cok iyi bakar:) bir ara komsular kendilerini o kadar kaptirdilar ki annem evde kahve yok demeye basladi. Yoruldu cunku sonunda:) Ama bu sefer ceplerinden ictikleri kahve fincanlarini cikarip:KK1: "Olsun, ben yanimda getirdim fincanimi" dediler

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Ayyy çok komik. Fal meraklısı olunca her yolu denemek mümkün. :KK53:

Bazı mutsuzlukların oluşmuş içinde ama istemeden olmuş ve buna engel olamamışsın. Aslında hayatın berbat bi dönemde değil.. Herkesin hayatında oluşan ufak tefek sıkıntılar, telaşlar falan.. Büyütülcek mevzular yok..

Birine bi uzaklığın görünüyor. Mutsuzluğun bi yandanda bu yüzden sanırım.. Ama yavaş yavaş birşyler yoluna girince kavuşacaksın o kişiye. Aslında berabersiniz.

Birde yakın çevrende seni aldatan kötü niyetli insanlar var dikkat et. Zaten cok cabuk ihanete uğrayabilr ve kandırılabilrsn. Öyle bi kişiliğin var..

Son olarakta aşkla ilgili güzel gelişmeler, güzel haberler var.

Ama biraz sıkıntılı bi döneme girebilrsn kendini yıpratma..

Canım benım oncelıkle vakıt ayırdıgın ıcın cok tesekkur ederım.Ama ben zaten cok asıgım ve asık oldugum kısı yanı eşimde benı cok sevıyor:)ozelden mesaj yollamıstım canım sana ama sanırım karıstırdın sen:):KK49: ılgılı sormustum ama neyse yıne de cok sagol...

Canım benim falıma da bakar mısın? Resimleri ekledim, zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim. Özel mesajda bir konudan bahsettim, o konu hakkında bir şey görüyorsan da yazar mısın? $22072011798.jpg $22072011799.jpg $22072011800.jpg $22072011801.jpg $22072011802.jpg $22072011803.jpg

arkadaslar banada bakarmısınız bu ara tam bı bunalımdayım hıc bıse ıstedıgım gıbı gıtmıyo ,yakın zamanda evlılık falan varmı ?:KK43: nolur bıseyler yazın

Son düzenleme:
X