- 21 Eylül 2010
- 2.799
- 2
- Konu Sahibi theuglygoddess
Arkadaşlar farklı bi tekniği olan varmı kafayı yemek üzereyim yapamadım yaa.O kadarda teknoloji özürlü değilim ama olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
goddess'cim ben geldimm
Eki Görüntüle 228348 Eki Görüntüle 228349 Eki Görüntüle 228350
Bana biraz farklı geldi sana göstereyim dedim.
slm bir fırsat olunca bakarmısın??
çok uğraştım anca böyle yapabildim yorumlarsan çok sevinirim.Dileğim avatarımdan anlaşıldığı üzere...Şİmdiden teşekkürler
mrb,
ben yeni üyeyim.çok ilgimi çekti.fala zaten meraklıyım.görünce yorumları dayanamadım.benim falıma da bakar mısınız?????
Sıkıntılanmışsın biraz ama büyütülcek sorunların yok..
Nazara gelmişsin yalnız dikkat et canım..
Etrafında kötü niyetli insanlar cok var. Sende bunların farkındasın aslında...
Bi seyahatin olacak.
Kafan karışmış biraz. Vermen gereken kararlar ve yapman gerek işler gözüküyor.
Biri var senden uzaklaşmış. Bu yüzden bi mutsuzluk yaşıyosun ama inadım inat diyosun hep. Bu inadını biraz kırman gerek cünkü inadın yüzünden mutlu olamıyosn..
sıkıntıların, aşk hayatınla ilgili gelişmeler sonucunda yok olacak. Ve güzel bi dönem seni bekliyor.. Güzel bi birliktelik var cünkü, güzel haberler, güzel olaylar yaşanacak..
Etrafa aldırış etmemen gerek. Herkes ayrı bi kafadan konuşuyor cünkü. Kendi düşüncelerinle hareket edersen daha mutlu olablrsn.
Ailenle geçireceğin vakitler olacak. Birbirinize kenetleneceksiniz cünkü.
Birde yakınlarında niyeti iyi olmayan insanlar var dikkatli ol.
çok teşekkürler eline gönlüne sağlık.Bide yakın zamanda bi yolculuk niyetimiz var gidebiliyomuyuz acaba
annem fala cok iyi bakar:) bir ara komsular kendilerini o kadar kaptirdilar ki annem evde kahve yok demeye basladi. Yoruldu cunku sonunda:) Ama bu sefer ceplerinden ictikleri kahve fincanlarini cikarip "Olsun, ben yanimda getirdim fincanimi" dediler
Bazı mutsuzlukların oluşmuş içinde ama istemeden olmuş ve buna engel olamamışsın. Aslında hayatın berbat bi dönemde değil.. Herkesin hayatında oluşan ufak tefek sıkıntılar, telaşlar falan.. Büyütülcek mevzular yok..
Birine bi uzaklığın görünüyor. Mutsuzluğun bi yandanda bu yüzden sanırım.. Ama yavaş yavaş birşyler yoluna girince kavuşacaksın o kişiye. Aslında berabersiniz.
Birde yakın çevrende seni aldatan kötü niyetli insanlar var dikkat et. Zaten cok cabuk ihanete uğrayabilr ve kandırılabilrsn. Öyle bi kişiliğin var..
Son olarakta aşkla ilgili güzel gelişmeler, güzel haberler var.
Ama biraz sıkıntılı bi döneme girebilrsn kendini yıpratma..