Kahve Falı Bakılır ^.^

Senin için;

Zorlu bi dönem geçiriyosun. Bu biraz uzun süreli bi evre olmuş veya olacak ama yavaş yavaş yoluna girecek herşey.

Ailede veya arkadaş ortamında sıkıntılı bi konuşma geçecek senin de içinde olduğun.. Ama bu konuşma birşeylere çözüm getirmek adına olan bi konuşma olacak.

Uzun zamandır görmediğin ve özlemini duyduğun biriyle bi kavuşman gerçekleşecek.

Seninle kavga etmek isteyen ve seni kötülemek için fırsat kollayan bi düşmanın var dikkat et.

Annen için;

Çok sıkıntılanmış ve hayatında yolunda gitmeyen bazı olaylar var. Fakat bunlar ağır bi şekilde düzene girecek.. Sürekli dert yanma ama. Bunu çok yaptığın için daha cok üzüyosun kendini..

Cok yıpranmışsın ama bi okadarda güçlüsün..

Bi erkeğin daha ihtiyacı var. Ve ona bi konuda destek olacaksın cok sıkıntılı bi dönem geçiriyo cünkü.

O erkekle kenetleneceksiniz birbirinize ve duruma şaşıran bi yandanda sevinen insanlar gözüküyor.

Böylelikle hayatın yavaş yavaş düzene girecek.

fal bakan kuzen var bende ama beni tanıdığı için bakamıyor bana. :KK47: illa tanımadığı olacak. bu yüzden sana gösteriyorum fotoları. daha önce hiç sormadım sana ama merak ettiğim şu: benim önceden sevdiğim biri vardı. 4 yıl önce aşık olmuştum. sonra görüştük ama ayrıldık birkaç ay sonra. 2 yıldır görüşmüyoruz. sevmiyorum onu ama yine de merak ediyorum acaba benimle ilgili bir pişmanlık, üzüntü yaşıyor mu diye. öyle bir şey var mı sence. ? ya da bir daha görüşme gibi bir şey olması mümkün olabilir mi? aşkla ilgili ne görüyorsun başka ? bunu bilmek istiyorum. :KK5:

cfdc215b.gif

14c3db14.gif

96c70b8c.gif

c4b14e12.gif

af78c5b8.gif

43ed2c9d.gif

Senin için;

Çok sıkıntılanmışsın. Aslında içinde olmadık şeyleri büyütmüşsün..

Bi aydınlığın cıkış yolun var aslında ama sen illa kendini hapsetmişsin bu sıkıntıların içine. Kafana herşeyi cok takıyosun.

Çevrende sana karşı iyi niyet beslmeyen insanlar var..

Sana ulaşmak isteyen biri var ama sen kendini cok kapatmışsın ona bile izin vermiyosun..

Cok duygusal bi kişilğe sahipsin. Ve çok çabuk ihanete uğrayabilrsn..

Ya falındaki şekiller cok net değil fazla birşey göremiyorm bu yüzden.

Annen için;

Annenin bi erkeğe duyduğu aşk var birlikte olduğu biri bu. O kişide buna kenetlenmiş ama arada hep bi mesafe var. Hayat telaşından dolayı cıkmış pürüzlükler ve sıkıntılar bu mesafeyi sokuyo araya..Aslında cok uyumlu bi çiftler.

Annenin içinde biriktirdiği sıkıntılar yavaş yavaş akıp gidecek. Ve düzene girecek herşey.

Anneni iyi edecek şeyde sevgi, aşk...

Bu dediğim erkeğin eline bir miktar para geçecek gözüküyor.

fal bakan kuzen var bende ama beni tanıdığı için bakamıyor bana. :KK47: illa tanımadığı olacak. bu yüzden sana gösteriyorum fotoları. daha önce hiç sormadım sana ama merak ettiğim şu: benim önceden sevdiğim biri vardı. 4 yıl önce aşık olmuştum. sonra görüştük ama ayrıldık birkaç ay sonra. 2 yıldır görüşmüyoruz. sevmiyorum onu ama yine de merak ediyorum acaba benimle ilgili bir pişmanlık, üzüntü yaşıyor mu diye. öyle bir şey var mı sence. ? ya da bir daha görüşme gibi bir şey olması mümkün olabilir mi? aşkla ilgili ne görüyorsun başka ? bunu bilmek istiyorum. :KK5:

cfdc215b.gif

14c3db14.gif

96c70b8c.gif

c4b14e12.gif

af78c5b8.gif

43ed2c9d.gif

Sen zaten bunu düşünerek kapatmışsın galiba. Cünkü kendi halinde seninle ilgisi olmayan bi erkek görüyorm.. Yaşadıklarınızı unutmuş değil elbette ama aklı sende de değil..

Sanırım şöyle bi kişiliğe sahip; güçlü görünmeye çalışıyo, yaşadıklarını , duygularını belli etmiyor. Ama içini hiç böyle değil.. Herşeyi içinde yaşayıp içine atıyo.

Sen bu kişiyi düşünüyosn son günlerde belli ama boşa düşünme canım ondan birşey olmaz sana karşı..

Kendini göstereceğin ve güçlü olacağın bir dönem gözüküyor. Sanki herşey senin istediğin gibi olacak..

Yeni arkadaşlıkların, yeni gireceğin ortamlar olacak.

Yeni ilişkilere aç kendini. Geçmişini kurcalama. Eğer geçmişine dönük yaşarsan etrafındaki kısmetlerin göremezsin.

Şu geçmişinden kurtulsan aslında seni güzel bi aşk bekliyo..

Kendini sıkıntılarla boğmuşsun sürekli düşünüyosn. Kafan 1 saniye boş durmuyo...

Ailende mutsuz , kafası karışmış biri var...

çok teşekkür ederim evet pek net değil .. ileriki fincanlarımda daha net olur inşallah ağzına sağlıkk :)) bu arada dediklerinin hepsi doğru :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen zaten bunu düşünerek kapatmışsın galiba. Cünkü kendi halinde seninle ilgisi olmayan bi erkek görüyorm.. Yaşadıklarınızı unutmuş değil elbette ama aklı sende de değil..

Sanırım şöyle bi kişiliğe sahip; güçlü görünmeye çalışıyo, yaşadıklarını , duygularını belli etmiyor. Ama içini hiç böyle değil.. Herşeyi içinde yaşayıp içine atıyo.

Sen bu kişiyi düşünüyosn son günlerde belli ama boşa düşünme canım ondan birşey olmaz sana karşı..

Kendini göstereceğin ve güçlü olacağın bir dönem gözüküyor. Sanki herşey senin istediğin gibi olacak..

Yeni arkadaşlıkların, yeni gireceğin ortamlar olacak.

Yeni ilişkilere aç kendini. Geçmişini kurcalama. Eğer geçmişine dönük yaşarsan etrafındaki kısmetlerin göremezsin.

Şu geçmişinden kurtulsan aslında seni güzel bi aşk bekliyo..

Kendini sıkıntılarla boğmuşsun sürekli düşünüyosn. Kafan 1 saniye boş durmuyo...

Ailende mutsuz , kafası karışmış biri var...

Geçen gün birine para verip fal baktırdım. Bu çocuk hiç aklımda yokken sen onunla olacaksın, başka erkek olmayacak deyip kafamı karıştırdı. Senin kaderin bu insan deyip durdu. Ondan aklıma geldi işte... Kafam karıştı baya. İnanamamak lazım tabi.

Bugün nişanlımla ayrıldım. Arkasından iş çeviriyormuşum. İş bakmama kızdı. Ne görünüyor bir baksan, çok sevinirim.
$013.jpg $014.jpg $015.jpg $016.jpg $019.jpg $020.jpg

Son düzenleme:
Canım baya yoğunsun gördüğüm kadarıyla:KK75: zamanın olur da bana da bakabilirsen çok mutlu olurum:KK34: bu arada sana özellikle sormak istediğim sağlığımla ilgili problemim var 4 yıldır.bu konuda ne söylersin onu merak ediyorum.:KK61:
tabağı çekmeyi unutmuşum ama bişey olur mu ki:44:

$21072011218.jpg $21072011219.jpg $21072011220.jpg $21072011221.jpg $21072011222.jpg $21072011223.jpg $21072011224.jpg $21072011226.jpg $21072011227.jpg $21072011228.jpg $21072011229.jpg $21072011230.jpg $21072011231.jpg $21072011232.jpg

Geçen gün birine para verip fal baktırdım. Bu çocuk hiç aklımda yokken sen onunla olacaksın, başka erkek olmayacak deyip kafamı karıştırdı. Senin kaderin bu insan deyip durdu. Ondan aklıma geldi işte... Kafam karıştı baya. İnanamamak lazım tabi.

Valla ben tam tersini gördüm he ileride ne olur bilemem ama çocuğun senle hiç bi alakası yok şuanda ve kendi halinde..

Bugün nişanlımla ayrıldım. Arkasından iş çeviriyormuşum. İş bakmama kızdı. Ne görünüyor bir baksan, çok sevinirim.
Eki Görüntüle 228207 Eki Görüntüle 228208 Eki Görüntüle 228209 Eki Görüntüle 228210 Eki Görüntüle 228211 Eki Görüntüle 228212

Bi erkeğin karşısında zaten ''Ben ne yaptım yaa'' der gibi duruyosun. Ne mahçupsun nede fazla sinirli.. Şaşkınsın sadece. Karşındaki ise inadım inat diyor.

Ama bi araya geleceksiniz yinede bi kopma yok yani tamamen. Ya sende aşka dair yeni bi takım gelişmeler var. Yeni bi düzen yeni bi yol yeni kararlar.. Bilmiyorm tam ama herşey yeni. Şuan için dediğim gibi tamamen bi kopma yok yine bi araya geleceksiniz. Ama sonrasında ya bu kişiyle yada daha başka biriyle yeni birşeylere adım atacaksın.

Yalnız sen bu nişanlına karşı biraz soğukluk sezdim. Bilmiyorm belkide alışkanlık olmuştur ama ona karşı içindekiler biraz azalmış gibi..

Daha fazla büyümicek bu içindeki sıkıntılar. Hep aynı yerde kalacak..

Canım baya yoğunsun gördüğüm kadarıyla:KK75: zamanın olur da bana da bakabilirsen çok mutlu olurum:KK34: bu arada sana özellikle sormak istediğim sağlığımla ilgili problemim var 4 yıldır.bu konuda ne söylersin onu merak ediyorum.:KK61:
tabağı çekmeyi unutmuşum ama bişey olur mu ki:44:

Eki Görüntüle 228214 Eki Görüntüle 228215 Eki Görüntüle 228216 Eki Görüntüle 228217 Eki Görüntüle 228218 Eki Görüntüle 228219 Eki Görüntüle 228220 Eki Görüntüle 228221 Eki Görüntüle 228222 Eki Görüntüle 228223 Eki Görüntüle 228224 Eki Görüntüle 228225 Eki Görüntüle 228226 Eki Görüntüle 228227

Uzun zamandır hep içinde olan bi sıkıntın var zaten. Halada gitmemiş bu sıkıntı..

Senin sürekli üzerine bi baskı, kara bulutlar var. Yeni bi işe kalkışsan bi şekilde ayağına çelme yiyosun ve takılıp düşüyosun.

Bi erkeğe karşı arkanı dönmüşsün, kendi yolundasın. O ise seni düşünüyor..

Bu rahatsızlığın ölümcül birşey değil. Atlatırmısın atlatabilirsin aslında öyle bi aydınlık yolun gözüküyo ama bu yine sana ve ailene bağlı birşey.

Sende başka bi birliktelik bi aşk görüyorm.. Eğer varsa şuanda bi birlikteliğin bu güzel bi aşk. Yoksada yeni, düzenli bi aşk yaşacaksın.

Yalnız bu sıkıntılı dönemin aynı böyle kalacak. Sürekli içinden atamadığın şeyler var cünkü.

Bi erkeğin karşısında zaten ''Ben ne yaptım yaa'' der gibi duruyosun. Ne mahçupsun nede fazla sinirli.. Şaşkınsın sadece. Karşındaki ise inadım inat diyor.

Ama bi araya geleceksiniz yinede bi kopma yok yani tamamen. Ya sende aşka dair yeni bi takım gelişmeler var. Yeni bi düzen yeni bi yol yeni kararlar.. Bilmiyorm tam ama herşey yeni. Şuan için dediğim gibi tamamen bi kopma yok yine bi araya geleceksiniz. Ama sonrasında ya bu kişiyle yada daha başka biriyle yeni birşeylere adım atacaksın.

Yalnız sen bu nişanlına karşı biraz soğukluk sezdim. Bilmiyorm belkide alışkanlık olmuştur ama ona karşı içindekiler biraz azalmış gibi..

Daha fazla büyümicek bu içindeki sıkıntılar. Hep aynı yerde kalacak..

Yani tekrar ilişkiye devam mı etme görünüyor? Sen, önceki falında yeni biri ve iş deyince bundan ayrılmış olmam lazım. çünkü bu kişi izin vermiyor çalışmama. Evet sevgim eskisi kadar ona yoğun değil. Karşıma yeni biri çıkacaksa ne zaman gibi çıkar yada bu belirttiğin düzen ne zaman oluşur?

Bugün evlendirme dairesinden nikah günü almaya gittiğimizde koptuk. Onun duyguları bana karşı nasıl peki? Benim istediğim şey uzun soluklu sevgi dolu bir ilişki. Hayatımdaki kim olursa olsun bunu yaşayabilecek miyim? Biliyorum çok soru sordum ama ne yapayım durumlar karışık.:KK43::KK58:

Son düzenleme:

Uzun zamandır hep içinde olan bi sıkıntın var zaten. Halada gitmemiş bu sıkıntı..

Senin sürekli üzerine bi baskı, kara bulutlar var. Yeni bi işe kalkışsan bi şekilde ayağına çelme yiyosun ve takılıp düşüyosun.

Bi erkeğe karşı arkanı dönmüşsün, kendi yolundasın. O ise seni düşünüyor..

Bu rahatsızlığın ölümcül birşey değil. Atlatırmısın atlatabilirsin aslında öyle bi aydınlık yolun gözüküyo ama bu yine sana ve ailene bağlı birşey.

Sende başka bi birliktelik bi aşk görüyorm.. Eğer varsa şuanda bi birlikteliğin bu güzel bi aşk. Yoksada yeni, düzenli bi aşk yaşacaksın.

Yalnız bu sıkıntılı dönemin aynı böyle kalacak. Sürekli içinden atamadığın şeyler var cünkü.

canım çok teşekkür ederim, eski erkek arkadşmla ilgili söylediklerin doğru.
saplantı haline geldi hala bırakmıyor peşimi... o konuda da baya dertliyim yani...
haytımda biri yok, aslında aklımda kimse de yok ama inşallah olur söylediğin gibi.
gerçekten biliyosun ve kırmadan baktığın çok sağol.

Yani tekrar ilişkiye devam mı etme görünüyor? Sen, önceki falında yeni biri ve iş deyince bundan ayrılmış olmam lazım. çünkü bu kişi izin vermiyor çalışmama. Evet sevgim eskisi kadar ona yoğun değil. Karşıma yeni biri çıkacaksa ne zaman gibi çıkar yada bu belirttiğin düzen ne zaman oluşur?

Bugün evlendirme dairesinden nikah günü almaya gittiğimizde koptuk. Onun duyguları bana karşı nasıl peki? Benim istediğim şey uzun soluklu sevgi dolu bir ilişki. Hayatımdaki kim olursa olsun bunu yaşayabilecek miyim? Biliyorum çok soru sordum ama ne yapayım durumlar karışık.:KK43::KK58:

Bu faldada dedim zaten. Ya bu kişiyle yeni bi hayata başlıcaksın yada başka bi kişiyle yeni bi hayat. Onu tam çözemedm ama sen bu nişanlınla yine barışacaksın. Şuan için bi ayrılık göremedm. O aslında seni seviyor. SAdece şöyle bi yapıya sahip; ben ne dediysem o olacak diyo ve sevdiğini fazla belli etmiyor. Yani hakimiyetini senin üstünde kurmaya çalışıyo ama sen bundan biraz sıkılmışsın. Daha duygulu bi ilişki istiyosun... Bu belirttiğim yenilik süreci için önce sen bu nişanlınla tekrar bi barışma evresine gireceksin. Bu barışmadan bi müddet sonra bu yenilik süreci olacak. Sanırım bi dahaki yıl olur bu..

X