Kahve Falı Bakılır ^.^

Hoşgeldn canım :KK16:

Kalbin kırılacak ve bi mutsuzluk yaşıyacaksın canım. Sanırım bu kalp kırıklığı aşkla ilgili olacak..

Bu aralar şehir içinde sürekli bi yerlere gidiş ve geliş durumları görünüyor.

Gizlenen bi takım olaylar var ve bunları öğreniceksin. Yani çevrende oluşan sırlar açığa cıkacak.

''S'' harfinde biri gözüküyor hayatının merkeznde olan biri.

Sessiz sakin kimseye zararı olmayan biri var yakınlarında. Onunla biraz ilgilenmen gerek cünkü sıkıntları var.

Her zmn asaletini koruyan ve kendindne ödün vermeyen bi erkek gözküyor hayatında ve sen bununla cok uğraşacaksın.

Kötü haberler alacak ve sarsılacaksın.

Sana zorla yaptırılan birşeyler gözüküyor. Yani istemeyen birşeyler yapacak gibisin.

Biriyle bi arkadaşlığın olacak fakat bu iyi niyetli biri değil. Dikkatli olman gerekiyor.

Eline bi hediye veya bir miktar para geçebilir.

Eline geçen bir takım fırsatları değerlendiremediğin gözüküyor. Ve biraz bazı şeylere odaklanman gerekiyor.

şu ara bir arkadaşlığa başalyacaktım evet bende tereddütlerim var zaten ..yinede dikkat ederim..ayy hadi bakalım para geçsin elime ihtiyacım var valla..:))).

yaa şimdi ben bu erkekle görüşmeyeyim mi ..başka bir şey ne gördün acaba????

Son düzenleme:

Birine kavuşma, yaklaşma gibi bi isteğin ve çaban var gözüküyor ama sürekli önüne engeller cıkmış.

Hanene bir miktar para ve huzur girecek gibi görünüyor.

Ailende bazı tartışmalar, kavgalar ve stresler gözüküyor.

Bi düşmanın var. Ve yakın bi zamanda bu kendini sana bi şeklde gösterecek.

Yeni dostluklar, arkadaşlar kuracaksın.

canım yorumların için teşekkür ederim izninle birşeyler
sormak istiyorum tartışmalar çok büyük mü :18::18:
bir de bu düşmanı ben tanıyor muyum acaba
tekrar teşekkür ederim canım ağzına sağlık

şu ara bir arkadaşlığa başalyacaktım evet bende tereddütlerim var zaten ..yinede dikkat ederim..ayy hadi bakalım para geçsin elime ihtiyacım var valla..:))).

yaa şimdi ben bu erkekle görüşmeyeyim mi ..başka bir şey ne gördün acaba????

Her zmn asaletini koruyan ve kendindne ödün vermeyen bi erkek gözküyor hayatında ve sen bununla cok uğraşacaksın.

bu dediğimden bahsediyorsan canım sen bununla zaten hani şuan bi tanışmışlığın veya bi beraberliğin gözüküyor. Olmasada olacak gibi yani.

canım yorumların için teşekkür ederim izninle birşeyler
sormak istiyorum tartışmalar çok büyük mü :18::18:
bir de bu düşmanı ben tanıyor muyum acaba
tekrar teşekkür ederim canım ağzına sağlık

Her ailede olabilecek tartışmalar canım...
Bilmiyorum tanıyomusun ama yakın zamanda bu kişiyi sezeceksin yani anlıyacaksın sana zarar vermek istediğini ve seni sevmediğini..

Biriyle bi arkadaşlığın olacak fakat bu iyi niyetli biri değil. Dikkatli olman gerekiyor.

BU SÖYLEDİĞİNİ DEMİŞTİM...BİRİYLE GÖRÜŞECEĞİMDE ACABA O DEDİĞİNİZMİ KÖTÜ NİYETLİ ????

BU SÖYLEDİĞİNİ DEMİŞTİM...BİRİYLE GÖRÜŞECEĞİMDE ACABA O DEDİĞİNİZMİ KÖTÜ NİYETLİ ????

Valla bilmiyorum canım ama tam anlamıyla başlamamış bi arkadaşlık. Tanıyo olabilirsin ama tam bi dostluk kurulmamış. Aşk demiyorum bak; arkadaşlık, dostluk diyorm..

Birine küsmüş ve kızmışsın. Fakat o kişi sana ulaşmak için cok cabalıyo.

Annenin bi takım sıkıntıları gözüküyor birisi canını sıkmış gibi ve ondan uzaklaşmış gibisin. Yanında olman, ona destek olman gerekiyor.

Güzel bi haber alacaksın ve bu haberden sonra hayatında yenilikler oluşacak.

Birde sürekli arkandan dedikodu yapan bi bayan gözüküyor.

teşekkür ederim canım :KK71:

işte falımmmm :KK61: bakarsan sevinirim canım :KK61:

$12072011750.jpg $12072011751.jpg $12072011752.jpg $12072011753.jpg $12072011754.jpg $12072011755.jpg

Öncelikle aranda mesafe olan ve özlediğin biri var.

Bu kişi seni seviyor ve sana gerçekten bağlı bu belli.Yalnız biraz sıkıntılar yaşıyor ve kafası karışık gibi.

Sizi bi birleşme bekliyo yakın zamanda.

Ailenle ilgili problemlern gözüküyor. Ve ailende sıkıntılar var gibi. Ama anlatılacak hepsi ve güzel bi aydınlık var.

Önce gözyaşları dökeceğin bi zaman olacak ama kısa bir zaman. Daha sonra ferahlayacaksın merak etme.

Öncelikle aranda mesafe olan ve özlediğin biri var.

Bu kişi seni seviyor ve sana gerçekten bağlı bu belli.Yalnız biraz sıkıntılar yaşıyor ve kafası karışık gibi.

Sizi bi birleşme bekliyo yakın zamanda.

Ailenle ilgili problemlern gözüküyor. Ve ailende sıkıntılar var gibi. Ama anlatılacak hepsi ve güzel bi aydınlık var.

Önce gözyaşları dökeceğin bi zaman olacak ama kısa bir zaman. Daha sonra ferahlayacaksın merak etme.

özlediğim biri olduğu doğru hatta bu birleşmeyi yarın yapmayı düşünüyoruz :KK61:
kime fal baktırsam hep çıkıyor zaten seni seviyor sana bağlı sana aşık gibi... sende aynı şeyi söyledin :KK61:
çok teşekkürederimmmm zaman ayırıp baktığın için :KK61:

Çevrende seni aldatan, kötü niyetli insanlar dikkat et.

Aşk yaşantında tereddütlü, emin olunamayan bi süre görünüyor ve bu böyle devam edicek bi müddet.

Güzel bi aydınlığın gözüküyor ama.

Bi yolculuk düşünüyosn cıkmak istiyosn ama gerçekleşmiycek gibi gözüküyor şuan için.

Bu çevremdeki kötü insanların detayı var mı acaba haneden mi değil mi??

X