Baloncukum bir sürü tarifin oldu. Corana aşısı bulunsun bir "gün" yaparsın artık bize...Yaaaaaa eline sağlık cnmmmmmm
Enfes göeünüyor ve benim gibi yeni başlayanlar için çok pratik
Deniyecem mutlaka
Bol şanslarrrr
Çok teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık çok güzel gözüküyor basarilar dilerim
İnşallah çok teşekkür ederim sana da başarılarÇooook güzel.
Ellerine sağlık canım. Şansın bol olsun. Afiyetle muhabbetle yiyin inşallah. Başarılar dilerim Handecim.
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
hahahahaha yapacam abla aynenBaloncukum bir sürü tarifin oldu. Corana aşısı bulunsun bir "gün" yaparsın artık bize...
Öncelikle hoşgeldinSelam kızlar❤❤❤
Ay ilk defa bir yarışmaya katılacağım çok heyecanlıyım
Kahve çekirdeği kurabiyesi çpk beğendiğim ve kahvenin yanına yakılan en iyi kurabiyelerden biridir
Eki Görüntüle 2605592
Malzemeler
*1 yumurta
*125 grm tereyağı ya da margarin
*Yarım su bardağı nişasta
*1 su bardağı pudra şekeri
*2 su bardağı un
*1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu
*3 tepeleme yemek kaşığı kakao
*2 tepeleme tatlı kaşığı türk kahvesi
Öncelikle margarin ve yumurtayı birbirine karıştırıyoruz sonra teker teker malzemeleri ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz
Eki Görüntüle 2605593
Daha sonrasında hamur parçalara ayırıp kahve çekirdeği şeklinde yuvarlayıp tepsiye diziyoruz kürdan yardımı ile şekil veriyoruz,,,, 180 derece fırında 20 dk pişiriyoruz
Eki Görüntüle 2605593 Eki Görüntüle 2605594 Eki Görüntüle 2605595 Eki Görüntüle 2605596
Herkese afiyet olsun
Eki Görüntüle 2605604 Eki Görüntüle 2605605 Eki Görüntüle 2605701
Umarım düzgün paylaşım yapabilmişimdir
Başarılar diliyorum❤❤❤❤
Ellerine sağlık ,başarılar dilerimSelam kızlar❤❤❤
Ay ilk defa bir yarışmaya katılacağım çok heyecanlıyım
Kahve çekirdeği kurabiyesi çpk beğendiğim ve kahvenin yanına yakılan en iyi kurabiyelerden biridir
Eki Görüntüle 2605592
Malzemeler
*1 yumurta
*125 grm tereyağı ya da margarin
*Yarım su bardağı nişasta
*1 su bardağı pudra şekeri
*2 su bardağı un
*1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu
*3 tepeleme yemek kaşığı kakao
*2 tepeleme tatlı kaşığı türk kahvesi
Öncelikle margarin ve yumurtayı birbirine karıştırıyoruz sonra teker teker malzemeleri ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz
Eki Görüntüle 2605593
Daha sonrasında hamur parçalara ayırıp kahve çekirdeği şeklinde yuvarlayıp tepsiye diziyoruz kürdan yardımı ile şekil veriyoruz,,,, 180 derece fırında 20 dk pişiriyoruz
Eki Görüntüle 2605593 Eki Görüntüle 2605594 Eki Görüntüle 2605595 Eki Görüntüle 2605596
Herkese afiyet olsun
Eki Görüntüle 2605604 Eki Görüntüle 2605605 Eki Görüntüle 2605701
Umarım düzgün paylaşım yapabilmişimdir
Başarılar diliyorum❤❤❤❤
Tadı da çok güzel teşekkür ederimeline sağlık çok güzel görünüyor kız
yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canım gerçekten çok lezzetli oluyor❤❤Ben bunu geçen yaptım enfes hem cayın hemde kahvenin yanına muhteşem oluyor. Mutlaka deneyin. Ellerine sağlık canım. Başarılar
Teşekkür ederim canımÖncelikle hoşgeldin
Ellerine sağlık ,başarılar dilerim
Teşekkür ettim hemşom❤❤Eline sağlık hemşom çok güzel olmuş yarışmada başarılar
Teşekkür ederim gerçekten kahve yanına çok güzel gidiyorÇok güzel görünüyor. Eminim tadı da güzeldir. Basarilar
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim
Gel buyur canım kahveyle ikram edeyim sanaEline sağlık canım çok severim , yarışmada başarılar dilerim
Aç kapıyı geliyorumGel buyur canım kahveyle ikram edeyim sana
Nerdesin haniiiiAç kapıyı geliyorum
Nerdesin haniiii
Ev de pek dağınıktı yaaaaaa
Ayyyy kız valla herkes evde olunca daha çok kirleniyor ev ancak mutfak oturma odası mekik dokuyorumkarantina da otur temizlik yap , virüs gidince gelicem
Benim hep evdeler bilmezmiyimAyyyy kız valla herkes evde olunca daha çok kirleniyor ev ancak mutfak oturma odası mekik dokuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?