kahve bahane, sohbet sahane

aalizzwell

no more monkeys jumpin' on the bed:p
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.937
1.914
kizlar kahvelerinizi alin sohbete katilinkaydirigubbakcemile

Samimi dostuklar ve sohbetler, zaman zaman dertlesmek, zaman zaman gulusmek icin actik bu konuyu. Hadi siz de katilin kahve bahane olsun ama sohbetimiz sahanesositososito

Eklentiler

• $kahve.jpg
    $kahve.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 101
oooo tşk ederim valla gerçeği olsa iyi giderdi....:))))))) idare eder sen nasılsın

kahveyi sevioruz anlasilan:) benim pek aram yok turk kahvesiyle aci gelio coksempatiksalakcinni ben de iiyim son zamanlarda mesgul, yogun ve de yorgunumkaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı

ya lazım dı böyle bi topik... genelde belli konular üzerine sohbetler var... şöyle gönlümüzce geyik yapalım dimi ya

yani severim ama bol şekerli severim ben kahveyi şekerle aram çok iyidirde:)))))

e ayshacım yap kahvelerimizi şekerim.. benimki de bol şekerli ve yanında da çikolata kaşıklı olsun bayanssulusmile

ay zuzu benim de sekerle aram iyi ya:umursamaz: tatliyla falankaydirigubbakcemile3

gulsumcum buyur khveni cikolata yok cookie versekkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $kahve8dc.jpg
    $kahve8dc.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 52
iki tup mu naptin kizkafamçokkarıştı onlar yag su elektrik olarak geri donmesin sonrakaydirigubbakcemile3

walla iyi bulmuşuk birbirimizi... ben de severim tatlıyı... ama şimdi evde bişi bulamadım, salep yaptım içtim

teşekkürler ayshacım... cookie de oluuuur pasta da oluuuur... kuru kuru gitmesin yeter zemuszemus

yok anam nerde küçüklüğümden beri hep böyleyim ama kilo almıyorum aksine kilo kaybediyorum bir haftadır hastanelerde süründüm troid hastasıyım ha bire kilo kaybediyorum kilo almaya çalışıyorum çünkü bana zayıflık yakışmıyo...aman kızlar neyse sinirlerim çok bozuluyo bugün anlatmıyim her tarafım delik deşik oldu zaten.....neyse anlatın bakem kızlar nerde yaşıyosunuz evli bekar isimler yaşlar evli bekar dökülün bakem:)

oo tamam o zmn ben zati pek bi hamaratimdir ayiptir solemesikaydirigubbakcemile3 hemen yapiveriim size biseyler:hulya:

yaw ben de biseyler yapim bari kendime, tatli tatli dediniz canim cektisempatiksalakcinni
irmik tatlisi yapim bari evdeki kaynaklarim suan o yone sevk edio benikaydirigubbakcemile3

zuzucum ben basliim oleyseopuyorumnanaktan

ben evliyim sekerim yeni sayilirkaydirigubbakcemile2 amerika da yasiorum, nickimdeki gbi bana aysha diebilrsin cunku burda herkes ole diokaydirigubbakcemile3

sonraciima baska ne var, yakinda tr ye geliorum:dance: hafif catlak bole, ama cok arkadas canlisi bi insanimdir ovunmek gbi olmasin:roflol: suan icin baska bise gelmio aklima, yarismaci arkdslara basarilar dilerimkaydirigubbakcemile5

ne demis unlu dusunur :hooray:belli 2. kim:roflol: alakasiz oldu ama solemek istedim:lepi:

geçmiş olsun zuzucum.. ben gulsum ankaradan.. öğretmenlik mezunuyum kpssye hazırlanıyom (desem yalan olabilir) kafamçokkarıştı çocuk istiyom bugüne kadar çok umutluydum ama bugün regl oldum, başka bahara kaldı :emir_bebek:

X