Çok doğru satırlar pratikte de böyle kolay olsa ama artık elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum böyle olması için .Hayat resmimin ortasına birisi geldi tamamen keyfi olarak bir leke bıraktı pat diye. O kadar canım sıkıldı o kadar zorlandım ki, ne gerek vardı yani şimdi buna, ne bu şimdi, neden, ne hakla..... cevap yok. Şimdi ben tüm gün o lekeye odaklanıp kendime zehir ettim hayatı, lekeyi yapan hayatına devam tabiki bu arada. Günler, haftalar, aylar geçti, sevdiğim insanı da yok yere kırdığımı, kendimi boşuna yıprattığımı fark ettim, bana ait resme böyle densizce leke nasıl yapılabilir diye uzun süre hazmedemedim. Sonra bir gün.. ben hayat resmimde neler kaçırdım bu süre zarfında diye bi farkındalık geldi. Neden durdum ki, boyamaya devam etmeliydim çünkü bu benim hayatımdı. Onun da mahareti lekelemekmiş sadece, tekrarladı. Ama tekrarlandığında ilki kadar üzülmedim. Kimseye bu kadar izin vermeyeceğim bir daha hayatımı alt üst edecek kadar.
Bunu niye anlattım bilmiyorumbenneyanginlargordum hayat hep ilerler, bazen istediğimiz gibi değil belki ama daima ilerler. Eşlik etmeliyiz.
Aa yok estagfurullah bu yazi dilinde iste bazrn yanls anlamaya mahal verebiliyoruz asla oyle bisey demek istedim . Herkesn keyfi zevki farkli iste kimine o guzel geliyor kimine bu demek istedjmBen smdi karışmış mi oldum ne demekki istedinn caycim
Yok canım ben tam bir teraziyimEvet canım 1.nısansen akrep olmuyorsun dı mı
İyi ki anlattın özlemcim, haklısın da.Hayat resmimin ortasına birisi geldi tamamen keyfi olarak bir leke bıraktı pat diye. O kadar canım sıkıldı o kadar zorlandım ki, ne gerek vardı yani şimdi buna, ne bu şimdi, neden, ne hakla..... cevap yok. Şimdi ben tüm gün o lekeye odaklanıp kendime zehir ettim hayatı, lekeyi yapan hayatına devam tabiki bu arada. Günler, haftalar, aylar geçti, sevdiğim insanı da yok yere kırdığımı, kendimi boşuna yıprattığımı fark ettim, bana ait resme böyle densizce leke nasıl yapılabilir diye uzun süre hazmedemedim. Sonra bir gün.. ben hayat resmimde neler kaçırdım bu süre zarfında diye bi farkındalık geldi. Neden durdum ki, boyamaya devam etmeliydim çünkü bu benim hayatımdı. Onun da mahareti lekelemekmiş sadece, tekrarladı. Ama tekrarlandığında ilki kadar üzülmedim. Kimseye bu kadar izin vermeyeceğim bir daha hayatımı alt üst edecek kadar.
Bunu niye anlattım bilmiyorumbenneyanginlargordum hayat hep ilerler, bazen istediğimiz gibi değil belki ama daima ilerler. Eşlik etmeliyiz.
Tanıdıgım ilk terazısınYok canım ben tam bir teraziyim
Kv m hariç bütün koçlar canım ciğerimTanıdıgım ilk terazısın
25 mayıs aynı zamanda evlilik yıl dönümümüzKızlar sizin dogum gunlerınız ne zaman
Yakın oturuyor musunuzKv m hariç bütün koçlar canım ciğerim
İkizler canım
Ben hamsi
Evet canımYakın oturuyor musunuz
Yuvarlanıp gidiyoruz bir şekildeSen hakkından gelıyosundur ya
Geçmiş doğum günün mübarek olsun ozamanYalan dünya işte kızlar sonuç olarak. Amaaaannnn
Benim de 19 Kasımdı Akrep burcuyum
Duygusalım, tutkuluyum, sezgiliyim ve şehvetliyim
3 su bardağıbenneyanginlargordum davetine icabet edmedim yafru bugün çay içmedim böyle tuhaf bir gün gibi yani ..eş kişisi çok içiyorsun diyor
Halbuki sabah 4-5 akşam 3 su bardağı