- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Ama içkim yok cağram yok olsun o kadar3 su bardağı
E adam haklı
Nıckını cay sever diye degıstırseydın yaEskiden hiç sevmezdim çayı 4-5 senedir caysiz günü geciremiyorim çarşıda yanımdan tepsi ile geçti mi öyle güzel kokuyor ki
Aslında çok da tiryaki değilim de neden böyle oldu bilmem bamyayi agzina sokmayan ben çocuk doğurduktan sonra yaz boyu bamya yedim durdum ajliktan heraldeNıckını cay sever diye degıstırseydın ya
Tabiki caycim takıldımAa yok estagfurullah bu yazi dilinde iste bazrn yanls anlamaya mahal verebiliyoruz asla oyle bisey demek istedim . Herkesn keyfi zevki farkli iste kimine o guzel geliyor kimine bu demek istedjm
Bizimde 25 MayısAa bizim evlilik yildonumumzdw 20 mayis
Ya ne güzel tesadüfAa bizim evlilik yildonumumzdw 20 mayis
Ben kendime cay demlemiyorum kahvaltida tekken sonea biriyle konussam cay iciyorum dese burnuma kokuyor resmen kalkip demliyorm oyle olncaEskiden hiç sevmezdim çayı 4-5 senedir caysiz günü geciremiyorim çarşıda yanımdan tepsi ile geçti mi öyle güzel kokuyor ki
Bizimde 25 Mayıs
Ooo bu sene birlikte kutlayalimmYa ne güzel tesadüfeşiminde doğum günü mayısta işgal etmişiz mayısı
Erkeklerden hayır yok diyorsunOoo bu sene birlikte kutlayalimm
Biz yeni evlendik senede yarim paket çay biterdi evde o kadar icilmezdiBen kendime cay demlemiyorum kahvaltida tekken sonea biriyle konussam cay iciyorum dese burnuma kokuyor resmen kalkip demliyorm oyle olnca
Bende hic icmezdim eskiden esimle evlendkten sonra tekmi icicem hadi sende ic diye diyee smdi o birakiyor ben hala iciyorum
O zamana kadar bu hastalık bitsede dışarda kutlasak evde heves kalmıyorOoo bu sene birlikte kutlayalimm
Aa yok esimin yeri ayrii canim hayrini da gordum simdi neme lazim kel kazimErkeklerden hayır yok diyorsun
Rabbim ağız tadı versinAa yok esimin yeri ayrii canim hayrini da gordum simdi neme lazim kel kazim
Ama burda da birlikte bi kutlariz ya olmez sag kalirsak
Ne aldin ne aldinO zamana kadar bu hastalık bitsede dışarda kutlasak evde heves kalmıyormesela yıl başı hediyemi kendim aldım
Hiç şakası da şaka değil yahu bununAa yapilir mi bu
Yuregim hopladi bilmeden incittmmi diye