Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Eskiden hiç sevmezdim çayı 4-5 senedir caysiz günü geciremiyorim çarşıda yanımdan tepsi ile geçti mi öyle güzel kokuyor ki 😍
Ben kendime cay demlemiyorum kahvaltida tekken sonea biriyle konussam cay iciyorum dese burnuma kokuyor resmen kalkip demliyorm oyle olnca 🤣
Bende hic icmezdim eskiden esimle evlendkten sonra tekmi icicem hadi sende ic diye diyee smdi o birakiyor ben hala iciyorum

Ben kendime cay demlemiyorum kahvaltida tekken sonea biriyle konussam cay iciyorum dese burnuma kokuyor resmen kalkip demliyorm oyle olnca 🤣
Bende hic icmezdim eskiden esimle evlendkten sonra tekmi icicem hadi sende ic diye diyee smdi o birakiyor ben hala iciyorum
Biz yeni evlendik senede yarim paket çay biterdi evde o kadar icilmezdi

Eşim hala içmiyor kızım çaya aşık caydanligin kapağını açıp kokluyo ohhh mis diyerek 🤷🏼‍♀️

O zamana kadar bu hastalık bitsede dışarda kutlasak evde heves kalmıyor :KK14:mesela yıl başı hediyemi kendim aldım 😂
Ne aldin ne aldin
Bimde sali gun bi abla yuksek sesle konusarak yanindaki arkadasna kirmizi don alayim kendime baska biyere cikamoyoruz diyip guluyordu aa esime de alayim dedi sonra 🤣🤣

X