- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Bende çay sevmem sabahları belki bir bardakBizimkilere çay koydum onlar çayçı evde tek kahveci benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çay sevmem sabahları belki bir bardakBizimkilere çay koydum onlar çayçı evde tek kahveci benim
Yo dostum yo bekliyorum ben, bananeYaa mutfaktayım çıkamıyorum benim yerime de için çayı kahveyi
Bende çayı çok seviyorum,içme sakın dedilerBu sefer başım daha çok ağrıyorBende çay sevmem sabahları belki bir bardak
Güzel günlerde kullanman nasip olsun inşallah canımBenim değil anamın afghj benim ki çeyizde afhhh
Ben de senin gibiyim kukrim, cay aklıma hıc gelmezBende çay sevmem sabahları belki bir bardak
Bizimkiler sabah akşam çay yanında pestil ceviz fındık takılırlar bı ben kahveciyim anneme de ben öğrettim kahve yapmayı o derece aghjhBende çay sevmem sabahları belki bir bardak
Aaa niye öyle dediler acaba canım ,evet sen çok içiyorsun normaldeBende çayı çok seviyorum,içme sakın dedilerBu sefer başım daha çok ağrıyor
Nevreste hanım bu aksam kadınlar kulubu kupanızla katılmadınız, iyisiniz ınsallah?Bende çayı çok seviyorum,içme sakın dedilerBu sefer başım daha çok ağrıyor
Amin kuzum hepimizGüzel günlerde kullanman nasip olsun inşallah canım
Aynen hiç aramam bende hani şöyle yapayım da içeyim dediğim olmamıştırBen de senin gibiyim kukrim, cay aklıma hıc gelmez
Sıvı tüketmek lazımAma çay,kahve değilBana kalsa 15-20 kupa çay içeceğimAaa niye öyle dediler acaba canım ,evet sen çok içiyorsun normalde
Biri gelecek misafirliğe anca oyle. Kendime hıc tek basıma yapmadım. Sımdı annemlerdeyım burda ıcıyorum hıc ıcmedıgım kadar. Annemle babam caycı benim, hep cay var evdeAynen hiç aramam bende hani şöyle yapayım da içeyim dediğim olmamıştır
hosbulduk canım sende hosgeldınİdare ediyorum sukur nsccktscıgım, sen nasılsın?
guzel kahvenle hosgelmıssın
Oooh şifa olsun .Bizimkiler sabah akşam çay yanında pestil ceviz fındık takılırlar bı ben kahveciyim anneme de ben öğrettim kahve yapmayı o derece aghjh
Sadece NevresteNevreste hanım bu aksam kadınlar kulubu kupanızla katılmadınız, iyisiniz ınsallah?
Kafein komasından gitmesek bari, bende suan nescafe ıcıyorum dahosbulduk canım sende hosgeldın
nasılım nasılım nasılım... süte batırılmıs kurabıye gıbıyım
ıkıncı bır kahve daha aldım geldım pc basına ayaklarımı da uzattım degmeyın keyfıme
Bende çayı çok seviyorum,içme sakın dedilerBu sefer başım daha çok ağrıyor
Bende çay ıcerım ama özellıkle dışarda muhabbet ortamında iyi gidiyorOooh şifa olsun .
Benim annem de çok severdi sabah kalkar kalkmaz bir fincan hemen ,sonra gelenle gidenle de içerdi .Bende ona çekmişim galiba .
Gecmıs olsun oyleyse, bız sızın yerinize de ictık gıbı bısey. Kahvesi biten yeniden yapiyorSadece Nevreste
Rahatsızım birazSağol canım
Benim yerimede içEki Görüntüle 2741528 içelim misss gibiiii caaay