Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

20201216_213532.jpg

Herkese afiyet olsun 🤩

Kafein komasından gitmesek bari, bende suan nescafe ıcıyorum da 😂😂
turk kahvesını de kupa da ıcıyorum 1 kupa bardaga 1 tatlı kasıgı turk kahvesı yavas yavas kısık ateste pısırılerek hazırlanıyor
fıltre kahvemınde cekırdegını taze cekıyorum genelde mis gıbı yogun aromalı olsun dıye
toplamda 5 kupa bardagı kahve tuketımım var

cay hıc aklıma gelmez :)
3 lıtrede su ıcıyorum
su bıdonu yutmus gıbıyım yururken benden lıkır lıkır ses gelıyor

Bende çay ıcerım ama özellıkle dışarda muhabbet ortamında iyi gidiyor
Bende bir tek yan komşum arkadaşım bazı akşamlar demler çağırır onun yanında çok içiyorum 🤭.Bir bakıyorum bardak boşalmış hoop dolduruveriyor hemen hayatım boyunca en çok çayı onda icmisimdir herhlade 😂

turk kahvesını de kupa da ıcıyorum 1 kupa bardaga 1 tatlı kasıgı turk kahvesı yavas yavas kısık ateste pısırılerek hazırlanıyor
fıltre kahvemınde cekırdegını taze cekıyorum genelde mis gıbı yogun aromalı olsun dıye
toplamda 5 kupa bardagı kahve tuketımım var

cay hıc aklıma gelmez :)
3 lıtrede su ıcıyorum
su bıdonu yutmus gıbıyım yururken benden lıkır lıkır ses gelıyor
Ben kahve seviyorum diye arkadaslarım sagolsun onlara gıttıgımde bana duble yapıyorlar turk kahvesini ama evde hıc duble ıcmedım 😂😂 denemek lazım, tekken nereye kadar gidebilirim dıye 😂
Afiyet olsun canım.
Sen sigara kullanıyor muydun?

Ben kahve seviyorum diye arkadaslarım sagolsun onlara gıttıgımde bana duble yapıyorlar turk kahvesini ama evde hıc duble ıcmedım 😂😂 denemek lazım, tekken nereye kadar gidebilirim dıye 😂
Afiyet olsun canım.
yok canım kullanmıyorum hıc denemedım de kokusunu hıc sevmıyorum :KK70: kokusu kotu olanın tadı da kotudur bence

Afiyet olsun canım.
Aa ben bu sene hep duble ,eğer gündüz duble içti isen akşam ufak fincan 🤭

X