Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayran seviyorsun ayran iç bari .Ay kahvesiz kalınca bende çok zorlanirdim .Ramazan da bile biliyorsun sadece kahve ve sigara yokluğu vuruyorSıvı tüketmek lazımAma çay,kahve değilBana kalsa 15-20 kupa çay içeceğim
Size afiyet olsunGecmıs olsun oyleyse, bız sızın yerinize de ictık gıbı bısey. Kahvesi biten yeniden yapiyor
OlurBenim yerimede iç
turk kahvesını de kupa da ıcıyorum 1 kupa bardaga 1 tatlı kasıgı turk kahvesı yavas yavas kısık ateste pısırılerek hazırlanıyorKafein komasından gitmesek bari, bende suan nescafe ıcıyorum da
Kızlar ne verirse artıkAyran seviyorsun ayran iç bari .Ay kahvesiz kalınca bende çok zorlanirdim .Ramazan da bile biliyorsun sadece kahve ve sigara yokluğu vuruyor
Benı ramazanda aclık susuzluk hıc yormuyor kukrim ama, kahve ve sıgarasızlık.. Hele sıgarasızlık..Ayran seviyorsun ayran iç bari .Ay kahvesiz kalınca bende çok zorlanirdim .Ramazan da bile biliyorsun sadece kahve ve sigara yokluğu vuruyor
Aa geçmiş olsun mühim bişey yoktur inşallah canım yeni gördümUfak bir operasyon geçirdim ondan yoktum
Bende bir tek yan komşum arkadaşım bazı akşamlar demler çağırır onun yanında çok içiyorum .Bir bakıyorum bardak boşalmış hoop dolduruveriyor hemen hayatım boyunca en çok çayı onda icmisimdir herhladeBende çay ıcerım ama özellıkle dışarda muhabbet ortamında iyi gidiyor
Ben kahve seviyorum diye arkadaslarım sagolsun onlara gıttıgımde bana duble yapıyorlar turk kahvesini ama evde hıc duble ıcmedım denemek lazım, tekken nereye kadar gidebilirim dıyeturk kahvesını de kupa da ıcıyorum 1 kupa bardaga 1 tatlı kasıgı turk kahvesı yavas yavas kısık ateste pısırılerek hazırlanıyor
fıltre kahvemınde cekırdegını taze cekıyorum genelde mis gıbı yogun aromalı olsun dıye
toplamda 5 kupa bardagı kahve tuketımım var
cay hıc aklıma gelmez :)
3 lıtrede su ıcıyorum
su bıdonu yutmus gıbıyım yururken benden lıkır lıkır ses gelıyor
Yok canım ufak ama olması gereken bir durumdu. Çok şükür düzeldi her şey teşekkür ederimAa geçmiş olsun mühim bişey yoktur inşallah canım yeni gördüm
Şükür o zaman çok geçmiş olsun tekrardan canım ❤Yok canım ufak ama olması gereken bir durumdu. Çok şükür düzeldi her şey teşekkür ederim
Evvam ooo afiyet olsunEki Görüntüle 2741529
Herkese afiyet olsun
Aynı bende öyle oluyorum canım malesef..Benı ramazanda aclık susuzluk hıc yormuyor kukrim ama, kahve ve sıgarasızlık.. Hele sıgarasızlık..
Senın fotonun heryerınde davet var Evva suan, sadece kahvende yokEki Görüntüle 2741529
Herkese afiyet olsun
yok canım kullanmıyorum hıc denemedım de kokusunu hıc sevmıyorum kokusu kotu olanın tadı da kotudur benceBen kahve seviyorum diye arkadaslarım sagolsun onlara gıttıgımde bana duble yapıyorlar turk kahvesini ama evde hıc duble ıcmedım denemek lazım, tekken nereye kadar gidebilirim dıye
Afiyet olsun canım.
Sen sigara kullanıyor muydun?
Teşekkür ederim canım beraber olsunEvvam ooo afiyet olsun
Hosgeldin hemsırem, afiyet bal seker olsunGecikmeli çayım ❤
Eki Görüntüle 2741532
Aa ben bu sene hep duble ,eğer gündüz duble içti isen akşam ufak fincanBen kahve seviyorum diye arkadaslarım sagolsun onlara gıttıgımde bana duble yapıyorlar turk kahvesini ama evde hıc duble ıcmedım denemek lazım, tekken nereye kadar gidebilirim dıye
Afiyet olsun canım.
Sen sigara kullanıyor muydun?