- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Alla alla neden öyle canım ,geçmiş olsun .Lohusa kadınlar gibiyim gobusum karnım ve diğerleri felaket ağrıdan sen nasilsin kukrimm
İyiyim ben bugün şükür iki üç gündür baş ağrım vardı çok bugün kendime geldim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alla alla neden öyle canım ,geçmiş olsun .Lohusa kadınlar gibiyim gobusum karnım ve diğerleri felaket ağrıdan sen nasilsin kukrimm
Keske ama, pandemı bıtınce ben annemlerdeyken bunu gerceklestırmemek ıcın bir engelimiz yok cıceem biliyosunkeşke beraber olsa aşkımcım
İdare eder canımNasılsın canım
Bı ara benide sarmıştı valla ilaclari yarım bölerek içtim hep fazla olmasın diye çok şükür iyi ol inşallah baş ağrısı çok fena..Alla alla neden öyle canım ,geçmiş olsun .
İyiyim ben bugün şükür iki üç gündür baş ağrım vardı çok bugün kendime geldim .
Keske ama, pandemı bıtınce ben annemlerdeyken bunu gerceklestırmemek ıcın bir engelimiz yok cıceem biliyosun
Allah iyilik versin canımİdare eder canım
Sen nasılsın
Haydi bekliyoruzgeldim geldim benneyanginlargordum koşa koşa gideyim kayfemi yapayim
Hahahahahaha amin astromay o zaman hemencik bitsin
çünkü niye bitmesin
amin
Niye calcımBen yarın katılırım artık
Bende öyle üç gün ilaçla durdum resmen .Sağol canım evet hep beraber iyi olalımBı ara benide sarmıştı valla ilaclari yarım bölerek içtim hep fazla olmasın diye çok şükür iyi ol inşallah baş ağrısı çok fena..
Calcim ,iyi misin sen?göremedim iki gündür özledimBen yarın katılırım artık
Afiyet olsunAllah iyilik versin canım
Bende iyiyim kahvemi aldım geldim sohbet ediyoruz
Dün sabahtan beri oğlumu görmüyorum yeni geldiHaydi bekliyoruz
Hahahahahaha amin astrom
Niye calcım
Ufak bir operasyon geçirdim ondan yoktumCalcim ,iyi misin sen?göremedim iki gündür özledim
Hadi yırttın bahanen saglamDün sabahtan beri oğlumu görmüyorum yeni geldi
Aa,hiç haberim yok geçmiş olsun canım iyisin insallahUfak bir operasyon geçirdim ondan yoktum
Öperim tabiki afiyet olsun hepinizeHadi yırttın bahanen saglam
Benım ıcınde öp
Sağolasın canımAfiyet olsun
İyiyim canım şükür geçti gitti çok teşekkür ederimAa,hiç haberim yok geçmiş olsun canım iyisin insallah
Buyrun size de yapayımKöpükte davet var afiyet olsun