- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Mantıklı bir bakısaçısı, baskası ıcınce bana da pis kokuyor ben ıcersem sikinti yokyok canım kullanmıyorum hıc denemedım de kokusunu hıc sevmıyorum kokusu kotu olanın tadı da kotudur bence
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıklı bir bakısaçısı, baskası ıcınce bana da pis kokuyor ben ıcersem sikinti yokyok canım kullanmıyorum hıc denemedım de kokusunu hıc sevmıyorum kokusu kotu olanın tadı da kotudur bence
Afiyet olsun canım, hoşgeldinGecikmeli çayım ❤
Eki Görüntüle 2741532
Keşke karşılıklı olabilse ama bu ortam bile çok güzel ❤Senın fotonun heryerınde davet var Evva suan, sadece kahvende yok
Afiyet olsun
o da ıyıymıs sen ıcerken burnun bır hava alıp gelıyor mu nasıl kokmuyorMantıklı bir vakıa açısı, baskası ıcınde bana da pis kokuyor ben ıcersem sikinti yok
Oooh,missEki Görüntüle 2741529
Herkese afiyet olsun
ahh keskeTeşekkür ederim canım beraber olsun
Tek basıma hıc duble yapmadım, sankı tek basıma ıcemem gibi geliyor. Denemedım yanı. Sohbetle giden bısey gıbı geliyor bana kahve. Ya da ben yalnızım diye napacaksın dubleyı ıc iste Kucuk fıncanı diyorum kendimeAa ben bu sene hep duble ,eğer gündüz duble içti isen akşam ufak fincan
Oooh,miss
Kahveye iyi gidiyor yaa bana hiç kokmazo da ıyıymıs sen ıcerken burnun bır hava alıp gelıyor mu nasıl kokmuyor
Valla oyle.Keşke karşılıklı olabilse ama bu ortam bile çok güzel ❤
Küçük de hemen bitiyor ya doymuyorum benTek basıma hıc duble yapmadım, sankı tek basıma ıcemem gibi geliyor. Denemedım yanı. Sohbetle giden bısey gıbı geliyor bana kahve. Ya da ben yalnızım diye napacaksın dubleyı ıc iste Kucuk fıncanı diyorum kendime
Gönüller bir bebişimahh keske
Dumanı burnumdan cıkarıyorum kokmuyorKahveye iyi gidiyor yaa bana hiç kokmaz
Aynen canım hele bu günlerde çok iyi gelmiyormuValla oyle.
Mesela gelmeseydiniz ben baya sıkılırdım
Yuvarlak yapabiliyon mu ben hiç becerememDumanı burnumdan cıkarıyorum kokmuyor
Öyle oluyor valla günün stresinden ,endişelerden yorgunluktan siyriliyorum kendi adımaAynen canım hele bu günlerde çok iyi gelmiyormu
Kesinlikle katılıyorumAynen canım hele bu günlerde çok iyi gelmiyormu
Agzımdan halka cıkarıyorum evet sjsksksjssjjaajajsjYuvarlak yapabiliyon mu ben hiç beceremem
Kahveye iyi gidiyor yaa bana hiç kokmaz
Vaaay bee ,bir ben beceremiyorum şunuAgzımdan halka cıkarıyorum evet sjsksksjssjjaajajsj