- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ben seni taniyommuki acabasuslerın çoğunu da ben yaptım boyadım süsledim yeniledim degıstırdım maksat eglemek saçtıgı ısıgı seviyorum...
Aminherkesin gonlunden gecenin daha guzeline iyisine kavusması dılegıyle saglıkla sıhhatle
Acaba ben kimimBen seni taniyommuki acaba
Valla nick adam varAcaba ben kimim
burda benı cogu uye tanıyor evıme baska sehırden gelıp yatılı kalanlar var adım nisa :)Valla nick adam var
Gördüm seni ama tanidiksan nick degisimi yapmis olabilirmisin dedimburda benı cogu uye tanıyor evıme baska sehırden gelıp yatılı kalanlar var adım nisa :)
nisa dıye bırını tanıyorsanız o ben olabılırım
Afiyet olsun canım
nick hıc degısmedım uye oldugumden berı aynı haldeyımGördüm seni ama tanidiksan nick degisimi yapmis olabilirmisin dedim
Kendine müslümansin hani bizeHepinize afiyet şeker olsun. Ben içtim
Anladim canim belliki seni gördüm kk de oyuzden sordum memnun oldumnick hıc degısmedım uye oldugumden berı aynı haldeyım
eskıden gelınlıklı resmım profıl resmımdı sımdı de su adam var tek degısıklık profıl resmım valla :)
Evet değişmedi hiç aynı ben gördüğümden berinick hıc degısmedım uye oldugumden berı aynı haldeyım
eskıden gelınlıklı resmım profıl resmımdı sımdı de su adam var tek degısıklık profıl resmım valla :)
bende memnun oldumAnladim canim belliki seni gördüm kk de oyuzden sordum memnun oldum
cok tesekkur ederımEvet değişmedi hiç aynı ben gördüğümden berievin güzel.. güle güle otur inşallah.
O kimÖzlemesra
Kim diyenmi
Unutuyorum vallahi. Yanında kalburabastı da vardıKendine müslümansin hani bize