Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Uuu bu saatte kiz ben gunduz yerken bile odum kopuyo ama tabi yiyorum yjne de 🤣🤣 aklima cok fena dustu guzelde yapmissin ben sodamii iceyim bi tane activa yogurdum var onu yiyeyim icindeki pitirlari manti hayal edeyim 🤣 ya yapar ya hazir alir yaparm yarin . 2 tabaklik diyorsan baya azdir o esimi 2 kisi say goruntude degiL ama masallah yer bi tik dha cok yapmali
Esim sevmiyor ya kendime yaptım yalnizim evde yarina da bi tabak kaldi en azindan 🤣 canin cekti affet :oops: kendin yap bence hazırlar bana pek lezzetli gelmiyor ici boş çoğu

Esim sevmiyor ya kendime yaptım yalnizim evde yarina da bi tabak kaldi en azindan 🤣 canin cekti affet :oops: kendin yap bence hazırlar bana pek lezzetli gelmiyor ici boş çoğu
Estagfurullah o nasil soz benim canm herseyi cekmeye meyilli senden oturu degil benden oturu 🤣🤣
Ya evde yapnca daha guzel oluyor tabide suan pek o enerjide degilim sanki acilirim belki sonraya dogru bakalim kismet

Estagfurullah o nasil soz benim canm herseyi cekmeye meyilli senden oturu degil benden oturu 🤣🤣
Ya evde yapnca daha guzel oluyor tabide suan pek o enerjide degilim sanki acilirim belki sonraya dogru bakalim kismet
Benden ötürü beyaa :KK70:

X