- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Aynen öyle canımAynen bin sukurrr yinede evimizdeyiz saglkliyiz ac acikta degiliz napalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canımAynen bin sukurrr yinede evimizdeyiz saglkliyiz ac acikta degiliz napalim
Esim sevmiyor ya kendime yaptım yalnizim evde yarina da bi tabak kaldi en azindan canin cekti affet kendin yap bence hazırlar bana pek lezzetli gelmiyor ici boş çoğuUuu bu saatte kiz ben gunduz yerken bile odum kopuyo ama tabi yiyorum yjne de aklima cok fena dustu guzelde yapmissin ben sodamii iceyim bi tane activa yogurdum var onu yiyeyim icindeki pitirlari manti hayal edeyim ya yapar ya hazir alir yaparm yarin . 2 tabaklik diyorsan baya azdir o esimi 2 kisi say goruntude degiL ama masallah yer bi tik dha cok yapmali
Yarin yapar yersin işte nefsine hakim durmussun ne ka guzelOldu mu ama sımdı yaaa katnım zil çala çala mı uyumak zorunda kalıcamm nasıl guzel bişey o
Öğğğredmenemm bögün menüde mantı vaarYarin yapar yersin işte nefsine hakim durmussun ne ka guzel
Estagfurullah o nasil soz benim canm herseyi cekmeye meyilli senden oturu degil benden oturuEsim sevmiyor ya kendime yaptım yalnizim evde yarina da bi tabak kaldi en azindan canin cekti affet kendin yap bence hazırlar bana pek lezzetli gelmiyor ici boş çoğu
Hadi inşallahHaklısın cennam vala iki gündür kime ne yazıyorum kim nediyor pek anlamıyorum yazıp kaçıyor gibi oluyorum yarın inşallah özgürüm
Benden ötürü beyaaEstagfurullah o nasil soz benim canm herseyi cekmeye meyilli senden oturu degil benden oturu
Ya evde yapnca daha guzel oluyor tabide suan pek o enerjide degilim sanki acilirim belki sonraya dogru bakalim kismet
Ayy cok tatliuuu böğön nasilsinÖğğğredmenemm bögün menüde mantı vaar
İyiyim şükür kuzucuk enerjik hissediyorum en azından kendimi sen nasılsın pekisiAyy cok tatliuuu böğön nasilsin
Etiketsizler kulübüne hoş geldik o zamanTık tık tık girebilirmiyim etiket yok da
Bizim yufkacimizda el mantisi var ondan biraz sansluyimBenden ötürü beyaa
Cok şükür rabbimndert keder vermesin bende iyiyim ❤İyiyim şükür kuzucuk enerjik hissediyorum en azından kendimi sen nasılsın pekisi
Oh mis herkes löp löp kilo alsinBizim yufkacimizda el mantisi var ondan biraz sansluyim
Bugun herkeste manti var galba
Günaydın kuzucumGünaydın herkese ❤
Günaydın canım benimOh mis herkes löp löp kilo alsin
Günaydın kuzucum
Dema oyle demaaaOh mis herkes löp löp kilo alsin
Günaydın kuzucum