Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

20201213_214205.jpg
Ben cay yerine manti yaptım cay sonra :KK70: gözüm döndü eve girer girmez mantı cekti canm kalktm aceleyle kocaman kocaman yaptim :deli: cay yada kahve içersem yer kalirsa atarim :KK70:

Ben bikere tava aldim aksamina esime gosterdim bi sevinc mutlulukla sonra gulumsedi derlerdi kadinlar bi esya bisey alnca mutlu olur diye hakikat oyleymis dedi😊😊 ilerleyen zamanlarda emin oldu bunun boyle oldgna
Öyle ama ne yapalım 😍 mesela bana çiçek almasın tabak çanak alsın daha mutlu olurum :KK70:

Saol canm gozum dönmüştü. Kalk yap hemen bir yumurta ve bir bardak su ile yogur hamuru sadece. Vee iki tabak cikiyo ondan :KK48:
Uuu bu saatte kiz ben gunduz yerken bile odum kopuyo ama tabi yiyorum yjne de 🤣🤣 aklima cok fena dustu guzelde yapmissin ben sodamii iceyim bi tane activa yogurdum var onu yiyeyim icindeki pitirlari manti hayal edeyim 🤣 ya yapar ya hazir alir yaparm yarin . 2 tabaklik diyorsan baya azdir o esimi 2 kisi say goruntude degiL ama masallah yer bi tik dha cok yapmali

Aynen aynen ben de severm sknti yok 😀 o da bir dusunulmektir nihayetnde bi yere yemege gtmek bile ultra degisiklik hatta suan hayatmzda 😪😪
Sorma ne olacak bu halimiz 😔 yapılacak listesi uzun tabi kısmet olursa 🤷‍♀️

X