Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2739470 Ben cay yerine manti yaptım cay sonra gözüm döndü eve girer girmez mantı cekti canm kalktm aceleyle kocaman kocaman yaptim cay yada kahve içersem yer kalirsa atarim
Yok kız kendi çapımda işte ❤Ooo seni topigin masterchefi ilan edelim
Bu hastalık bi bitsin miniğim bide çocuk meselesi var tabiAslında çok güzel işler çıkarırsın üzerine düşsen
Öyle ama ne yapalım mesela bana çiçek almasın tabak çanak alsın daha mutlu olurumBen bikere tava aldim aksamina esime gosterdim bi sevinc mutlulukla sonra gulumsedi derlerdi kadinlar bi esya bisey alnca mutlu olur diye hakikat oyleymis dedi ilerleyen zamanlarda emin oldu bunun boyle oldgna
Bu hastalık bi bitsin miniğim bide çocuk meselesi var tabi
İnşallah canım benim ❤İnşallah hersey olacak sırasıyla
Yaa ellerine saglk cok guzel gorunuyor aciktimm yahut cnm manti istediEki Görüntüle 2739470 Ben cay yerine manti yaptım cay sonra gözüm döndü eve girer girmez mantı cekti canm kalktm aceleyle kocaman kocaman yaptim cay yada kahve içersem yer kalirsa atarim
Benimkide cicek yerine yemege goturmeyi yeğler sagolsun ama cok nadirende olsa cicekle de supriz yaparÖyle ama ne yapalım mesela bana çiçek almasın tabak çanak alsın daha mutlu olurum
Buraya at sen etiketle beni de keyif atalım şöyle bana yiyecek de getir gelinceTamamdir senin istedgn saatte olsn kacta icelim
Evvoş beni dövsene ya da bekle sonuncu olunca dövecektinİnşallah canım benim ❤
Saol canm gozum dönmüştü. Kalk yap hemen bir yumurta ve bir bardak su ile yogur hamuru sadece. Vee iki tabak cikiyo ondanYaa ellerine saglk cok guzel gorunuyor aciktimm yahut cnm manti istedi
Yok be ne sonuncusu sende ama seni birgün ansızın dövecem bekleEvvoş beni dövsene ya da bekle sonuncu olunca dövecektin
Ooo ne istersniz hanfendii smdiden hazirliklara baslayaym bak soyle yemek yemeye mi gittin az evvell hiii dogru soyleBuraya at sen etiketle beni de keyif atalım şöyle bana yiyecek de getir gelince
Ben çiçeği dalında severim yemekte güzel severimBenimkide cicek yerine yemege goturmeyi yeğler sagolsun ama cok nadirende olsa cicekle de supriz yapar
Uuu bu saatte kiz ben gunduz yerken bile odum kopuyo ama tabi yiyorum yjne de aklima cok fena dustu guzelde yapmissin ben sodamii iceyim bi tane activa yogurdum var onu yiyeyim icindeki pitirlari manti hayal edeyim ya yapar ya hazir alir yaparm yarin . 2 tabaklik diyorsan baya azdir o esimi 2 kisi say goruntude degiL ama masallah yer bi tik dha cok yapmaliSaol canm gozum dönmüştü. Kalk yap hemen bir yumurta ve bir bardak su ile yogur hamuru sadece. Vee iki tabak cikiyo ondan
Aynen aynen ben de severm sknti yok o da bir dusunulmektir nihayetnde bi yere yemege gtmek bile ultra degisiklik hatta suan hayatmzdaBen çiçeği dalında severim yemekte güzel severim
Bana şöyle çay yanına tatlı bişeyler yap az evvel bi çikolat aldım yedim valla itiraf ediyorumOoo ne istersniz hanfendii smdiden hazirliklara baslayaym bak soyle yemek yemeye mi gittin az evvell hiii dogru soyle
Sorma ne olacak bu halimiz yapılacak listesi uzun tabi kısmet olursaAynen aynen ben de severm sknti yok o da bir dusunulmektir nihayetnde bi yere yemege gtmek bile ultra degisiklik hatta suan hayatmzda
Kız saat olmuş kaç yeme yemeBana şöyle çay yanına tatlı bişeyler yap az evvel bi çikolat aldım yedim valla itiraf ediyorum