- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Buydu ya buydubu var ,atmamisim
ama bunlar dönmüyormuş şaşırdım ben neyse işte ya offf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buydu ya buydubu var ,atmamisim
Yedikten sonra mı der insanKız saat olmuş kaç yeme yeme
Un helvasi yaptim yarin isitirim mis gibi yersin kahveylenn olu muBana şöyle çay yanına tatlı bişeyler yap az evvel bi çikolat aldım yedim valla itiraf ediyorum
Geçmiş olsunYedikten sonra mı der insan
Öyle canım inşallah her halimize şükürler olsun yinedeAhh insallah Rabbim saglik versinn de az kaldi insallah guzel gunleree...
Oldu mu ama sımdı yaaa katnım zil çala çala mı uyumak zorunda kalıcamm nasıl guzel bişey oEki Görüntüle 2739470 Ben cay yerine manti yaptım cay sonra gözüm döndü eve girer girmez mantı cekti canm kalktm aceleyle kocaman kocaman yaptim cay yada kahve içersem yer kalirsa atarim
Oo parikoş gelmiş napıyorsun bakim parikoş kokoş yidin mi tatlılarıJES hanımmm ne haber
Tatlı matlı kalmadı üstüne pasta geldi o da bitti ben bı 20 gün falan dıyete gıreyım en iyisiOo parikoş gelmiş napıyorsun bakim parikoş kokoş yidin mi tatlıları
Ben seni döne döne öptüm bebeğimBuydu ya buydu
ama bunlar dönmüyormuş şaşırdım ben neyse işte ya offf
Hiç selamsız uykuya gidecektimCennam
İyi geceler canımHepinize iyi geceler hanımlarr ben yatıyorum artık sabah gorusmek üzere hepinizi öptüm özellikle JES ı
İyi geceler cennamİyi geceler canım
İyi geceler cennam
Haklısın cennam vala iki gündür kime ne yazıyorum kim nediyor pek anlamıyorum yazıp kaçıyor gibi oluyorum yarın inşallah özgürümHiç selamsız uykuya gidecektim