- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
İyi gecelerŞarjım bitiyor ben kaçayım ,sonra yine bakinirim belki .şimdilik iyi geceler herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gecelerŞarjım bitiyor ben kaçayım ,sonra yine bakinirim belki .şimdilik iyi geceler herkese
Pastacılık aşçı çırağı belgesini halk eğitiminde aldım yardımcıyıda akademide aldım eğitimler kapsamlı değil pek çalışarak öğreniyorsun daha çokÇalışma hayatım hiç olmadi benim lisede 20 gün staj yaptım yine losedeyekn üzüm kesmeye gitmiştim o kadar şuan muhasebede çalışsam anca ayak isi verirler bana hiç hatırlamıyorum
Evet onu biliyorim da hani mutfak eğitimi mi aldın dedim ekstra
Canim gene ayni suan calisiyor olsak hem iste hem evde 2 kat ultra kolelik . Calisan annelere kolaylik versin Rabbim ben cocuk dogana kdr 5 yul evliyken de calistim hamileyken de son aya dek calistim ama eminim en zoru cocuklu olup calismaktir .Hahaha oda ayrı konu tabi aynen ama en azından saati var. Şimdi 24 saat kölelik ama değer tabı evlatlara
Aslında çok güzel işler çıkarırsın üzerine düşsenPastacılık aşçı çırağı belgesini halk eğitiminde aldım yardımcıyıda akademide aldım eğitimler kapsamlı değil pek çalışarak öğreniyorsun daha çok
Ben bikere tava aldim aksamina esime gosterdim bi sevinc mutlulukla sonra gulumsedi derlerdi kadinlar bi esya bisey alnca mutlu olur diye hakikat oyleymis dedi ilerleyen zamanlarda emin oldu bunun boyle oldgnaAy benimkide hep ıvır zıvır alıyorsun der ama haklı konu alışveriş olunca gözüm dönüyor
Oyle tabı diyorum ya şimdi olsa zor gelir cok iki çocukla Allah herkese kolaylık versin yardımcınız olsun.Canim gene ayni suan calisiyor olsak hem iste hem evde 2 kat ultra kolelik . Calisan annelere kolaylik versin Rabbim ben cocuk dogana kdr 5 yul evliyken de calistim hamileyken de son aya dek calistim ama eminim en zoru cocuklu olup calismaktir .
320 satissss derdik birdeNe kadar igrenciz birbirimize mal demek yerine 153 derdik
O sınavlara hesap makinası ile girmek harika320 satissss derdik birde
Allah ağzımızın tadını bozmasın be kukrimAy sen çok yaşa iyi yaşa ya güldürdün beni teşekkür ederim canım
Ay geriden geliyorum hemen sayfa birikmis bende onu yazmstmBirde 320 vardı
Ooo hesap makinesiz bir muhasebeci dusunelemez isi bilmeyenler muhasebecilerin pratik matematik zekasi oldgnu sanarO sınavlara hesap makinası ile girmek harika
Eşime söylüyorum da dalga geçiyor size şirket emanet edilmez diyor özellikle bana
Tamamdir senin istedgn saatte olsn kacta icelimOlmazmı olur tabi güzel bir dibek gelecek desene
Ben kafadan hesap yapamıyorum eşim de çok pratik hesap yapar benle hep alay ediyor Allah tan okumamossin diyeOoo hesap makinesiz bir muhasebeci dusunelemez isi bilmeyenler muhasebecilerin pratik matematik zekasi oldgnu sanar
Ooo seni topigin masterchefi ilan edelimPastacılık aşçı çırağı belgesini halk eğitiminde aldım yardımcıyıda akademide aldım eğitimler kapsamlı değil pek çalışarak öğreniyorsun daha çok
O nasildi ahahaha bulam da atamHani şu koşup döne döne gelen öpücüğü at ya noluuuur
bu var ,atmamisimHani şu koşup döne döne gelen öpücüğü at ya noluuuur
Aynen aşkom daha erkenUyumamıştır askom,daha erken Nevreste
Aynen aşkom daha erken