Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Çalışma hayatım hiç olmadi benim lisede 20 gün staj yaptım yine losedeyekn üzüm kesmeye gitmiştim o kadar şuan muhasebede çalışsam anca ayak isi verirler bana hiç hatırlamıyorum 🙄

Evet onu biliyorim da hani mutfak eğitimi mi aldın dedim ekstra

🤭
Pastacılık aşçı çırağı belgesini halk eğitiminde aldım yardımcıyıda akademide aldım eğitimler kapsamlı değil pek çalışarak öğreniyorsun daha çok

Hahaha oda ayrı konu tabi aynen ama en azından saati var. Şimdi 24 saat kölelik 🤗 ama değer tabı evlatlara 🙏
Canim gene ayni suan calisiyor olsak hem iste hem evde 2 kat ultra kolelik . Calisan annelere kolaylik versin Rabbim ben cocuk dogana kdr 5 yul evliyken de calistim hamileyken de son aya dek calistim ama eminim en zoru cocuklu olup calismaktir .

Ay benimkide hep ıvır zıvır alıyorsun der 😂 ama haklı konu alışveriş olunca gözüm dönüyor 👀
Ben bikere tava aldim aksamina esime gosterdim bi sevinc mutlulukla sonra gulumsedi derlerdi kadinlar bi esya bisey alnca mutlu olur diye hakikat oyleymis dedi😊😊 ilerleyen zamanlarda emin oldu bunun boyle oldgna

Canim gene ayni suan calisiyor olsak hem iste hem evde 2 kat ultra kolelik . Calisan annelere kolaylik versin Rabbim ben cocuk dogana kdr 5 yul evliyken de calistim hamileyken de son aya dek calistim ama eminim en zoru cocuklu olup calismaktir .
Oyle tabı diyorum ya şimdi olsa zor gelir cok iki çocukla Allah herkese kolaylık versin yardımcınız olsun.

Pastacılık aşçı çırağı belgesini halk eğitiminde aldım yardımcıyıda akademide aldım eğitimler kapsamlı değil pek çalışarak öğreniyorsun daha çok
Ooo seni topigin masterchefi ilan edelim

X