Selam tatlım
Selam canım
Oh, sana da afiyet olsun stevyacım
Eğer benim gibi en az 5-6 bardak ekstra demli içersen bence o da sağlıklı değilOh, sana da afiyet olsun stevyacımben tek basıma hıc cay demlemiyorum ya. Oyuzden de habıre kahve ıcıyorum. Aslında cay ıcsem daha saglıklı degıl mı?
Bitirdim ıslerımı aldım dusumu, yaptım kahvemı yaktım sigaramı.. Sımdı bıraz keyif vakti olsun
Saglıksiz ne varsa bizde stevya, Bıgun küt diye gıdıcez Allah muhafazaEğer benim gibi en az 5-6 bardak ekstra demli içersen bence o da sağlıklı değil
Calci harıka gozukuyor ya ellerine saglık
Sağlıksız şeyler çok güzel napalımSaglıksiz ne varsa bizde stevya, Bıgun küt diye gıdıcez Allah muhafaza
Ben hazır sanmıştım şahane görünüyor
Calci yakın zamanda dogum gunum, annem diyor ki buraya gel pasta alalım yeni yasında yanında olalım.
Yangınım güzel olmak zorunda çünkü çok pahalıya geldi banaCalci harıka gozukuyor ya ellerine saglık
Di mi ya, sıgara olmasa mesela sankı ben bombos kalırmısım gıbı geliyorSağlıksız şeyler çok güzel napalım
Anaaaa neler var ıcınde say, merak ettımYangınım güzel olmak zorunda çünkü çok pahalıya geldi banabisküvi ve üzerindeki krema 80tl
San bi sayfa atacağım o çok güzel anlatmış. Basit geliyor o yapıncaCalci yakın zamanda dogum gunum, annem diyor ki buraya gel pasta alalım yeni yasında yanında olalım.
Bende eger gidersem kendı pastamı kendim yapmak istiyorum. Harfli pasta istiyorum ama ismimin harfi bıraz alengirli bılıyosun
Bana harflı pasta biliyorsan kı bence sen anlarsın, kolay yolu tarif etsene?
Sen denedin mi pekiSan bi sayfa atacağım o çok güzel anlatmış. Basit geliyor o yapınca
Bildiğin Cheesecake ama lotus bisküvi ve kreması varAnaaaa neler var ıcınde say, merak ettım
Pandispanya yaptım zaten önemli olan orasıSen denedin mi peki
En fazla 100 TL verırım pastaya diyordum, o harfli pastalarda cok pahalıymıs araştırdım. Yuz tl nerdeyse normal pastalar olmus.Bildiğin Cheesecake ama lotus bisküvi ve kreması var
Kedı dili kullansam calcı, kek ya tutturamazsam dıye korkuyorum ya. Ziyan etmekte istemiyorum. Kedı diliyle de harfim zor olur diye dusunuyorumPandispanya yaptım zaten önemli olan orası