- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Ya zaten düz kek yapıyorsun. Karton ile kalıp çıkarıyorsun. Çok basit yaniKedı dili kullansam calcı, kek ya tutturamazsam dıye korkuyorum ya. Ziyan etmekte istemiyorum. Kedı diliyle de harfim zor olur diye dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya zaten düz kek yapıyorsun. Karton ile kalıp çıkarıyorsun. Çok basit yaniKedı dili kullansam calcı, kek ya tutturamazsam dıye korkuyorum ya. Ziyan etmekte istemiyorum. Kedı diliyle de harfim zor olur diye dusunuyorum
Hey guys beybi
Becerebilirsem calcım atarım fotoYa zaten düz kek yapıyorsun. Karton ile kalıp çıkarıyorsun. Çok basit yani
Hi cicek cocukHey guys beybi
Ne zamandandır yoktun bir daha kaybolmaHey guys beybi
Resmi eklemeyi unutmuşum ilk kitaptaN dolayıNeden?
Yakında pis de hissedeceksinAfiyet olsun canım ,bende portakal sıktım ay şuan psikolojik buhranlardayım kör olacakmisim gibi geliyor C Calcifer Eki Görüntüle 2811834
Hıııı, allah ıyılıgını versın bende psikolojin kotu gozlerınde sıkıntı var sandım yaResmi eklemeyi unutmuşum ilk kitaptaN dolayı
Alla alla neler oluyor anlamadım bu normal körlük değil birşeye bağlanacak ama dur bakalımYakında pis de hissedeceksin
Ayy Allah korusunHıııı, allah ıyılıgını versın bende psikolojin kotu gozlerınde sıkıntı var sandım ya
Burdayım daha tongaya gelmem inşallah arada sabrım taşabiliyorNe zamandandır yoktun bir daha kaybolma
Çok hızlı başladı kitap dimiAlla alla neler oluyor anlamadım bu normal körlük değil birşeye bağlanacak ama dur bakalım
Evet ne oldugunu çözmek istiyorum bakalım bu gece esirim galiba bunaÇok hızlı başladı kitap dimi
Canım,denk gelemedik Selamlar❤
Saat 18.00 tam işten çıkış vakti hacı. ben gelememEki Görüntüle 2812408
Kahve içelim haydin
Tam zamanında şuan çıkıyorsun öyleyseSaat 18.00 tam işten çıkış vakti hacı. ben gelemem