Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

İçte bizde sigara tukettigimiz için genelde mutfakta oturuyoruz 🤣
Bende ıcıyorum kukrımcım. Hatta bu hafta boyatsam mı diyorum sonra ramazan gelecek ya, guzel bır temizlik yapayım ramazanda dip kose diyorum. Sonra havalar bı daha asırı soguk ta olmaz balkon kapısı acar ıcerım diyorum ama sadece diyorum.
İnsallah hayata gecırırım dusuncemı😂

Bende ıcıyorum kukrımcım. Hatta bu hafta boyatsam mı diyorum sonra ramazan gelecek ya, guzel bır temizlik yapayım ramazanda dip kose diyorum. Sonra havalar bı daha asırı soguk ta olmaz balkon kapısı acar ıcerım diyorum ama sadece diyorum.
İnsallah hayata gecırırım dusuncemı😂
Bende bugün balkon ile ilgili şeyler dedim dedim durdum🤣🤣 Allah'tan mutfak fayans benim 🙄
İnşallah geçiririz arkadaşım 🤭

Aa neden ki , iyilik yapan enayi olmaz kendine zenginlik katar 💙💙
Ya hmcım hıc boyle yazdıgın gıbı dusunup hissedemiyorum hele son zamanlarda. Iyılık yapma mevzusu da degıl bu, yaptıgım seyler ıyılıkse sayet asla karsılık beklemeden yapıyorum orası ayrı.
Ama asırı vefasızlık gorunce ınsan uzuluyor. Ha bı de nankorluk.

Ya hmcım hıc boyle yazdıgın gıbı dusunup hissedemiyorum hele son zamanlarda. Iyılık yapma mevzusu da degıl bu, yaptıgım seyler ıyılıkse sayet asla karsılık beklemeden yapıyorum orası ayrı.
Senin cevrendekiler de benimkiler benziyor 😒

Bende bugün balkon ile ilgili şeyler dedim dedim durdum🤣🤣 Allah'tan mutfak fayans benim 🙄
İnşallah geçiririz arkadaşım 🤭
Benım mutfagın bı duvarı boydan boya dolap. Bi duvarı cam ve balkon kapısı. Bi duvarı mutfak kapısı. Kaldı geriye tek duvar ve tavan. Aslında boyacak yer kucucuk. 😂😂Ama iste, baslayınca arkadası gelmek zorunda ya. Mevzu bu 😂
Balkona neler dusundun?

Beklentiyi azaltmak , kendinden az ödün vermek lazım öyleyse
Tek başına ne dostluk ne de arkadaşlık gider. İki kişi ile beslenir bu duygular

Benım mutfagın bı duvarı boydan boya dolap. Bu duvarı cam ve balkon kapısı. Bı duvarı kapısı. Kaldı geriye tek duvar ve tavan. Aslında boyacak yer kucucuk. 😂😂Ama iste, baslayınca arkadası gelmek zorunda ya. Mevzu bu 😂
Balkona neler dusundun?
Aa iyi çok iş yok yinede 😂Kapalı balkon benimde bir dolap var onu ve içindekileri komple atmayı biraz boşaltmayı ufak bir masa koymayı cicekleri düzenlemeyi 😂.
İnşallah yaparım 🤭

Aa iyi çok iş yok yinede 😂Kapalı balkon benimde bir dolap var onu ve içindekileri komple atmayı biraz boşaltmayı ufak bir masa koymayı cicekleri düzenlemeyi 😂.
İnşallah yaparım 🤭
Yaparsın sen hamarat kadınsın.
Gecen sene masamı cıkardım mınderler aldım balkona. Hem otururken karsılardan gozukmeyı engelledım hem de asırı rahattı yumusacık, yattım bile ustlerınde 😂😂

Yaparsın sen hamarat kadınsın.
Gecen sene masamı cıkardım mınderler aldım balkona. Hem otururken karsılardan gozukmeyı engelledım hem de asırı rahattı yumusacık, yattım bile ustlerınde 😂😂
Teşekkür ederim canım 😘 aslında bak iyi fikir verdin bana şimdi Minder diyerek daha mantıklı 🤩

X