- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.135
Sağol yangınım hepimize afiyet olsun İyiyim, sadece günlerim biraz yoğun geçiyor. Bu arada hayırlı kandiller herkeseAfiyet bal seker olsun stevyacım ben ıyıyım sukur. Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol yangınım hepimize afiyet olsun İyiyim, sadece günlerim biraz yoğun geçiyor. Bu arada hayırlı kandiller herkeseAfiyet bal seker olsun stevyacım ben ıyıyım sukur. Sen nasılsın?
Anteplerini al gelSüpermiş, hayırlı olsun kukrişim Kukrim
Hayırlı kandiller ne muradın varsa versin allahSağol yangınım hepimize afiyet olsun İyiyim, sadece günlerim biraz yoğun geçiyor. Bu arada hayırlı kandiller herkese
Haydi hazırımNeysekı nescafeyı turk kahvesi gibi tek dıkıste ıcemıyorum hala bekliyorum, hadı
Hayırlı kandiller ❤Sağol yangınım hepimize afiyet olsun İyiyim, sadece günlerim biraz yoğun geçiyor. Bu arada hayırlı kandiller herkese
Teşekkür ederim yasom hoşgeldin bir siftah atSüpermiş, hayırlı olsun kukrişim Kukrim
Ay doğru yaaaEllerine sağlık dişim ağrıyor benim tatlı yiyemiyom
Ye ye, afiyet olsunBen de onları yerim,aman öperim
Baslayın kızlar hopurdetmeyeHaydi hazırım Eki Görüntüle 2811187
Beyoğlu’nu alsam cancağzımAnteplerini al gel
Cüzdanı atardım da, ayıp olurTeşekkür ederim yasom hoşgeldin bir siftah at
Bundan bana lazım canımKukrımım bu da nescafem, en sevdıgım kupam
Ağanın eli tutulmazCüzdanı atardım da, ayıp olur
Beyoğlu'nda gezersin ,gözlerini süzersin cancagizimBeyoğlu’nu alsam cancağzım Eki Görüntüle 2811190
Cok cahilsin keske ölsen yazanda bana lazım, bundan var konum at hemen yollarım cok cahilsin keske ölsen ben alana kadar bıtmıs ama, ugruyorum dukkana gelecek dedı cocuk. Elbet yakalıycamBundan bana lazım canım
Arkadaşım 73636.kez ayrıldığı sevgilisiyle tekrar barışmıştırKukrımım bu da nescafem, en sevdıgım kupam
Sağol canımEllerine sağlıkAy doğru yaaa
Ye ye, afiyet olsun
Ellerine sağlık canım bende irmik helvası kavurdum arkadaşım benim helvami çok sever canı istemiş ama ben yemedim dişim ağrıyor diye
Sevdiceğim, yavrucağııım, niçin niçin beni üzersinBeyoğlu'nda gezersin ,gözlerini süzersin cancagizim