kahvaltilik mehmet

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.344
26
41
komikcivciv.jpg

w600.png

kizlar sizde ekleyin buraya buldugunuz komik ilginc ve yazili hayvan resimleri ltfen

:roflol: :roflol:
Ay çok güldüm bu Mehmetin başına gelenlere sırnaşık şey
a.s. Teşekkürler şekerim

mehmet bir alışveriş sırasında ailesiyle sahibinin evine gelir... kaydirigubbakcemile
yumurtalar1hj.jpg

mehmet dolaptaki yerini çoktan almıştır... sositososito

foto2233gj1.jpg

mehmet ailesiyle gezintiye çıkmıştır... :1ninca:

2005122411135424005nwb8.jpg

birden gözüne hayriye takılır... vee işte o an... birbirlerine aşık olmuşlardır..... yıldırım aşkı bu olsa gerek... sengözlerimebaksanab Şeniz

hobiyumurtakafalar.jpg

vee acı son... bu neymiş böyle derken tavanın içine düşmüşler ve kafaları kırılmış... aşıkları ölüm bile ayıramamışşşş....... :sm_cool: :teytey: sırnaşık şey

yumurtalar.jpg

mehmet bir alışveriş sırasında ailesiyle sahibinin evine gelir... kaydirigubbakcemile
yumurtalar1hj.jpg

mehmet dolaptaki yerini çoktan almıştır... sositososito

foto2233gj1.jpg

mehmet ailesiyle gezintiye çıkmıştır... :1ninca:

2005122411135424005nwb8.jpg

birden gözüne hayriye takılır... vee işte o an... birbirlerine aşık olmuşlardır..... yıldırım aşkı bu olsa gerek... sengözlerimebaksanab Şeniz

hobiyumurtakafalar.jpg

vee acı son... bu neymiş böyle derken tavanın içine düşmüşler ve kafaları kırılmış... aşıkları ölüm bile ayıramamışşşş....... :sm_cool: :teytey: sırnaşık şey

yumurtalar.jpg

sorma tatlim acimiz cok büyük
sende son fotolarini bizimle paylastigin icin cok tsk ederiz
napalim dostlar saolsuna.s.

uyyyy gözün kör olmaya mehmet beni koyup kimlerin midesine gittin bu yaşımda dul kaldım uy ben başımı hangi taşlara vurayım.

b-230712-yumurta.jpg

:roflol:harikasin yaban gülüm senin geldigin her topigim senleniyo valla renk katiyosun nekadar tsk etsem azdir ekledigin resimlerle yazilarinla süpersin yaa.s.

:roflol:harikasin yaban gülüm senin geldigin her topigim senleniyo valla renk katiyosun nekadar tsk etsem azdir ekledigin resimlerle yazilarinla süpersin yaa.s.

canımsın sen sende öylesin..ben teşekür ederim.sende benim topiğime geliyorsun yorum yazıyorsun seni görünce bende seviniyorum.bekliyorum yani..

X