Kahvaltilik icin hangilerini almalıyım sizce ? (resimli)

clkkklm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
48
0
36
Ankara
Kızlar merhaba ben normal kahvaltı takımı alacağım ama onun dışında bir de böyle beyaz sade renkten kendim alıp kahvaltı takımı oluşturmak istiyorum (misafirlerim için)

Sizce aşağıdakilerden hangilerini alayım kaç tane alayım ve ne için kullanayım ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)

$a (1).webp$a (9).webp$a (8).webp$a (7).webp$a (6).webp$a (5).webp$a (4).webp$a (3).webp$a (3).webp$a (2).webp$a (2).webp$a (1).webp$a (10).webp

altı hasırlı olan kahvaltı kabını bende cok begenmıstım ama bunların hıc bırının kapagı yok kapaklı daha raht olur kullanımı

Merhaba :) Umarım yardımcı olurum benim hemen aklımda şöyle oluştu hiç düşünmedim nasıl olabilir diye ilk aklıma geleni yazayım dedim :34:

Eki Görüntüle 385842 -------->>> mesela bunun içine reçel çeşitleri koyabilirsin + balda olur :34:

Eki Görüntüle 385843 -------->>> bundan 2 tane alıp şu şekilde değerlendirebilirsin kalabalık

misafirlerin geldiğinde birini masanın bi ucuna diğerini masanın öteki ucuna koyabilirsin içlerine bir yeşil zeytin bir siyah zeytin bir yeşil zeytin bir siyah zeytin olarak tamamlayabilirsin...:34:

Eki Görüntüle 385844 Eki Görüntüle 385845 ---------->>> 2 si için demiyorum

bunlardan birini kendin seç ve o seçtiğin modelden 2 adet al derim ben :34: İçine ise yine kahvaltı için gelen misafirlerine rulo şeklinde börek / poğaça koyabilirsin bir yerde görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti :34:

Eki Görüntüle 385846 ------->>> Bundan 2 adet alabilirsin ya da farketmez 1 adette olur ortaya koyabilirsin :34: İçine kızartma koyabilirsin diye düşündüm (patates biber...vb) :34:

Eki Görüntüle 385852 ---------->>> Bunu 12 ye tamamlardım ben olsam ve hani eğer kahvaltıdan

sonra misafirlerin ağzı tatlansın diye tatlı ikram etmek istersen sütlü tatlılar olarak puding + sütlaç gibi tatlıları bunda ikram edebilirsin :34:

yardımcı olamadıgım için üzgünüm altında hasır olan kahvatılık güzel üsteki diyede düşünüyorum

serce_serce çok saol cnm :) arkadaşlar çok saolun :)

Başka yardımcı olabilecek olan var mı aklım karıştı ne alacağım diye

altı hasırlı olan kahvaltı kabını bende cok begenmıstım ama bunların hıc bırının kapagı yok kapaklı daha raht olur kullanımı

tam ben dicektim kapaksız bunlar diye arkadaşım söylemiş:24: bence sadece domates patates kızartmassı koyabileceğim 1 2 tabak al yeter bunların arasından:31:

Bende hepsini ayrı ayrı beğendim:)
Uyumlu parçaları seçmişsin zaten arkadaşların yaptıkları kombinasyonları da beğendim:)
Birkaç parça alman yeterli olacaktır, sonuçta evlendikten sonra da neler çıkacak onları da görüp özenip almak isteyeceksin:34:
Güzel günlerde kullan inşallah:nazar:

tam ben dicektim kapaksız bunlar diye arkadaşım söylemiş:24: bence sadece domates patates kızartmassı koyabileceğim 1 2 tabak al yeter bunların arasından:31:

canım ben bunları kendım oluşturcam misafirler için kapaklı olmamasını kendim bilerek istiyorum aıkcası hani normal renkli kahvaltı takımlarındada yok yaa onun gibi işte...Dediğim gibi misafirlerime kullanacağım :) Onun dışında günlük için kapaklı alacağım zaten :) Çok teşekkürler yorum için :)

Bende hepsini ayrı ayrı beğendim:)
Uyumlu parçaları seçmişsin zaten arkadaşların yaptıkları kombinasyonları da beğendim:)
Birkaç parça alman yeterli olacaktır, sonuçta evlendikten sonra da neler çıkacak onları da görüp özenip almak isteyeceksin:34:
Güzel günlerde kullan inşallah:nazar:

saol canım çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallah :) Dediğin gibi arkadaşların yaptığı kombinasyonları bende çok beğendim öyle almayı düşünüyorum inşallah :) Hepsini almayacağım zaten burdakilerin :)

canım bunların hepsini çok beğendim bende almayı düşünüyorum markası ne ve sen nereden almayı düşünüyosun?

canım bunların hepsini çok beğendim bende almayı düşünüyorum markası ne ve sen nereden almayı düşünüyosun?

canım :) bunların bir kısmı karaca diğer bir kısmı ise noble life marka...İnternet sitelerinden bakarsan eğer daha detaylı olarak fiyatlarınıda görebilirsin...Ama her yerde hemen hemen her züccaciyede bulunuyor bunlar :)

Merhaba :) Umarım yardımcı olurum benim hemen aklımda şöyle oluştu hiç düşünmedim nasıl olabilir diye ilk aklıma geleni yazayım dedim :34:

Eki Görüntüle 385842 -------->>> mesela bunun içine reçel çeşitleri koyabilirsin + balda olur :34:

Eki Görüntüle 385843 -------->>> bundan 2 tane alıp şu şekilde değerlendirebilirsin kalabalık

misafirlerin geldiğinde birini masanın bi ucuna diğerini masanın öteki ucuna koyabilirsin içlerine bir yeşil zeytin bir siyah zeytin bir yeşil zeytin bir siyah zeytin olarak tamamlayabilirsin...:34:

Eki Görüntüle 385844 Eki Görüntüle 385845 ---------->>> 2 si için demiyorum

bunlardan birini kendin seç ve o seçtiğin modelden 2 adet al derim ben :34: İçine ise yine kahvaltı için gelen misafirlerine rulo şeklinde börek / poğaça koyabilirsin bir yerde görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti :34:

Eki Görüntüle 385846 ------->>> Bundan 2 adet alabilirsin ya da farketmez 1 adette olur ortaya koyabilirsin :34: İçine kızartma koyabilirsin diye düşündüm (patates biber...vb) :34:

Eki Görüntüle 385852 ---------->>> Bunu 12 ye tamamlardım ben olsam ve hani eğer kahvaltıdan

sonra misafirlerin ağzı tatlansın diye tatlı ikram etmek istersen sütlü tatlılar olarak puding + sütlaç gibi tatlıları bunda ikram edebilirsin :34:

kesinlikle mükemmel :)))

benim gibi düşünen birisi daha buraya yazılanlar dan bende bilgileniyorum teşekkür ederim :))

Eki Görüntüle 385822 reçel ve bal
Eki Görüntüle 385833 peynir
Eki Görüntüle 385832
Eki Görüntüle 385827 zeytin (siyah yeşil şeklinde sıralı)
Eki Görüntüle 385825
Eki Görüntüle 385834 salatalık domates

ben bunları çok beğeniyorum

yanlarına yazdığım şekilde olabilir mesela

Cok guzel bir anlatim olmus... Harika bence bu sekilde kullanabilirsin...
Anladigim kadariyla `kahvaltilik` derken devamli kullanacagin kahvaltilik almak istiyorsun, diger arkadaslarin yorumlari gibi dusunuyorum bende, kapaksiz olusu kullanissiz olabilir. Yani her seferinde bunlari kahvaltidan sonra farkli bir kapakli kaba koyup kaldirmaya ugrasacagim dersen, sorun degil tabii ki... Ama ben calisan bir bayanim ve evlendigimde de calisacagim. Her sabah bu sekilde ugrasamayacagim icin daha pratik bir kahvaltilik sectim...
Su sekilde olanlari da deneyebilirsin, ama kahvaltida koyacagin ek diger urunler icin bu paylastiklarin super....
Kapakli-Kahvaltilik_1044_1.jpg

XH1451-1.jpg

634557709486145156.jpg

8b3726d7a73640378ae9b41ef798ec26.jpg

Kapakli-4-lu-Sosluk-amp-Kahvaltilik-Seti__47164652_0.jpg

Eki Görüntüle 385822 reçel ve bal
Eki Görüntüle 385833 peynir
Eki Görüntüle 385832
Eki Görüntüle 385827 zeytin (siyah yeşil şeklinde sıralı)
Eki Görüntüle 385825
Eki Görüntüle 385834 salatalık domates

ben bunları çok beğeniyorum

yanlarına yazdığım şekilde olabilir mesela

Arkadaşa katılıyorumm:1:

Ben de kahvaltılık arayışı ve de karar veremeyişi içindeyim..Neden çünkü kahvaltılıklar çook pahalı..Hadi aldık diyelim bu sefer de içinde istediğim parçalar yok...Eklenmesi gereken parçalardan ben de ekleyeyim diyorum ama aldığım kahvaltılığın kapaklı olmasını istiyorum..Bakalım nasıl olacak....Ama yeni gidip de görmüş biri olarak söylüyorum güral porselende kapaklı kahvaltılıklar var..Almak isteyenlere duyurulur :)

Son düzenleme:
Back
X