altı hasırlı olan kahvaltı kabını bende cok begenmıstım ama bunların hıc bırının kapagı yok kapaklı daha raht olur kullanımı
tam ben dicektim kapaksız bunlar diye arkadaşım söylemişbence sadece domates patates kızartmassı koyabileceğim 1 2 tabak al yeter bunların arasından
Bende hepsini ayrı ayrı beğendim:)
Uyumlu parçaları seçmişsin zaten arkadaşların yaptıkları kombinasyonları da beğendim:)
Birkaç parça alman yeterli olacaktır, sonuçta evlendikten sonra da neler çıkacak onları da görüp özenip almak isteyeceksin
Güzel günlerde kullan inşallah
canım bunların hepsini çok beğendim bende almayı düşünüyorum markası ne ve sen nereden almayı düşünüyosun?
Merhaba :) Umarım yardımcı olurum benim hemen aklımda şöyle oluştu hiç düşünmedim nasıl olabilir diye ilk aklıma geleni yazayım dedim
Eki Görüntüle 385842 -------->>> mesela bunun içine reçel çeşitleri koyabilirsin + balda olur
Eki Görüntüle 385843 -------->>> bundan 2 tane alıp şu şekilde değerlendirebilirsin kalabalık
misafirlerin geldiğinde birini masanın bi ucuna diğerini masanın öteki ucuna koyabilirsin içlerine bir yeşil zeytin bir siyah zeytin bir yeşil zeytin bir siyah zeytin olarak tamamlayabilirsin...
Eki Görüntüle 385844 Eki Görüntüle 385845 ---------->>> 2 si için demiyorum
bunlardan birini kendin seç ve o seçtiğin modelden 2 adet al derim benİçine ise yine kahvaltı için gelen misafirlerine rulo şeklinde börek / poğaça koyabilirsin bir yerde görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti
Eki Görüntüle 385846 ------->>> Bundan 2 adet alabilirsin ya da farketmez 1 adette olur ortaya koyabilirsinİçine kızartma koyabilirsin diye düşündüm (patates biber...vb)
Eki Görüntüle 385852 ---------->>> Bunu 12 ye tamamlardım ben olsam ve hani eğer kahvaltıdan
sonra misafirlerin ağzı tatlansın diye tatlı ikram etmek istersen sütlü tatlılar olarak puding + sütlaç gibi tatlıları bunda ikram edebilirsin
Eki Görüntüle 385822 reçel ve bal
Eki Görüntüle 385833 peynir
Eki Görüntüle 385832
Eki Görüntüle 385827 zeytin (siyah yeşil şeklinde sıralı)
Eki Görüntüle 385825
Eki Görüntüle 385834 salatalık domates
ben bunları çok beğeniyorum
yanlarına yazdığım şekilde olabilir mesela
Eki Görüntüle 385822 reçel ve bal
Eki Görüntüle 385833 peynir
Eki Görüntüle 385832
Eki Görüntüle 385827 zeytin (siyah yeşil şeklinde sıralı)
Eki Görüntüle 385825
Eki Görüntüle 385834 salatalık domates
ben bunları çok beğeniyorum
yanlarına yazdığım şekilde olabilir mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?