- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
-
- Konu Sahibi gullerdiyari
bencee süper gözüküyo şimdi olsa ekmege sürüp bayaa yerim :) hamiş hamiş canım çekti eline saglık.
iyi dileklerin için çok teşekkürler cnm...hem o işin şakası hamilelerin herşey canı çeker kaydirigubbakcemile3ah canim kiyamam sana hamissin ndemek allah saglikla sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
ay inanki cok üzüldümklava: simdi zaten ben hep resimleri yüklerken aklima gelmiyo deyil acaba günah olurmu diye bak siomdi hamis hamis canin cekti tüh yaamafoldumben
hakkini helal et canim:teselli::asigim:a.s.
bizde bunun daha degisik yapariz ama seninki sankim daha guzel ,denicem canim cok tesekkur ettim
bizim yaptigimza acili deniliyo
domatesler biberler tabi aci biber tatli irmizi biber maydaoz falan hep robottan gecirip, zeytinyagla pisiriyoruz koyulasana kadar isterse icine sarmisak konuslur baharati ve tuzu konulup ayni senin gibi kavanozlara koyuyorum bu hafta yapcam
ama seninkinde denicem kirmizi biber alim biraz deneyim iyi olursa bundan sonra devamli yaparim
bende yaptım canım, bir kısmını közlemeden yaptım biberlerin kabuklarını soymak zor geldi. güzel olur inşaallah cokacimcoook
teşekkür ederim canım gel beraber olsun :))hhmm közlemeden hic denemedim ama güzel olur herhaldeyerimseniben
afiyet bal seker olsun canim afiyetle yiyin insallahopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım gel beraber olsun :))
cokacimcoook
bende 2 kilo falan biber alıp denicem. bakalım nasıl olucak..
butür şeyleri eşimle çok severiz..
4 kilo dan kaç kavanoz çıktı ki. ben 11 kilodan yaptım saDECE 3 KAVANOZ ÇIKTI. ÖYLE ÇOK BÜYÜK KAVANOZLAR DA DEĞİL
Ayy kızlar.Bunu ye ye doymaz ki insan. Sonra da gelsin kilolar .Ama süper görünüyo valla.
ben kaşık kaşık yiyorum valla. küçük bir kavanozu kaşıklayarak bitirdiğimi biliyorum.