- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Kuzu deyince akla ben gelirimsenin geçen seneki kuzuları diyorum,yaylada hani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu deyince akla ben gelirimsenin geçen seneki kuzuları diyorum,yaylada hani![]()
sorma yaptım öyle bi çılgınlıkTarif almadan malzeme alınır mı ya başkası alsaydı![]()
bakırköy de efsane ablacım mutlaka git :)
orta yerde bir antikacı var şahane şeyler satıyor.
ah çok özledim kadıköyü ama gözü kör olasıca korona![]()
benim kız maşallah havlulari katlamadan yerine koymuyor. Başak burcu degilçamaşırları senin oğlan katlasaydı daha düzgün olurdu
elim işte gözüm oynaşta![]()
![]()
Niye ela kategoriyi biliyor mu?Tarif almadan malzeme alınır mı ya başkası alsaydı![]()
İşte önce et yemekleriydi ya ona göre tarif düşünmüş:)Niye ela kategoriyi biliyor mu?
Birisi et yemekleri değil dedi ama inanim mi?
Benimde inanasim gelmiyor gene et yemekleri gelicek sanki :)Niye ela kategoriyi biliyor mu?
Birisi et yemekleri değil dedi ama inanim mi?
Bilecigi bi yerleşen gitmiyorMaşallah ne güzel:)
Yani et yemekleri olsa da olur olmasa da.. bana fark etmez hacıBenimde inanasim gelmiyor gene et yemekleri gelicek sanki :)
ama et manyak olduBenimde inanasim gelmiyor gene et yemekleri gelicek sanki :)
Geri koy boşa çıkarmaama et manyak oldu
dolaba at çıkar at çıkar![]()
![]()
Ne mutlu sana o zaman,güzel yerde yaşıyorsunBilecigi bi yerleşen gitmiyorçünkü çok rahat bir şehir İstanbuldan kaçan hepsi burada
![]()
Birazdan onaylanır hatta onaylandı gibi:)yeni katehori ne oldu kizlar yaylalardayim telf cekmiyo her zaman yaparsam buradan yapacagim
Acele edin hattim cekmeyecekBirazdan onaylanır hatta onaylandı gibi:)
yeşilliklerin doğada yaşiyorum jenna:) beton şehir degil :)Ne mutlu sana o zaman,güzel yerde yaşıyorsun![]()
Ne güzel canım, huzurun bol olsunyeşilliklerin doğada yaşiyorum jenna:) beton şehir degil :)
Simdi açıldı canim msj at nevosa köfte tarifleriyeni katehori ne oldu kizlar yaylalardayim telf cekmiyo her zaman yaparsam buradan yapacagim