- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Kim kuzukuzu o kuzuuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim kuzukuzu o kuzuuuuuuu
En sevdiğim kadın modeline üşenmesi :)
öyle evde otururken ablamla göz göze geliyoruz.ay pazara mı gitsek ya diye.1 saat sonra istanbula doğru yoldayız
bize yakın:) bilecik te yollar düzelirse saat süresi kısalacak :) bitmedi ki yapımıEvet,Bursa
bakırköy de efsane ablacım mutlaka git :)Bakırköyü bilmiyorum hiç gitmedimde,kadıköy cuma her hafta ordaydım kaç ay oldu gitmedim bende.
gönder nenesine seve seve bakarımGörsen bir kuzu bir kuzu ,herkes yaka silkiyor kendisinden
senin geçen seneki kuzuları diyorum,yaylada haniKim kuzu
Haberim yok,yeni yol mu yapıyorlar?bize yakın:) bilecik te yollar düzelirse saat süresi kısalacak :) bitmedi ki yapımı
çamaşırları senin oğlan katlasaydı daha düzgün olurduNevreste iş güç bizi,biz seni bekliyoruz gözümüz yolda
Açtım konuyu:)Nevreste iş güç bizi,biz seni bekliyoruz gözümüz yolda
İyi madem biz bir tatil yaparukbabannesi bana iş yaptırmıyor sen çocuğu tut yeter diyegönder nenesine seve seve bakarım
evet yeni yol yapıyor:)yenişehir Arasi :)Haberim yok,yeni yol mu yapıyorlar?
Maşallah ne güzel:)evet yeni yol yapıyor:)yenişehir Arasi :)
yenişehir 40-45 dk yakın :)bide yeni hastane açılacak.. bilecik büyüyor :)
Bizimki direk beşiğine boşaltıyor dolabını dağınık seviyorçamaşırları senin oğlan katlasaydı daha düzgün olurdu
elim işte gözüm oynaşta
NerdeAçtım konuyu:)
aynı kaynanam...İyi madem biz bir tatil yaparukbabannesi bana iş yaptırmıyor sen çocuğu tut yeter diye
Tarif almadan malzeme alınır mı ya başkası alsaydıhadi konuşturma beni çocuk
malzemelerle bakışıyoruz şu anda ,napıcam bakalım onları
Onayda:)