- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.928
- 598
- 29
Sağol canım inşallah nasipbi gün sende alirsin proluğu 3 kişiden biri sanş sana düşsün inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallah nasipbi gün sende alirsin proluğu 3 kişiden biri sanş sana düşsün inşallah![]()
Bizim de var 2 yaş grubu,yarim yarim konuşuyor,bayılıyorumKesinlikle hiç durmuyor,bide çeneside düşük susmuyor hiç,anena diyor bana![]()
teşekkür ederim ablacim:)Pro olmuşsun hayırlı olsun![]()
Bizim de var 2 yaş grubu,yarim yarim konuşuyor,bayılıyorumBir de kız,çok cilveli
![]()
ay ciddiiiiiii bu kızCanım bölümü takipte kal sabah öğlene doğru konu açılacak aklına ilk gelen tarifi özelden bana yazacaksın
Uygunsa ve kimse almadıysa sen alırsın yoksa bşka tarif buluruz:)
Kaç saattir liste yapıyorum tarif çok rahat ol:)
teşekkür ederim ablacim:)
evet... devami verdiler eski hesabim proluydu ablacim.Yemek yarışmasından demi prıluk:))
Ay çok tatlıdır ya maşallahAlakasız konuşuyor bide,limonataya aligagaga diyor,adın ne diyoruz he diyorkızlar çok cilveli cidden .
evet... devami verdiler eski hesabim proluydu ablacim.
Evet ciddiay ciddiiiiiii bu kız![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evet ablacim:)Eski hesabını bilmiyorum tabi,bu yeni hesap herhalde demi.
Mantidondurucudan geçen seneden kalan tek kıyma kaldi ne yapsam![]()
ilk kez kategori tahminim vardı tarif bulmuştum oysa kiEvet ciddi![]()
Evet dün gece taşındıahahahah sizin sofralar yumurta yemeklerine taşınmış![]()
Ay çok tatlıdır ya maşallahCanavara camamam diyor bizim bir tanesi
![]()
Büyük sürprizle geleceğim dedi,sırf meraktan iliştim buralara,bekliyorumilk kez kategori tahminim vardı tarif bulmuştum oysa ki![]()
evet ablacim:)
unut gitsin ablacimBöyle oluncada eski nickleri hatırlamak zor oluyor:))