Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sık bende hergün çağrışımı yaptı
Ayda 2 yada 3 bile sıktır:)Yılda 3 defa yada 2 defa yapıyorsan sık değildir:)Sık bende hergün çağrışımı yaptı![]()
Öğrencem işte zamanlaAyda 2 yada 3 bile sıktır:)Yılda 3 defa yada 2 defa yapıyorsan sık değildir:)
Buralarda kal biz sana neler neler öğreteceğiz:)Öğrencem işte zamanla![]()
Abla çok merak ettim bilsek tarif belirlerdikBekliiyorum:)
Et yapacaktım ne güzel ben çok motiveydimBuralarda kal biz sana neler neler öğreteceğiz:)
Canım amaç o zaten tarifinizi belirlememeniz:)Abla çok merak ettim bilsek tarif belirlerdik![]()
UyanıksporAbla çok merak ettim bilsek tarif belirlerdik![]()
Nasip artık:)Et yapacaktım ne güzel ben çok motiveydim![]()
Belki nevreste ablacığım benim uykusuz kalmama kıyamayıp söyleyecek değilmi amaUyanıkspor![]()
Beni etiketlemeyi unutma ilk beni etiketleNasip artık:)
Çok güzel kıyarımBelki nevreste ablacığım benim uykusuz kalmama kıyamayıp söyleyecek değilmi ama![]()
Etiketi ben yapmıyorum canım direk özellere geçiyorum arkadaşlar etiketlesin:)Beni etiketlemeyi unutma ilk beni etiketle
Allaha emanet olun![]()
Yok hani et olacağını biliyorduk ya az çok bişey kurmuştuk şimdi yarın konu açılacak biz önden bilicez değilmi abla öylemi olucak ay ne bileyim heycanlıyım işteCanım amaç o zaten tarifinizi belirlememeniz:)
He atayımda rezil olayımBekliiyorum:)
Yok baci öyle değil konu açılacak sonra , kahvaltı sofraları gibiYok hani et olacağını biliyorduk ya az çok bişey kurmuştuk şimdi yarın konu açılacak biz önden bilicez değilmi abla öylemi olucak ay ne bileyim heycanlıyım işte![]()