Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amağğğn yemişim tarifi tarif benden korksun salıyorum ne çıkarsa bahtımaYok baci öyle değil konu açılacak sonra , kahvaltı sofraları gibi
Canım bölümü takipte kal sabah öğlene doğru konu açılacak aklına ilk gelen tarifi özelden bana yazacaksınYok hani et olacağını biliyorduk ya az çok bişey kurmuştuk şimdi yarın konu açılacak biz önden bilicez değilmi abla öylemi olucak ay ne bileyim heycanlıyım işte
Tabi canım neden korkacakmışsınAmağğğn yemişim tarifi tarif benden korksun salıyorum ne çıkarsa bahtıma
Tamam ablaCanım bölümü takipte kal sabah öğlene doğru konu açılacak aklına ilk gelen tarifi özelden bana yazacaksın
Uygunsa ve kimse alındıysa sen alırsın yoksa bşka tarif buluruz:)
Kaç saattir liste yapıyorum tarif çok rahat ol:)
Söyleseydin beraber yapardık ,yorulma sen ver ben devam ederim ,iç şu gazozu dinlenCanım bölümü takipte kal sabah öğlene doğru konu açılacak aklına ilk gelen tarifi özelden bana yazacaksın
Uygunsa ve kimse alındıysa sen alırsın yoksa bşka tarif buluruz:)
Bu sefer güzel yapmak istiyorum hem öyle erkenden atmıycam yeni gelin gibiTabi canım neden korkacakmışsın
Gerek yok ben hallettimSöyleseydin beraber yapardık ,yorulma sen ver ben devam ederim ,iç şu gazozu dinlen
O zaman beraber konuşalım,tarifine göre netten sunumlar bakalım:)Bu sefer güzel yapmak istiyorum hem öyle erkenden atmıycam yeni gelin gibi
Nevroş hep yazı sitilini merak etmisimdir , resim çekip atsana biCanım bölümü takipte kal sabah öğlene doğru konu açılacak aklına ilk gelen tarifi özelden bana yazacaksın
Uygunsa ve kimse almadıysa sen alırsın yoksa bşka tarif buluruz:)
Tamam abla daha iyi olurO zaman beraber konuşalım,tarifine göre netten sunumlar bakalım:)
Ver bir kontrol edeyimGerek yok ben hallettim
Acele etme emin ol her seferinde daha iyi olacaksın:)Tamam abla daha iyi olur
Yazım çirkinVer bir kontrol edeyim
Uyanık seniNevroş hep yazı sitilini merak etmisimdir , resim çekip atsana bi
Yaptığın listenin resmini çekip atarsa, nasıl yazı sitilin var görmüş olurum, merak ediyorum daNasıl yani canım:)
Yok erken atmıycam yapması bende sunmasını düzeltmem lazımAcele etme emin ol her seferinde daha iyi olacaksın:)
Sen Canfeb in ilk sunumları görseydinBiz gördük