Nasılsın canımBalım nevomm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canımBalım nevomm
He tamam o zaman iyiyim canım çok şükür,sen nasılsın?Jenna'm daha yapıyordum önce telefon çaldı sonra kapı çaldı yoksa herkesi etiketleyip soracaktım
Nasılsın canım
Şimdi Dahliadivin sofrasına çok farklı bir şey koyacakmışBende merak ettim şurda kıvrılır dinlerim anlat abla sen
Ne koyacakmış ki öyle farklıŞimdi Dahliadivin sofrasına çok farklı bir şey koyacakmış
İyiyim canım çok şükür biraz yoğunum bu sıra:)He tamam o zaman iyiyim canım çok şükür,sen nasılsın?
Bilmem artıkNe koyacakmış ki öyle farklı
Bende dedikodunu yapıyordum
Ben daha kurmadım kaç gündür neler yaparım diye planlıyorum
Elhamdülillah abla iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın nereye taşınıyorsun kendi evinizemi :)Nasılsın canım
Çok güzelmiş ama bahçe,maşallah Havalar sıcak,anca 7den sonra yürümeye çalışıyorum bende,sana da kolay gelsin canımİyiyim canım çok şükür biraz yoğunum bu sıra:)
Kardeşim evi taşıyor.Annemlerde kalıyor bu sıra :)Bizde birlikte oluyoruz:)
Hafta sonu kayınvalidemlerin bahçeye gittik:)
Öyle günler geçiyor:)
Acele etme canım gelenleri incele:)İlk olduğu için acemilik olabilir:)Ben daha kurmadım kaç gündür neler yaparım diye planlıyorum
Ev alıyoruz canım bir aksilik olmazsa almamızda :)Haftaya taşınırız diyoruz:)Elhamdülillah abla iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın nereye taşınıyorsun kendi evinizemi :)
Hayırlı olsun canım, çok sevindim ❤İnşallah nasip olurEv alıyoruz canım bir aksilik olmazsa almamızda :)Haftaya taşınırız diyoruz:)
Tabi ne sandınız