Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahi, sizin ordan gelen otobüs direkt önünde indiriyor Durak var orda bildiğim kadarıylaJennam teşekkür ederim.
31/A hayalimi gercekleştiremedim henüz.
Salı pazarıni da listeme ekledim.
Çarşamba Pazarı' nda salı günü oluyormuş inşallah karistirmam
Damla gibiGörünüşü bu canım Elhan ,bulunduğu semt adi da Çarşamba diye geçer:)
Neyi unutmayız? şaka şaka
Canım bizim otobüs son durak Merinos...Sahi, sizin ordan gelen otobüs direkt önünde indiriyor Durak var orda bildiğim kadarıyla
Biliyorum,sanki ne konuştuğumuzu unutmusum gibi saka yaptım ben de hemşireGeçmiş bilgileri babında dedim
Kıyafet pazarını tercih ederim salı geleyim en iyisi...Rica ederim canım Aynı yerde Çarşamba günleri Çarşamba Pazarı kuruluyor hatta :)Sebze -meyve pazarı:) Salı günü olan kiyafet pazari
Merinos stadının orda mi diyorsun ? Park tarafında diyorum canım ben,orda üstünde sizin oranın adı yazan otobüs bekliyorduCanım bizim otobüs son durak Merinos...
Arabayla gelirim de Bursa trafiğinde sadece Heykel' e kadar cesaret ediyorum .
Biliyorum,sanki ne konuştuğumuzu unutmusum gibi saka yaptım ben de hemşire
Ne güzel bir pazarmış yahu şeklli şukullu
Ben de onu seviyorum, bugün gideyim dedim,Nana gitme dediKıyafet pazarını tercih ederim salı geleyim en iyisi...
Tamamdır hemşire
Tabiisi,gölgeli gölgeli cokzelNe güzel bir pazarmış yahu şeklli şukullu
Park tarafindaki Gemlik'e gelen otobüs evet...Merinos stadının orda mi diyorsun ? Park tarafında diyorum canım ben,orda üstünde sizin oranın adı yazan otobüs bekliyordu
Yok ya,çok kolay yeri,Tedaşın arka tarafı,çok kolay yerde:)Damla gibi
Helikopter kiralamam lazım yakından bir borunun içine giriyorsam ancak öyle tanırım... di mi...
o neydi gızzzzz
Bizim böyle pazarımız yokTabiisi,gölgeli gölgeli cokzel