- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
Inşallah amin ablamCanım hayırlı olsun analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşaallah
Hiç yakıştıramadım
ben miniğin etiketini de gördüm ama kuzum müsait değilimHanımlar 1 tane bile olsa destek olabilir misiniz:)Kanser hastamız için 70.000 AMENERRASULÜ Hatmi
S.a dua kardeşlerim. Abim genç yaşta kanser hastalığına yakalandı ailecek cok zor zamanlar geçiriyoruz. Üç küçük cocugu var.Allah rızası için sizlerden duama ortak olmanızı rica ediyorum:dua::dua::dua: Bir tane bile okursanız cok mutlu olurum. Şuan da cok agrıları var. Yakında kemoterapi...www.kadinlarkulubu.com
Sağol canımben miniğin etiketini de gördüm ama kuzum müsait değilim
Hayırlısı olsun canımSanırım olamayacak
Kahvaltı edemeyen ben, şimdi konuyu görünce geri çektim kendimi Nevoşum.
Yemek bölümüne ilk katıldığım günden beri derim ki “Kahvaltı sofrası ve dünya mutfağı kategorisine katılmam” diye.
Sanki “gelme Yasmin” denmiş gibi oldum
hazırlama diyetteyim dedim.olmaz öyle az bişey atıştırırız dedi
Eşim ailesini bana yemeğe cagirttirdi sonra da olayların gidişatına göre yemeği iptal etfi abla :)Noluyor miniğim
abla bende müsaitlik durumundan yazamadım birşeyHanımlar 1 tane bile olsa destek olabilir misiniz:)Kanser hastamız için 70.000 AMENERRASULÜ Hatmi
S.a dua kardeşlerim. Abim genç yaşta kanser hastalığına yakalandı ailecek cok zor zamanlar geçiriyoruz. Üç küçük cocugu var.Allah rızası için sizlerden duama ortak olmanızı rica ediyorum:dua::dua::dua: Bir tane bile okursanız cok mutlu olurum. Şuan da cok agrıları var. Yakında kemoterapi...www.kadinlarkulubu.com
yaşıyorsun bu hayatı minikkkkkkkkk
Sabah candarliya geçelim diyorumyaşıyorsun bu hayatı minikkkkkkkkk
Eşim ailesini bana yemeğe cagirttirdi sonra da olayların gidişatına göre yemeği iptal etfi abla :)
İnşaallah canımabla bende müsaitlik durumundan yazamadım birşey
inşallah pazartesiye alırım bende
nerdesiniz
kaynana yemek beklesin,gelin deniz sefasındaEşim ailesini bana yemeğe cagirttirdi sonra da olayların gidişatına göre yemeği iptal etfi abla :)
Kaynana gelmeyince kutlamaya gitmişkaynana yemek beklesin,gelin deniz sefasında