Sık bende hergün çağrışımı yaptı
Ayda 2 yada 3 bile sıktır:)Yılda 3 defa yada 2 defa yapıyorsan sık değildir:)Sık bende hergün çağrışımı yaptı
Öğrencem işte zamanlaAyda 2 yada 3 bile sıktır:)Yılda 3 defa yada 2 defa yapıyorsan sık değildir:)
Buralarda kal biz sana neler neler öğreteceğiz:)Öğrencem işte zamanla
Abla çok merak ettim bilsek tarif belirlerdikBekliiyorum:)
Et yapacaktım ne güzel ben çok motiveydimBuralarda kal biz sana neler neler öğreteceğiz:)
Canım amaç o zaten tarifinizi belirlememeniz:)Abla çok merak ettim bilsek tarif belirlerdik
UyanıksporAbla çok merak ettim bilsek tarif belirlerdik
Nasip artık:)Et yapacaktım ne güzel ben çok motiveydim
Belki nevreste ablacığım benim uykusuz kalmama kıyamayıp söyleyecek değilmi amaUyanıkspor
Beni etiketlemeyi unutma ilk beni etiketleNasip artık:)
Çok güzel kıyarımBelki nevreste ablacığım benim uykusuz kalmama kıyamayıp söyleyecek değilmi ama
Etiketi ben yapmıyorum canım direk özellere geçiyorum arkadaşlar etiketlesin:)Beni etiketlemeyi unutma ilk beni etiketle
Allaha emanet olun
Yok hani et olacağını biliyorduk ya az çok bişey kurmuştuk şimdi yarın konu açılacak biz önden bilicez değilmi abla öylemi olucak ay ne bileyim heycanlıyım işteCanım amaç o zaten tarifinizi belirlememeniz:)
He atayımda rezil olayımBekliiyorum:)
Yok baci öyle değil konu açılacak sonra , kahvaltı sofraları gibiYok hani et olacağını biliyorduk ya az çok bişey kurmuştuk şimdi yarın konu açılacak biz önden bilicez değilmi abla öylemi olucak ay ne bileyim heycanlıyım işte