Aklınızdaki tarifi kenara bırakıpyavaşça oradan uzaklaşın ve yeni rüyalara serüven açmaya hazır olun
Cuma misafir gelecek canım. Onlarla Altinoluk' a gidicez. Yeni kategoriyi merak ediyorum etmesine ama Eylüle kadar uzaktan izlerim.Ablam sen yeni kategoriyi bekliyor musun:)
Sağol canımOh miskeyfiniz bol olsun canım
Durrrrr galbimmmm vaaaaaAklınızdaki tarifi kenara bırakıpyavaşça oradan uzaklaşın ve yeni rüyalara serüven açmaya hazır olun
Allah kolaylık versin ablamCuma misafir gelecek canım. Onlarla Altinoluk' a gidicez. Yeni kategoriyi merak ediyorum etmesine ama Eylüle kadar uzaktan izlerim.
Yok,sen yapınca sevdim bileYaşasiiiiin esprimden midesi bulanmadi jennamin
Nereye gideceksin, benimde üniversite de işlerim var, öğleden sonra. Gelince heykele çıkacağımBir kaç gündür yürüyemedim,çıkarım biraz diye düşünüyordum. Zaten muhabbete geliyorum gelince de :)
Çok teşekkür ederim nevrestem.Allah kolaylık versin ablam
O zaman seni şoka sokmuyacağım
Yoook yooo yoooo lutfiiin 0 heyecan istiyorumÇok heyecanlı değil mi
Canım ablam bitanesinÇok teşekkür ederim nevrestem.
Senin için her türlü şoka girerim lafı bile olmaz...
Benim de Heykele çıkasım varNereye gideceksin, benimde üniversite de işlerim var, öğleden sonra. Gelince heykele çıkacağım
O zaman sabah heyecana hazır ol
Salı pazarına gitte gör gününü aman gözünü seveyim uzak durmak lazım ordanBenim de Heykele çıkasım varBir de Salı Pazari Fakülteye de gitmem lazım ama bakalım ne zaman
Çarşamba da yaşayanlardan fırsat yoktur,haklısın bacimsuSalı pazarına gitte gör gününü aman gözünü seveyim uzak durmak lazım ordan