- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gündür bakmiyorum bir oy la kazanmış
Et yemeklerinde Canfeb in muhteşem sofrasından Allah a sığınırım
Hissettim demi
@Blue_Perii
Tebrikler canım ❤
Canfeb
1 oyla kaybetmek de çok dramatik canım yaa ,neyseki çok fazla kazanan birisin, ya benim gibi hiç birinciliğin olmadan 1 oyla kaybetseydin o zaman çok daha üzücü olurdu
@Blue_Perii tebrik ederim canım Canfeb bu kadar yakın oyla kaybetmedin canım yine kazandın tebrik ederim
Tebrik ederim @Blue_Perii birinciligin hayirli olsun
Canfeb senide tebrik ediyorum canim başbaşa verdiğiniz mücadeleden dolayi
Rica ederim canım
@Blue_Perii tebrik ederim canım
Canfeb senide tebrik ederim. Çekişmeli bir oylama olmuş
Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun ❤
Teşekkür ederim kızlarIyi aksamlar kizlar, bayraminiz mubarek olsun
Oyy oyy fark 1 oycuk
@Blue_Perii Canfeb ikinizide tebrik ederim, cok cekismeli olmus
Bilemiyorum daha tarifimde kararsizimHissettim demi
Ne güzel kararsızlık ben onu bile yaşamadım .Bilemiyorum daha tarifimde kararsizim
Jennam baloncugun annesi rahatsizlanmiş. Onunla ilgilendiği için vakit bulamiyormis. Tip1-Tip2 ikisinin ortası şekerini üç gündür dusuremiyoruz dedi. Allah acil şifalar versin.
Allah şifa versin inşallah canım, görüşürsen iletirsin ❤Jennam baloncugun annesi rahatsizlanmiş. Onunla ilgilendiği için vakit bulamiyormis. Tip1-Tip2 ikisinin ortası şekerini üç gündür dusuremiyoruz dedi. Allah acil şifalar versin.
Belki oy verenlerden bir seçilen de sen olursunSelam kızlar pro alma şansım yok galiba
Ne diyim ins yoktur :)Mudanyada çok vardı
Sagol yavrumGeçmiş olsun gazozcu :/
Evet bizim burdada var balon balıgı da varmış ben gitmedim daha denizeÇok denizanası var ya bu sene
Tarladaki biberlerim bayagı ekmişim acemi işi işte ama salcalık biberim cıkacak toz biber de yapacagımYinemi
Sagol yavrum
Her kurban bayramı sonrası herkes birer et yemegi tarifi yapıyor benim bildiğimSofra muhabbeti ne ya yine soframi kurucaz onumuzdeki ay
İnşallahBelki oy verenlerden bir seçilen de sen olursun