- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gündür bakmiyorumbir oy la kazanmış
Et yemeklerindeCanfeb in muhteşem sofrasından Allah a sığınırım
![]()
Hissettim demi
@Blue_Perii
Tebrikler canım ❤
Canfeb
1 oyla kaybetmek de çok dramatik canım yaa,neyseki çok fazla kazanan birisin, ya benim gibi hiç birinciliğin olmadan 1 oyla kaybetseydin o zaman çok daha üzücü olurdu
![]()
@Blue_Perii tebrik ederim canım![]()
Canfeb bu kadar yakın oyla kaybetmedin canım yine kazandın tebrik ederim
![]()
Tebrik ederim @Blue_Periibirinciligin hayirli olsun
Canfeb senide tebrik ediyorum canim başbaşa verdiğiniz mücadeleden dolayi
![]()
Rica ederim canım
@Blue_Perii tebrik ederim canım
Canfeb senide tebrik ederim. Çekişmeli bir oylama olmuş
Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun❤
Teşekkür ederim kızlarIyi aksamlar kizlar, bayraminiz mubarek olsun
Oyy oyy fark 1 oycuk
@Blue_PeriiCanfeb ikinizide tebrik ederim, cok cekismeli olmus
![]()
Bilemiyorum daha tarifimde kararsizimHissettim demi![]()
Ne güzel kararsızlık ben onu bile yaşamadımBilemiyorum daha tarifimde kararsizim![]()
Jennam baloncugun annesi rahatsizlanmiş. Onunla ilgilendiği için vakit bulamiyormis. Tip1-Tip2 ikisinin ortası şekerini üç gündür dusuremiyoruz dedi. Allah acil şifalar versin.
Allah şifa versin inşallah canım, görüşürsen iletirsinJennam baloncugun annesi rahatsizlanmiş. Onunla ilgilendiği için vakit bulamiyormis. Tip1-Tip2 ikisinin ortası şekerini üç gündür dusuremiyoruz dedi. Allah acil şifalar versin.
Belki oy verenlerden bir seçilen de sen olursunSelam kızlar pro alma şansım yok galiba![]()
Ne diyim ins yoktur :)Mudanyada çok vardı![]()
Sagol yavrumGeçmiş olsun gazozcu :/
Evet bizim burdada var balon balıgı da varmış ben gitmedim daha denizeÇok denizanası var ya bu sene![]()
Tarladaki biberlerim bayagı ekmişim acemi işi işte ama salcalık biberim cıkacak toz biber de yapacagımYinemi![]()
Sagol yavrum![]()
Her kurban bayramı sonrası herkes birer et yemegi tarifi yapıyor benim bildiğimSofra muhabbeti ne ya yine soframi kurucaz onumuzdeki ay