Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
assos benden sorulur :-)
her sene gideriz.bi camping var orda ister çadır ister bungalovda kalıyorsun,denize sıfır.ye iç cup denize.sandalyeleri denizin içine koyup yakamoz izliyoruz :KK36:
sahili önce biraz taşlı sonrası kum.ama çok fazla yosun var :)sabah 7 denizinde balıklarla beraber yüzersiniz 😍
Ayy yosun olmasin ya denizi tertemiz yazmislar kamp yapmak bana gore degil zaten ufaklik var yapamayizda dove oteli biliyomusun oraya gidicez yorumlari cok iyiydi insallah yazildigi gibidir :)
Kamp yapanlara ozeniyorum ama benim esim hayatta yapmaz hadi cocugu biraksak gene bize uymaz :)

Ayy yosun olmasin ya denizi tertemiz yazmislar kamp yapmak bana gore degil zaten ufaklik var yapamayizda dove oteli biliyomusun oraya gidicez yorumlari cok iyiydi insallah yazildigi gibidir :)
Kamp yapanlara ozeniyorum ama benim esim hayatta yapmaz hadi cocugu biraksak gene bize uymaz :)
o otele hiç gitmedim canım ama sağdan soldan iyi diye duyuyorum.inşallah çoookkk güzel geçer 😍
otel sahili olduğu için belki yosun yoktur.ama suyu serin serin mis gibi :)

Çok denizanası var ya bu sene 🙄

X