Evet ortak zaferimizSağol canım seninle güzel yarıştık ben çok eğlendim
Yok korkmayın söndüm, kuzu cevirmekten vazgeçtim oy vermez kkKorkalım mı
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versinYegenim yurtdışında ateşi varmış düşmüyor
Coook teşekkür ederim ablacimmmBlue_Peri tebrikler canım
Oylamamız sona ermiştir yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
1 oy kuzum aramızdaki ikimizde 1. Yiz ve bence encok sen haketmistin
Teşekkür ederim ablamm canimm
Nanam teşekkür ederim kuzum
Daha bir hakkım daha var ablakız bluş artık sen de fasille olcaksın demek sevindim
Bak bak gormiyeyimm diye etiketlememisteBlue gormesin ama ben kazanamaz dediydim en basta, kk yine beni şaşırttı, hatunlar değişik
Baliiim teşekkür ederim
Kalpten gidiyordum
Hayırlı olsun canımCoook teşekkür ederim ablacimmmhala inanamıyorum
1 oy kuzum aramızdaki ikimizde 1. Yiz ve bence encok sen haketmistin
Teşekkür ederim ablamm canimm
Nanam teşekkür ederim kuzum♥
Daha bir hakkım daha var ablavalla sizin yaninizda şansım az abla işte arada vuruyor böyle piyango
Bak bak gormiyeyimm diye etiketlememiste. Ama harbi bende gecengun nevo ablaya demiştim burda bukadar oy alacağıma ihtimal dahi vermiyordum ay benide şaşırttı kk çünkü harbi hakeden bikac kişi vardı kesin onlar öne geçer dediğim. Herhalde değişik geldi renkli olusuda.
Baliiim teşekkür ederimvalla Nevreste abla ile senide tebrik ederim
Kalpten gidiyordum, ay abla kv gildeyim burda zor çekiyor ve aksi gibide net tam o saat bitti napim meraktan girdim şuan TL den gidiyor
Tek tek canımBirde son olarak bana oy verenleri tek tek mi etiketlemem gerek yoksa kolay yolu varmı tabi çok oy alınca etiketlemek zor oluyor anlarsınız ya
Rabbim şifa versin canımarkadaşlar yegenim boğaz iltihabi geciriyormuş covid testi de yapılmış sonucu yarına gelir demişler
Amin kuzum inşallah değildirRabbim şifa versin canımİnşaallah covid değildir
Geçmiş olsun canim.arkadaşlar yegenim boğaz iltihabi geciriyormuş covid testi de yapılmış sonucu yarına gelir demişler