Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Blue_Peri Blue_Peri tebrikler canım🤩😍:sampiyon::sampiyon::KK9::rolleyes::nazar::KK200:
Oylamamız sona ermiştir yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim😍😘
Coook teşekkür ederim ablacimmm 🥰🥰🥰 hala inanamıyorum😁
Blue_Peri Blue_Peri tebrik ederim canım,azmin sonu zafer
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
1 oy kuzum aramızdaki ikimizde 1. Yiz ve bence encok sen haketmistin🥰
valla ilk defa bir oylamada bu kadar heyecanlandım 🥰
ellerinize sağlık kızlar ikiniz de şahaneydiniz :KK36:
Blue_Peri Blue_Peri canım kutlarım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Canfeb Canfeb her zamanki gibi çok sıkı bir rakiptin seni de kutlarım :KK74:
Teşekkür ederim ablamm canimm🥰🥰🥰
Gızzzz gendin gibin rengarenk kreplen kazandım, helal olsun Blue_Peri Blue_Peri :KK74::KK74::KK74:
Nanam teşekkür ederim kuzum♥️🥰🥰🥰🥰🥰
kız bluş artık sen de fasille olcaksın demek sevindim :KK53:
Daha bir hakkım daha var abla😁 valla sizin yaninizda şansım az abla işte arada vuruyor böyle piyango 😁
Blue gormesin ama ben kazanamaz dediydim en basta, kk yine beni şaşırttı, hatunlar değişik :KK53: :KK53: :KK53:
Bak bak gormiyeyimm diye etiketlememiste😁. Ama harbi bende gecengun nevo ablaya demiştim burda bukadar oy alacağıma ihtimal dahi vermiyordum ay benide şaşırttı kk😂çünkü harbi hakeden bikac kişi vardı kesin onlar öne geçer dediğim. Herhalde değişik geldi renkli olusuda.
Baliiim teşekkür ederim 🥰 🥰 valla Nevreste Nevreste abla ile senide tebrik ederim 😍🥰
Kalpten gidiyordum😂, ay abla kv gildeyim burda zor çekiyor ve aksi gibide net tam o saat bitti napim meraktan girdim şuan TL den gidiyor😁

Coook teşekkür ederim ablacimmm 🥰🥰🥰 hala inanamıyorum😁

1 oy kuzum aramızdaki ikimizde 1. Yiz ve bence encok sen haketmistin🥰

Teşekkür ederim ablamm canimm🥰🥰🥰

Nanam teşekkür ederim kuzum♥🥰🥰🥰🥰🥰

Daha bir hakkım daha var abla😁 valla sizin yaninizda şansım az abla işte arada vuruyor böyle piyango 😁

Bak bak gormiyeyimm diye etiketlememiste😁. Ama harbi bende gecengun nevo ablaya demiştim burda bukadar oy alacağıma ihtimal dahi vermiyordum ay benide şaşırttı kk😂çünkü harbi hakeden bikac kişi vardı kesin onlar öne geçer dediğim. Herhalde değişik geldi renkli olusuda.

Baliiim teşekkür ederim 🥰 🥰 valla Nevreste Nevreste abla ile senide tebrik ederim 😍🥰

Kalpten gidiyordum😂, ay abla kv gildeyim burda zor çekiyor ve aksi gibide net tam o saat bitti napim meraktan girdim şuan TL den gidiyor😁
Hayırlı olsun canım 🤩😍

Oylamayı kaçırmışım ama hepsi çok güzel duruyor. Herkesin sofrasına konuk olmak istedim 😂 Ellerinize sağlık hanımlar 🌹

X