Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
ne kadar hamarat ve çalışkan olduğunu anlatacam :KK70: :KK70:
Hakikaten hiç biri bilmiyor ne kadan marifetli oldgumu
.dün aynı komşu bana tatlı yapacak misin dedi ...

Yememem gerekiyor o yüzden yapmayacağım dedim ..sonra sarma saracak misin dedi yememem gerekiyor sarmayacagim dedim :KK70:

Heralde anlamıştır biseyler

Dahliadivin Dahliadivin nerelerdesin hiç denk gelmiyoruz🤗😘
Napiyim ya yazliktayim kosturmacali geciyor görümcem falanda burda denize git gel cocugu oynat sabahtan aksama kadar kosturuyoruz:) konserve yapiyoruz bi yandan barbunya falan evde tek zorlaniyorum burda kayinvalidemle yapiyoruz. Muhabbet almis yürümüş arada bakiyorum sende pek gelmiyosun😃

Senin yaşlanma ihtimalin yok bebeğimsuuuu. Kızlar ablamı görseniz mutlaka bana hakverirsiniz:KK51:
Fıstığım benim :KK51:

Utandırdın beni şimdi canımcım sağol,yaşlı başlı torun sahibi aksi sinirli fıstığım sadece :KK68:

Kv gelecekmiş bu akşam çaya. Son aylarda özel günlerim çok kötü geçiyor, başım dönüyor, migrenim tutuyor, çok halsiz oluyorum. Sen birşey yapma ben börek yaptım diyor birde. Ya ben kimseye gitmiyorum, zaten öyle gel git sevmem, ve ben kendisiyle hep mesafeliyim öyle de oldum ve olacağım. Perşembe temizlik yapacaktım. Ne yapacağım ben şimdi çayın yanına. Pastaneden gidip aldırtayım benimkine. Hiçbirşey yapamam yatıyorum.

Naptın bebiş geldimi kaynanatör çay içmeye.

@LivreAmour seni hiç tanımıyırum tanışalım mı :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8:

Kendisi candır can biliyonmu

Napiyim ya yazliktayim kosturmacali geciyor görümcem falanda burda denize git gel cocugu oynat sabahtan aksama kadar kosturuyoruz:) konserve yapiyoruz bi yandan barbunya falan evde tek zorlaniyorum burda kayinvalidemle yapiyoruz. Muhabbet almis yürümüş arada bakiyorum sende pek gelmiyosun😃
Kolay gelsin canım iyi eğlenceler😘
Gündüzleri kısa kısa yazıp çıkıyorum ama gece buralardayım:KK66:

Bugün yeğenim olacakmış sezaryen le

Bugün gitme imkanım yok eşim iyiyor gece ise gidecek

Yarın kurbanlik bakacak ☺️

En erken bayram akşamı yada 2. Günü gidebilirim annemde o gün çok geç olur diyor 🤷🏼‍♀️

Ne yapacağım ben 😔

X