- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.342
Ama gerçekten oyle burnumu elleyip duuryor sumukluler gibiçılgın ya
Gerçi komşum buna çözüm buldu alerji yapmayan ipler var dedi de
Zor geliyor diyemedim ya la
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama gerçekten oyle burnumu elleyip duuryor sumukluler gibiçılgın ya
itiraf et gitsinAma gerçekten oyle burnumu elleyip duuryor sumukluler gibi
Gerçi komşum buna çözüm buldu alerji yapmayan ipler var dedi de
Zor geliyor diyemedim ya la
Beceriksiz demesinler yada tembelitiraf et gitsin
komşunun tlf verBeceriksiz demesinler yada tembel
ne yapacaksınkomşunun tlf ver
ne kadar hamarat ve çalışkan olduğunu anlatacamne yapacaksın
Hakikaten hiç biri bilmiyor ne kadan marifetli oldgumune kadar hamarat ve çalışkan olduğunu anlatacam
Napiyim ya yazliktayim kosturmacali geciyor görümcem falanda burda denize git gel cocugu oynat sabahtan aksama kadar kosturuyoruz:) konserve yapiyoruz bi yandan barbunya falan evde tek zorlaniyorum burda kayinvalidemle yapiyoruz. Muhabbet almis yürümüş arada bakiyorum sende pek gelmiyosunDahliadivin nerelerdesin hiç denk gelmiyoruz
Senin yaşlanma ihtimalin yok bebeğimsuuuu. Kızlar ablamı görseniz mutlaka bana hakverirsiniz
Fıstığım benim
Kv gelecekmiş bu akşam çaya. Son aylarda özel günlerim çok kötü geçiyor, başım dönüyor, migrenim tutuyor, çok halsiz oluyorum. Sen birşey yapma ben börek yaptım diyor birde. Ya ben kimseye gitmiyorum, zaten öyle gel git sevmem, ve ben kendisiyle hep mesafeliyim öyle de oldum ve olacağım. Perşembe temizlik yapacaktım. Ne yapacağım ben şimdi çayın yanına. Pastaneden gidip aldırtayım benimkine. Hiçbirşey yapamam yatıyorum.
@LivreAmour seni hiç tanımıyırum tanışalım mı
Napican degisik tarifi etli türlu yap senOrjinal tarif bulamiyorum Elalis sen nerden bakıyorsun
Canım bayram sonu 4 Ağustos'ta açacağımNevroşum yeni kategori ne zmn açılır acaba? Çünkü ayın 1i bayrama geldiği için tarif almak sana da bize de zor olabilir daha önce yazdıysan gözümden kaçmış
Nevreste
Kolay gelsin canım iyi eğlencelerNapiyim ya yazliktayim kosturmacali geciyor görümcem falanda burda denize git gel cocugu oynat sabahtan aksama kadar kosturuyoruz:) konserve yapiyoruz bi yandan barbunya falan evde tek zorlaniyorum burda kayinvalidemle yapiyoruz. Muhabbet almis yürümüş arada bakiyorum sende pek gelmiyosun
Gözünaydın ablam bol bol hasret giderirsinizYarın bizimkiler geliyor bayram için ufaklığı çok özledim iyice mıncırcam onu kuruluşu yok çok çekecek bennden çok
Yaa tam yola çıkacağım günCanım bayram sonu 4 Ağustos'ta açacağım
Nasip canım Yolda takip edersinYaa tam yola çıkacağım gün