- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.542
Maşallah bende bir kere bir kilo baklava dan 3 dilim eksik yemiştim bir gündePasta olmasın nevosum geçen gece sinirden bir pastanin dörtte üçünü yedimpasta görmek istemiyorum uzun bir süre
Markasını öğrenemedi dünHepsi kapalı ve tanımadan kimse içeri giremezBulsa ne yazar oda mühim değil
Özel yapım öyle herkese söyleyemeyizMarkasını öğrenemedi dün
Secenici cocok eticedetlecediAhretligim masallasi bensiz takiliyor buralarda
Parola :GazozHepsi kapalı ve tanımadan kimse içeri giremezBulsa ne yazar oda mühim değil
Aynen markayı bilen içeri girebilirParola :Gazoz
Dedi bütün gün dışarda gezip ahretligine 1 mesaj bile atmayan MatmazelAhretligim masallasi bensiz takiliyor buralarda
Aynen markayı bilen içeri girebilir
Fadıl takipteBak aşağıda 6 misafir var biri benden
Sorma ağzımın tadı kaçtı bende pastadan çıkardım hirsimiMaşallah bende bir kere bir kilo baklava dan 3 dilim eksik yemiştim bir gündeo sinir krizleri fena
Secenici cocok eticedetlecedi
Hayırlı geceler canımHanımlar size doyum olmaz benim bugün çok uykum geldi
Hepinize hayırlı geceler
Peki ,bihter pekisiDedi bütün gün dışarda gezip ahretligine 1 mesaj bile atmayan Matmazel
Bende öyleyim hep ama ben banaglan yerim tatlı tuzlu ne varsa bazen bir tatlı bir tuzlu gözüm dönüyorSorma ağzımın tadı kaçtı bende pastadan çıkardım hirsimi
Yaa bende öyleyim tatlı yiyorum ya mesela ardına biraz tuzlu birşey yada eksi yemem lazım sürekli bu döngüde gidip geliyorumBende öyleyim hep ama ben banaglan yerim tatlı tuzlu ne varsa bazen bir tatlı bir tuzlu gözüm dönüyor