- 4 Kasım 2019
- 27.404
- 96.224
- 29
Off en çok canım onu çekti ekranı parmaklıycaktım az dahagaliba :)
ama mıhlamaya şaşırdım demek ki sevmeyeni de varmış.bana gelcek o tava var yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off en çok canım onu çekti ekranı parmaklıycaktım az dahagaliba :)
ama mıhlamaya şaşırdım demek ki sevmeyeni de varmış.bana gelcek o tava var yaaaa
1'i bayramın 2. günü o zaman kim gelirBayram sonuAbla ayın birinde degilmi yeni konu ? kaçında
İşte öyle bir sürü tarif var oylar bölündüPişi,kol böreği,sigara böreği,tost,menemen vs....galiba :)
İnaniyimmiocak a kadar ara veriyoruz dedi nevoş,sen çok takılma
1 yıl kapalıyızİnaniyimmi
Ben gelirim ikimiz açarız konuyu olmazmibayram sonu hangi gün beni gene yayladan indireceksniz illa , hayır kayın ailem bensiz kalıyor orda icim yana yana dönüyorum eve1'i bayramın 2. günü o zaman kim gelirBayram sonu
bugün aklıma şey geldi,bi daha kahvaltı yaparsak belki hamur işleri hariç deriz dedim.İşte öyle bir sürü tarif var oylar bölündüPişi,kol böreği,sigara böreği,tost,menemen vs....
corona var coronaaaaaaİnaniyimmi
Peki gideyim kendimi banlatayim mune ablaya1 yıl kapalıyız
Tamam olurTariflerimizi alırızBen gelirim ikimiz açarız konuyu olmazmibayram sonu hangi gün beni gene yayladan indireceksniz illa , hayır kayın ailem bensiz kalıyor orda icim yana yana dönüyorum eve
Bansız gidemiyor musunPeki gideyim kendimi banlatayim mune ablaya
Ona alıştık artık, 2020 de bir duruldu farkettinizmi , hızlı yaşarsa herşeyi böyle olurcorona var coronaaaaaa
İnşaallah canımAma kahvaltı denince akla ilk bunlar geliyorbugün aklıma şey geldi,bi daha kahvaltı yaparsak belki hamur işleri hariç deriz dedim.
değişik olarak az tarif geldi.zeytin salatası,benim tost gibi.öyle olursa hem değişik tarifler çıkar hem de birinci kestirilemez.
Benim aklimda var bakayim gecen Sene yapilmismiydi hatırlamıyorum,konuya yetisemezsem yapilan tatiflere çamur aticamTamam olurTariflerimizi alırız
5.günü diyelim
Bak bakalım var mıBenim aklimda var bakayim gecen Sene yapilmismiydi hatırlamıyorum,konuya yetisemezsem yapilan tatiflere çamur aticam
ya bence mahsuru yok da işte arada mesajlar gördüm tarifler oy almış masalar yalan olmuş diye.İnşaallah canımAma kahvaltı denince akla ilk bunlar geliyor
o görevi başka arkadaşa verdik canım geç kaldınBenim aklimda var bakayim gecen Sene yapilmismiydi hatırlamıyorum,konuya yetisemezsem yapilan tatiflere çamur aticam
Ama sadece hamur işi olsa bir sürü hamur işi var:)ya bence mahsuru yok da işte arada mesajlar gördüm tarifler oy almış masalar yalan olmuş diye.
ben birinciliğe oynasaydım ilk iş sevilen bir hamur işi alırdım malum bayılıyoruz homini gırtlak
diğerleri zaten peynir zeytin herkeste var.
ama tarif güzel olup da sofra diğerlerine göre az kalmışsa oylar daha az.
yani her halükarda özen şart :)