Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
İşte öyle bir sürü tarif var oylar bölündü🤗Pişi,kol böreği,sigara böreği,tost,menemen vs....
bugün aklıma şey geldi,bi daha kahvaltı yaparsak belki hamur işleri hariç deriz dedim.
değişik olarak az tarif geldi.zeytin salatası,benim tost gibi.öyle olursa hem değişik tarifler çıkar hem de birinci kestirilemez.

bugün aklıma şey geldi,bi daha kahvaltı yaparsak belki hamur işleri hariç deriz dedim.
değişik olarak az tarif geldi.zeytin salatası,benim tost gibi.öyle olursa hem değişik tarifler çıkar hem de birinci kestirilemez.
İnşaallah canım🤗Ama kahvaltı denince akla ilk bunlar geliyor🤗

İnşaallah canım🤗Ama kahvaltı denince akla ilk bunlar geliyor🤗
ya bence mahsuru yok da işte arada mesajlar gördüm tarifler oy almış masalar yalan olmuş diye.
ben birinciliğe oynasaydım ilk iş sevilen bir hamur işi alırdım malum bayılıyoruz homini gırtlak :KK70:
diğerleri zaten peynir zeytin herkeste var.
ama tarif güzel olup da sofra diğerlerine göre az kalmışsa oylar daha az.
yani her halükarda özen şart :)

ya bence mahsuru yok da işte arada mesajlar gördüm tarifler oy almış masalar yalan olmuş diye.
ben birinciliğe oynasaydım ilk iş sevilen bir hamur işi alırdım malum bayılıyoruz homini gırtlak :KK70:
diğerleri zaten peynir zeytin herkeste var.
ama tarif güzel olup da sofra diğerlerine göre az kalmışsa oylar daha az.
yani her halükarda özen şart :)
Ama sadece hamur işi olsa bir sürü hamur işi var:)
Pişi,kol böreği,açma en çok bilinenler:)Hatta kol böreği yakında 1.oldu.Senin tarif çok bilinen bir tarif değil ondan kaybediyor.Sevenide çok değil:)
Bence sunum ve sevdikleri öncelik oldu:)

X