Nevroş yazın çok yenilmiyor, börek hadi neyse de (o da sadece ocakta su boregiYani börek ,poğaça çok gider dedim aksine:)
Sucuklu yumurta,menemen,patatesli yumurta vs gitti:)
Hadi gel bekliyorumSanırım yine geç kaldım. Pratik çok sevilen tarifler çoktan alınmıştır. Ben yine gider rağbet görmeyen bir şey yapar sonuncu olurum ama olsun katılacağım yine de
Benim mi
Sendemi istedigin tarifi alamadinBenim mi
Yağmalamışlar tarifleri Bluem, acımamışlar hiç bana
Kahvalti dedinmi oyle olacak zaten, pogaca falan yenmiyor demek istedimAma kahvaltıda yazın güzel:)
Meyveler,sebzeler ayrı bir güzel:)
Yok, almışlar tarifimiSendemi istedigin tarifi alamadin
Herkes sağlıklı beslenmeye özen gösteriyor, hamur işi yerine sağlıklı tarifler seçilmiş, ne güzelYani börek ,poğaça çok gider dedim aksine:)
Sucuklu yumurta,menemen,patatesli yumurta vs gitti:)
Kolay gelsin:)Yağmalamışlar tarifleri Bluem, acımamışlar hiç banaBenim aklıma gelene kadar herkes almış. Ben de üzüntüden kendimi yüne vurdum yün yıkıyorum
Pro olmuşsunHerkes sağlıklı beslenmeye özen gösteriyor, hamur işi yerine sağlıklı tarifler seçilmiş, ne güzel
Hemen önerelimAy beynim durdu kahvaltıyı çok severim ama şu an bir şey gelmiyor aklıma
İkinci yazdı ilk yazan kaptıSendemi istedigin tarifi alamadin
Kol böreği bekliyom senden benYağmalamışlar tarifleri Bluem, acımamışlar hiç banaBenim aklıma gelene kadar herkes almış. Ben de üzüntüden kendimi yüne vurdum yün yıkıyorum
Aaaa fark etmemiştim, çooook sevindimPro olmuşsun
Evet canım olur olmaz dersem masaya koyacak bir şey kalmazNevreste abla şimdi bişey sorcam benim gibi detaylı anlamayanlar içinde aydınlatıcı olur
Biri krep biri börek biri patates kızartması biri muhlama vs. aldı diyelim, ben de haşlanmış yumurtaama ben diğer bütün tarifleri de masama süsleyerek koysam oluyo yani öyle mi? Herkesin kapmaya çalıştığını ben bu şekilde toplasam tamam mıdır