Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
deynepnaz giiiz nirdesin senden beklentim yüksek gel cabiiiik
Yağmalamışlar tarifleri Bluem, acımamışlar hiç bana Benim aklıma gelene kadar herkes almış. Ben de üzüntüden kendimi yüne vurdum yün yıkıyorum

Eklentiler

• IMG_20200701_135746.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 32
Ama kahvaltıda yazın güzel:)
Meyveler,sebzeler ayrı bir güzel:)
Kahvalti dedinmi oyle olacak zaten, pogaca falan yenmiyor demek istedim
Yoksa hazin kahvaltı bir başka, keşke imkanım olsaydı da piknik kahvaltısı yapıp paylaşabilseydim. Yerde sofra bezi yeşilliklerin içinde miss gibi
Biz patetes rendeler yumurta yaparız baharatlı kahvaltıya

Yağmalamışlar tarifleri Bluem, acımamışlar hiç bana Benim aklıma gelene kadar herkes almış. Ben de üzüntüden kendimi yüne vurdum yün yıkıyorum
Kolay gelsin:)
Oysa ilk katıldığın kategorilerden biri:)Ya ben unuttum senin klatıldığın kategoriyi şimdi aklıma geldi:)Birde 6 yıldır yapmıyoruz diyorum dur onuda bulayım:)

Nevreste abla şimdi bişey sorcam benim gibi detaylı anlamayanlar içinde aydınlatıcı olur
Biri krep biri börek biri patates kızartması biri muhlama vs. aldı diyelim, ben de haşlanmış yumurta ama ben diğer bütün tarifleri de masama süsleyerek koysam oluyo yani öyle mi? Herkesin kapmaya çalıştığını ben bu şekilde toplasam tamam mıdır

Evet canım olur olmaz dersem masaya koyacak bir şey kalmaz
Sizden tarifinizin sunum resmini istiyorum ve sofranızın resmini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…