Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Yaa nevroş yaktın ama beni..ben yıllarca kahvaltı sofraları olur diye ne tabak çanak aldım.. sen git annemlere gittiğim zmn kahvaltı sofralarını yap

Hayır yani daha 2 gün var gitmeme ama evde kahvaltılık olarak bir tek yumurta ve peynir var.. gidicem diye alışveriş yapmadım..

Ahh ahh benim pınar ürünleri kazandığım zmn olacaktı bu kategori var yaa...

Neyse.. şimdi elimizdeki imkanlara göre bişiler düşünelim.. ki kafamda konsept oluşturdum annemlerin evi için yoksa yakardım buraları

Nevreste

Nekaaa uzuldum

Ya saol cnm..sorun annenin kahvaltı takımı olmaması.. yoksa elimden geleni yaparım inş tabi de.. bakalım nasıl bişi çıkacak ortaya..
Kiz benimde yok valla şık bir kahvaltı takımım ,yemek takımım var hep kullandığım napim onu kullanırım artık.senin takımı merak ettim . Olsun icindekilerin sunumu özeni tabagi göstermez bile

Kiz benimde yok valla şık bir kahvaltı takımım ,yemek takımım var hep kullandığım napim onu kullanırım artık.senin takımı merak ettim . Olsun icindekilerin sunumu özeni tabagi göstermez bile
Ya benim aslında inst hesabımda vardı kahvaltı sunumlarım ama kapattım hesabımı..

Benim 2 tane kahvaltı takımım var cnm.. biri çeyizimden olan.. onu gündeliğe kullanıyorum.. birde bambu ve beyaz porselenleri tek tek alarak bir kahvaltı takımı daha oluşturdum..onu da misafire..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…