- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.505
Tabak mi aldinOluyor dediler bende hic araştırıp bakmadım sonra evlendim kaldi öyle .ablam arkadaşlarım grupça yazılmıştık biri 4 defa kaldi direksiyondan şimdi onun bile ehliyeti var Benim Yok
Bende cici tabaklarimi kullanayım madem
Geçmiş olsun canımSelam arkadaslar canim cok sıkıldı kardesim dun gece hastalanmis testi pozitif cikti simdi ne olcak diye bekliyoruz baya hastaydi eve doktorlar geliceklermis muhtemelen bizede bakicaklar kimde var ve ne olucak simdi diye dusnmeden edemiyorum bi bilinmezlik cok can sıkıcı
Aldim birde kaziklandim diye anlattim burdaTabak mi aldinben görmedim mi yoksa
Daha gitmedimAman geç kalma,erken gel
Sen gözü açıksin ama bu nasıl olurAldim birde kaziklandim diye anlattim burda
Nerde kaldi bizim sebonevoş sıcaklarda hiç kahvaltı edesim gelmiyor.zaten bir başımayım evde.ben sebastian yapıcam kahvaltıya soğuk soğuk olar mı
Nevreste
Sağol canımSen gözü açıksin ama bu nasıl olur
Olsun artık olan olmuş güle güle kullan kirilmadan
Deniz borulcesinin tadini cokcmerak ediyorum hiç yemedim güzel miNerde kaldi bizim sebobizde dün bahcede yedik sarma börek kabak tarator deniz börülcesi vardı dedim şuraya iki yumurta kırıp kahvalti sofrası yapsammi
Bende çok dikkat ederim aldiklarima kardeşim bimden bisiklet almış Nisan ayında geçen onun için uğraştık bakalım ne yapacak iade alacaklar mi yada yenisini vereceklermi :/Sağol canımyok kız burda öyle durduguma bakma çok saf olbiliyorum genellikle,ablam aldiklarimin fiyatini sormasa farkinda bile değildim ben
Bende öyle geziyordum sonra keşke biraz daha kalsaydı dedimBizim gelinde çok darlanmis doğurmak istiyorum artık diyordu geçen :)
Yani damak tadina bağlı canim meze seviyorsan güzel ekşili sarımsaklı yiyoruz bizDeniz borulcesinin tadini cokcmerak ediyorum hiç yemedim güzel mi
Yok canım .tekleme satan bir yerden aldımBende çok dikkat ederim aldiklarima kardeşim bimden bisiklet almış Nisan ayında geçen onun için uğraştık bakalım ne yapacak iade alacaklar mi yada yenisini vereceklermi :/
Bazen insan dalabiliyor bu konularda ya
Bilindik bir marka miydi tabaklar :))
Annemde öyleydi hep kızardım şimdi ben yapiyorumHadi yaeşimde ne zaman bişey pisirirken yanımda olsa absürt bişey koymami ister yemeğin içine bazen ben gormeden atıp mahvediyor yemeği bazen de çok lezzetli oluyor
Ben hala alamadim dnndurucuyu biliyor musun adamın gözü korkuyorYok canım .tekleme satan bir yerden aldım
Dondurucu da aldık kargoda sana sormadan almasaydim eyiydiuğur 7245 modeli
Bende sogansiz severdim ama tanıdığım herkes soğanlı istiyor.alistim soğanlı yemeyeAa menemen sogansiz olur yaa hayatta sogan koymambugun soframi geliyormus oyle anladim sanki :) bu ay tarifler sona kalmasin
Bizde 10 gün oldu daha yeni kargoya verdiler kaç kere aradım mesaj attım anca,pazartesiye kadar kargolanmazsa iptal edicem dedim bugün kargo mesajı geldi şükürBen hala alamadim dnndurucuyu biliyor musun adamın gözü korkuyor
Biz bisiklet aldık gelmişti kargo zarar vermiş frenine geri iade edicez yarin :/Bizde 10 gün oldu daha yeni kargoya verdiler kaç kere aradım mesaj attım anca,pazartesiye kadar kargolanmazsa iptal edicem dedim bugün kargo mesajı geldi şükür
Zaten soğanlı yenirBende sogansiz severdim ama tanıdığım herkes soğanlı istiyor.alistim soğanlı yemeye