Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Tabak mi aldin ben görmedim mi yoksa

Geçmiş olsun canım

nevoş sıcaklarda hiç kahvaltı edesim gelmiyor.zaten bir başımayım evde.ben sebastian yapıcam kahvaltıya soğuk soğuk olar mı
Nevreste
Nerde kaldi bizim sebo bizde dün bahcede yedik sarma börek kabak tarator deniz börülcesi vardı dedim şuraya iki yumurta kırıp kahvalti sofrası yapsammi

Sağol canım yok kız burda öyle durduguma bakma çok saf olbiliyorum genellikle,ablam aldiklarimin fiyatini sormasa farkinda bile değildim ben
Bende çok dikkat ederim aldiklarima kardeşim bimden bisiklet almış Nisan ayında geçen onun için uğraştık bakalım ne yapacak iade alacaklar mi yada yenisini vereceklermi :/

Bazen insan dalabiliyor bu konularda ya

Bilindik bir marka miydi tabaklar :))

Yok canım .tekleme satan bir yerden aldım

Dondurucu da aldık kargoda sana sormadan almasaydim eyiydi uğur 7245 modeli

Yanlış hatırlamıyorsam başında ued yazıyorsa yeni seri oluyor Canfeb ..bana seri başı d ile başlıyordu sattıkları ama katalogda başka seri den gösterdi adam fiyatı

Yani mesele şu eski seriler aynı olsada kapak raf acisindan .. ürün fiyat farkı oluyor illaki eski seriler daha uygun oluyor fiyatı :)

Bizde 10 gün oldu daha yeni kargoya verdiler kaç kere aradım mesaj attım anca,pazartesiye kadar kargolanmazsa iptal edicem dedim bugün kargo mesajı geldi şükür
Biz bisiklet aldık gelmişti kargo zarar vermiş frenine geri iade edicez yarin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…